Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mobilkom treci operater?!  (Pročitano 49649 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 608
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
mob
Samsung i900
a sta ces da radis u Mobilkomu,mislim da imaju za tebe 2 posla da cistis hodnike i da budes Baba sera Smile Smile Smile Smile

Pa sta i to je poao, uostalom nije ni bitno koliko je vazno sta cu da radim vazno je da je plata dobra i da ce da mi poklone (nadam se) bar n80 ili n73? Smile Smile Smile
Pa kada podjem kroz grad a svi popizde Smile Smile
« Poslednja izmena: 04. Dec 2006, 21:01:37 od jovancevic90 »
IP sačuvana
social share
Tandrcak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
„Mobilkom Austrija“ startuje u Srbiji 1. juna
Od leta borba za mobilne korisnike

Treći operater mobilne telefonije u Srbiji, austrijski „Mobilkom“ počeće da radi početkom juna, potvrdio je u Barseloni predsednik uprave te kompanije Boris Nemšić.

- Srbija je za nas veliki izazov. Tu je najniži nivo penetracije, tačnije najmanji broj korisnika u celom regionu, svega 75 odsto, što nam ostavlja dosta prostora za razvoj. Sama kupovina treće licence nije ključ za uspeh. Moraćemo mnogo da se trudimo i da novim tehnologijama i pristupačnim i transparentnim cenama osvojimo tržište Srbije - rekao je Nemšić novinarima na Svetskom kongresu 3GSM.

Aleksandar Šperl, direktor „Novog operatera“ u Srbiji, rekao je da je do sada zaposleno 100 od planiranih 300 radnika, mahom inženjera i stručnog kadra. Prema njegovim rečima, do kraja 2007. taj operater pokriće 25 odsto populacije u Srbiji, i to za početak mahom u većim gradovima i duž magistralnih puteva.

Ekipe za postavljanje mreže već su tu (dovedeni su ljudi koji su isti posao radili u Hrvatskoj za tamošnji „VIPnet“) i, kako ističu, očekuje se da će i pre licencom propisanih rokova pokriti teritoriju Srbije, kako bi mogli da se nadmeću sa konkurencijom. „Novi operater“ će izvesno koristiti broj 061, dok će od Republičke agencije za telekomunikacije tražiti i pozivni broj 060. Brojevi će biti sedmocifreni, kao i svuda gde posluje „Mobilkom“, a kakao najavljuju iz te kompanije, atraktivnim paketima i pozitivnom kampanjom krenuće u agresivno osvajanje našeg tržišta.

- Prva ciljna grupa nam je onih 25 odsto populacije koja ni ne koristi mobilne usluge, ali imamo i mnogo veće ambicije, da od konkurencije preuzmemo deo klijenata. Tek našim dolaskom počinje prava utakmica na tržištu u Srbiji - kaže Nemšić.

Planovi kompanije „Mobilkom Austrija“ jesu su da postane regionalni lider na Balkanu, pa je osim licence u Srbiji, nedavno kupljena i treća licenca za rad u Makedoniji.

- To su različita tržišta, pa su i uslovi bili različiti. Mi smo ispunili i jedne i druge. Bili smo spremni da platimo 320 miliona evra za licencu u Srbiji, jer nam je stalo da prodremo na srpsko tržište i time zaokružimo teritorijalno pokrivanje. Planiramo da u narednim godinama u razvoj mreže u Srbiji uložimo još 250 miliona evra. Posle Makedonije, sledeći izazov nam je BiH - tvrdi Nemšić.

Inače, „Mobilkom Austrija grup“ dostigla je 10 miliona korisnika u pet zemalja u kojima je sada aktivna i zapošljava preko 6.000 ljudi.
K. P.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
Tek našim dolaskom počinje prava utakmica na tržištu u Srbiji - kaže Nemšić.

Bice zanimljivo.... konkurencija je cudo.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Jedva cekam,valjda nece biti ko sa telenorom.Telenor i nije nesto iznenadio,mozda uvodjenjem 3G i za pripaid korisnike ali vidim koliko su ljudi zainteresovani na mts 3G bilo zanimljivo kad se pojavilo proslo 20dana sve otislo u zaborav.
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
al ste zapeli za 3G za prepaid korisnike...... bice bre i toga, ali prvo za postpaid korisnike..... valjda smo o tome pricali milion puta....
cekamo ove "nove" ...... ja cenim da ce im cene biti jako niske i da ce imati jako dobre ( i jako povoljne ) postpaid pakete sa telefonima....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Nisam zapeo,ali mi se svidja ona 3G ikonica  Smile Smile  I ja ocekujem neke povoljnije postpaid pakete i neke dobre telefone uz njih  Smile i verujem da ce to A1 ponuditi
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
Posle ovakve zajebancije sa Telenorom, i posle ovih najnovijih postpaid paketa,  Smile cene nisu sputili ispod, nego do nivoa konkurencije, telefone dele po cenama bolje idi u banku za kredit za fon nego ovo, ja ne ocekujem NIŠTA. Biće opet, tresla se gora, rodio se miš, došli smo i mi da uzmemo deo kože sa vaših leđa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Posle ovakve zajebancije sa Telenorom, i posle ovih najnovijih postpaid paketa,  Smile cene nisu sputili ispod, nego do nivoa konkurencije, telefone dele po cenama bolje idi u banku za kredit za fon nego ovo, ja ne ocekujem NIŠTA. Biće opet, tresla se gora, rodio se miš, došli smo i mi da uzmemo deo kože sa vaših leđa...
Smile Smile
što jes't ... gotovo da si u pravu. Smile
No sačekajmo i ovog "trećeg" da vidimo kako to pokušava da preotme korisnike Telenoru i MTS-u, jer ću ja prvi preći na novog operatera ako mi dozvoli zadržavanje istog korisničkog broja(kao što to dozvoljava u Austriji recimo) pa mnogo niže cene kako u prepaid tako i u postpaid tarifi, pa potpuno besplatne razgovore u istoj mreži uz neku mesečnu pretplatu(kao u Austriji) ... Na kraju krajeva, ako su cene povoljne preći ću na istog pa morao svima da šaljem SMS sa svojim novim brojem koga ću dalje koristiti od novog operatera...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nikad ne veruj zeni koja laze!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia ZTE
bas me interesuje kako ce da udare na onih 25% sto uopste ne koriste mob, ako ubede sve penzose da koriste mob onda su sampioni

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Mislim da ce imamo jeftin Roaming jer Mobilkom je i u makedoniji tako da pretplatnici Mobilkom Srbije i Pretplatnici Makedonije imace sigurno Jeftin Roaming u Mobilkom Mrezi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.