Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mobilkom treci operater?!  (Pročitano 50323 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Da, verovatno je to u pitanju. Secam se kada pre samo par godina kartice za Mobtel i Telekom nisu mogle da se kod njih kupe. Mogao si samo da kupis kod preprodavaca na buvaljku za astronomske cene, a cak su ljudi i masovno prodavali koriscene kartice za pare za koje se mogao kupiti jeftiniji mobilni telefon. Sve mi mirise da smo VEC zaboravili na sva sranja kojima su nas *ebali do samo pre par godina i da hocemo sve ponovo.
« Poslednja izmena: 11. Jun 2007, 11:23:06 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ja ne razumem u cemu je sada problem ???  Smile Ko da je ovo kao prvi put, pa ovo se desavalo i kad su mt:s i Mobtel krenuli prodaju kartica, guzve su bile kilometarske, a da ne pricam o cenama kartica.
Nije ovo samo kod nas, kako je bilo u EU kad je dosao PS3 isto su bili redovi, ljudi dolazlili 2 dana pre i cekali ispred radnji da budu prvi da bi uzeli PS3...
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
U japanu se čekala stvar koja kosta 700 evra, i na koju se cekalo 10 godina, a ovde ce se pokolju za karticu od 100 dinara...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 9300
::ali ko da tje nekog da prebiju ako ne bude imao karticu VIPa istog momenta kad mrezha postane operativna..
::josh tje austrijanci istripovati da smo jadni i da samo iz fazona "daj shta dash"..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
::ali ko da tje nekog da prebiju ako ne bude imao karticu VIPa istog momenta kad mrezha postane operativna..

Upravo to. Znaci ni cene se jos ne znaju. Sajt jos ne postoji. Cak ni mreza, ako je informacija tacna, jos ne postoji, vec se koristi mreza MTS-a, a ljudi se biju da kupe kartice. Znaci zakljucak je jasan. Ljudi koji su u tim redovima su spremni da prodaju svoje dostojanstvo za 1000 dinara kredita. To je jedino racionalno objasnjenje.

Citat
::josh tje austrijanci istripovati da smo jadni i da samo iz fazona "daj shta dash"..

Istripovati? Smile
« Poslednja izmena: 11. Jun 2007, 11:50:04 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
LG G2
ljudi,ja mislim da je moblje sacekati dan-dva imace ih sigurno svuda
evo mog slucaja:
-odem ispred glavne poste,tamo obesili neku zastavicu VIP-ja,nalepnice od ulaza pa do stakla na svim salterima
pitam imaju li kartice oni mi kazu da odem u predstavnistvo(na 3 min pesice od poste) i tamo kupim
krenem ja i usput proverim Futura kioske,nemaju jer su dobili po 6-7 i prodali-ustvari zadrzali za njih i svoje ljude(klasika) a to sam provalio jer me prodavacica pitala sto nema signal Smile
odem ispred predstavnistva telekoma u 8.15 a ono radi od 9
tu je bilo jedno 20-ak ljudi,posle pola sata provalim da jedan cikica pravi spisak da se navodno ne bi gurali unutra za kartice i "telefone"
upisem se i ja na spisak kao 21. i cekam,pricaju oni tu o nekim telefonima i ja mislio da se daju u pakletu pa kuliram
otvori se lokal i ovaj iz obezbedjenja poce da cita spisak i kaze:ovo troje nek udje,za svakog treba po 20-ak minuta pa vi izracunajte kad cete doci na red
tad to rece ko da udari sekirom po glavu Smile Smile Smile,pa pitam ja onog ciku za sta ustvari on upisuje a on ce:pa za mobilni
-pa dorbo reko ja njemu,ali za koju mrezu telekom ili mobilkom?
a on opet:pa za mobilni
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
sto li ja pricam sa senilnom osobom i udem unutra kad me doceka onaj i obezbedjenja,pitam njega za krtice kad mi on odgovori:decko mi ne prodajemo tudje kartice samo nase
ja mu kazem da me iz poste poslali ovde da kupim,on opet isto
pogledam levo-desno i ni traga od reklame i nalepnica,kazem:dobro Smile Smile Smile Smile Smile
okrenem se i izadjem a usput im ga iznabutam majke u mislima
ovo je ili neprofisionalnost i li nepismenost ili neobavestenost
ko bi znao,kako stvari stoje u leskovcu cu naci karticu na ulicu koliko hocu al za vecu cenu nego u prodajnim mestima
j...m ti zadnju rupu na svirali(leskovac) Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Jbg šta da ti kažem,to je kod nas sasvim normalno.
IP sačuvana
social share
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 199
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ja sam jutros nabavio 15 kartica (tj. posto je bilo dozvoljeno maksimalno 5 kartica po osobi, cale, ja i burazer kupili po 5) u nemanjinoj 36, stigli smo u 7 i 15 ujutru i samo su dva lika bila ispred nas. Ali.  Smile..dogodio nam se peh. Cale parkiro auto u ulici do nemanjine(mislim da se zove kralja milutina Smile) pored kontisha, jer, logicno je, tu je bilo jedino slobodno mesto, ALI...cale nije video liniju za zabranu parkiranja jer je totalno izbledela Smile i kad smo se vratili posle pazarenja kartica imamo sta da vidimo...na brisachu stoji kazna od soma i po dinzi... Smile

tako da u mom slucaju umesto onog slogana ,, ko rano rani 1000 din. grabi" ,kod mene ide,,Ko rano rano,kaznu od 1000 din mora da plati Smile
ali valjda ce se isplatiti Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Ono sto te ne ubije djavolski te boli ali te ne ubije Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
a sta ce ti 15 kartica? znaci, treba ti oko 15 telefona za tih 15 kartica....  Smile
preprodajes?
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Desire HD
Da li neko ima informaciju kada ce pustiti novu seriju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.