Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 16:19:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mnogo loshe performanse  (Pročitano 4548 puta)
26. Nov 2010, 22:37:33
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Moj komp:
CPU: Amd athlon 5000+ x2 @2. 9 Ghz
Grafa: GTS 450 GS GLH @ 930/1860/4000
RAM: 2Gb DDR2 800 CL6 Kingston
Maticna: GA-M52l-S3
Napajanje LC-600 LH
Od kako sam kupio novu grafu (GTS 450 GS GLH) ochekivao sam poboljshanje performanca pogotovo u igrama u odnosu na moj stari Geforce 9500gt DDR3 512mb, ali imam problema. . .  
Igre jednostavno mnogo loshe rade!! recimo NFS Undercover jedva 22FPS!!! Mafia 2 ne moze da se igra, Crysis nije losh ali dobro zbog toga shto imam samo 2Gb ram.  I sve igre izbacuju. . .  Chesto se deshava u World in Conflict, Mirrors Edge ili Crysis da slika jednostavno nestane, a zvuk se i dalje chuje, dok kod ostalih jednostavno se deshava Crash.  Igram igre na 1440x900 uglavnom bez AA a grafiku volim da pojacham. . .  Sve shto sam nave igrao sam ne High ili Very High grafici.  Razumem da moja grafa nije bash high-end i znam da bi trebalo mnogo bolje da izvlaci mafia 2 i ostale, i za NFS undercover je vec preterano.  Mislim da bi trebalo da im a 100 FPS na njemu. . .  pomagajte!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Moj komp:
CPU: Amd athlon 5000+ x2 @2. 9 Ghz
Grafa: GTS 450 GS GLH @ 930/1860/4000
RAM: 2Gb DDR2 800 CL6 Kingston
Maticna: GA-M52l-S3
Napajanje LC-600 LH
Od kako sam kupio novu grafu (GTS 450 GS GLH) ochekivao sam poboljshanje performanca pogotovo u igrama u odnosu na moj stari Geforce 9500gt DDR3 512mb, ali imam problema. . . 
Igre jednostavno mnogo loshe rade!! recimo NFS Undercover jedva 22FPS!!! Mafia 2 ne moze da se igra, Crysis nije losh ali dobro zbog toga shto imam samo 2Gb ram.  I sve igre izbacuju. . .  Chesto se deshava u World in Conflict, Mirrors Edge ili Crysis da slika jednostavno nestane, a zvuk se i dalje chuje, dok kod ostalih jednostavno se deshava Crash.  Igram igre na 1440x900 uglavnom bez AA a grafiku volim da pojacham. . .  Sve shto sam nave igrao sam ne High ili Very High grafici.  Razumem da moja grafa nije bash high-end i znam da bi trebalo mnogo bolje da izvlaci mafia 2 i ostale, i za NFS undercover je vec preterano.  Mislim da bi trebalo da im a 100 FPS na njemu. . .  pomagajte!

Probaj prijatelju da skines najnovije drivere za grafiku.Znaci idi na sajt nvidia i skini najnovije drivere za svoju graficku i za tvoj OS u tvoj slucaju win7.Vrlo lako to moze da bude problem.Isti slucaj sam nedavno imao ja.Skinuo sam splinter cell i krenuo sam da igram i igra je radila uzas.Jedva sam usao i igru  Smile Onda sam popizdeo i stavio rez na 800x600 i kocila je i dalje.Drivere nisam imao neke iz praistorije ali nisu bili ni novi.Otisao sam na sajt ATI-ja i skinuo 10.8 catalist (tad je to bio najnoviji.sad je mislim 10.10) i igre su radile fantasticno tj normalno kako bi trebalo da bude.Probaj pa javi rezultate.  Smile Mislim da i 7-ca ima dobar update za drivere ali bolje ti skini za svaki slucaj sa nvidia sajta.  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Vault Dweller

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 215
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
SonyEricsson K800i
Nisi nam rekao jesi li instalirao drajvere?

evo ti drajver ovde http://www.nvidia.co.uk/object/win7-winvista-32bit-260.99-whql-driver-uk.html

Instaliraj, i javi nam sta se desilo  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
te sam i pre toga koristio...
btw sorry zbog kashnjenja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
I probao sam ungine heaven u dx11 na tesselation Extreme, nakon 1-2 minuta pokaze mi D3D11APPWindow::do_swap(): device remowed. Kada mi neka igra crashuje u donjem desnom uglu pokaze mi 260.99 driver stopped working... recovering now
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat

Ako je win7 dobar tj ako nije sjeban nekim virusima i ako imas najnovije drivere za graficku onda ne bi smeo da radi lose u igrama.Nema tu bas neke velike popravke.Ne vidim sta jos mozes ti da uradis osim da odneses grafu u radnju i reklamiras je.Nesto tu nije OK sa grafickom.Ne bi smelo da zajebava ako imas nove drivere i win7 ti je OK.Probao si vise igrica i stavio nove drivere i ne valja ni jedna tako da nesto tu nije OK sa grafickom po meni.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Citat

Ako je win7 dobar tj ako nije sjeban nekim virusima i ako imas najnovije drivere za graficku onda ne bi smeo da radi lose u igrama.Nema tu bas neke velike popravke.Ne vidim sta jos mozes ti da uradis osim da odneses grafu u radnju i reklamiras je.Nesto tu nije OK sa grafickom.Ne bi smelo da zajebava ako imas nove drivere i win7 ti je OK.Probao si vise igrica i stavio nove drivere i ne valja ni jedna tako da nesto tu nije OK sa grafickom po meni.
A da nije mozda bas zbog tih novih drajvera? Ipak je ova grafa izashla pre 2 meseca i mozda josh nisu dobri drajveri za nju. A grafu sam naruchio preko neta tako da nemam bas i neki izbor za reklamaciju, i jedan serviser mi je rekao da grafa moze ili da radi ili da ne radi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
A da nije mozda bas zbog tih novih drajvera? Ipak je ova grafa izashla pre 2 meseca i mozda josh nisu dobri drajveri za nju. A grafu sam naruchio preko neta tako da nemam bas i neki izbor za reklamaciju, i jedan serviser mi je rekao da grafa moze ili da radi ili da ne radi...

Ne znam sta je sa tim novim nvidia grafikama.Nesto tu ima.Pricao sam ovde nedavno da smo imali problem sa nvidia GTS 460 grafikom da nije posle instalacije drivera htela da udje u win7.Sad ti se zalis isto da nesto zajebava.Onda isto jedna grafika nam je crkla u garanciji.  Smile Probaj jebiga da instaliras drivere sa CD-a koji si dobio uz nju.Pisi nvidia supportu i reci kakav imas problem.Mozda su vec imali slican problem pa ima resenje.Necu da te plasim ali mi nismo uspeli da resimo problem i momak je dobio drugu karticu ati radeon koja radi.Nvidia je ozbiljna firma i bas me cudi da imaju ovakve grafove.Kazi mi jos ko je prozivodjac graficke?Da nije mozda gainward.Mi smo imali problem sa gainward karticom.Shvatam te da ti je problem veliki posto ne mozes da vratis.Ja mislim da tu njima nije u redu nesto sa driverima.Nesto su sjebali u driverima.To je moje neko misljenje.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Citat

Ne znam sta je sa tim novim nvidia grafikama.Nesto tu ima.Pricao sam ovde nedavno da smo imali problem sa nvidia GTS 460 grafikom da nije posle instalacije drivera htela da udje u win7.Sad ti se zalis isto da nesto zajebava.Onda isto jedna grafika nam je crkla u garanciji.  Smile Probaj jebiga da instaliras drivere sa CD-a koji si dobio uz nju.Pisi nvidia supportu i reci kakav imas problem.Mozda su vec imali slican problem pa ima resenje.Necu da te plasim ali mi nismo uspeli da resimo problem i momak je dobio drugu karticu ati radeon koja radi.Nvidia je ozbiljna firma i bas me cudi da imaju ovakve grafove.Kazi mi jos ko je prozivodjac graficke?Da nije mozda gainward.Mi smo imali problem sa gainward karticom.Shvatam te da ti je problem veliki posto ne mozes da vratis.Ja mislim da tu njima nije u redu nesto sa driverima.Nesto su sjebali u driverima.To je moje neko misljenje.
Jeste gainward je... A da me ne koci mozda onaj "bottleneck", ipak je moj procesor malo stariji. A kako da pishem nvidia supportu???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Gainward inace prodaje repairane kartice tj. kartice koje su fabricki imale neku gresku,pa su vracene opet u fabriku radi popravke... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 16:19:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.