2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 23:20:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: MLB-Bejzbol liga  (Pročitano 92232 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
E Perez glavonjo, u dupe te debelo jebem. Mada džabe sve, Bumgarner je rešio sam ovo da osvoji, i to je to. Ej bre, čovek posle dva dana odmora lagano izađe i odradi 5 ininga i 70 pičeva u sedmom meču finala.

Verovatno i najbolja finalna serija u istoriji bejzbola, što se pičera tiče. I ovu pobedu je dobio, tako da ima 3 od 4 bez ikakvih problema. To niko nikad nije uradio.

Kapa dole i za njega, i za gojaznog Sandovala, i za šumara Pensa, i za celu ekipu uostalom. Ne volim ih, smrde, al najveća muda imaju kad treba. 3 titule u 5 godina, bolest u sportu kakav je bejzbol.
« Poslednja izmena: 30. Okt 2014, 04:36:08 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
HTC Sensation
Zaspo sam jebemumater,a bas sam dao sve od sebe da odgledam..

Ne vredi,ovi su preiskusni i previse dobri,mislim jeste da su piceri vodili glavnu ulogu i kapa dole al realno pokazali su da su najkompaktniji na terenu. U tekmama na mali broj ranova su majstori i to je tako,tako su i proslu titulu osvojili...

Kanzasu respekt za sve,pogotovo za onaj nenormalni niz bez poraza u Plej ofu,pokazali su da su bas zajebana i tvrda i krajnje neinteresantna ekipa al imaju karakter.

Ni u najgorim predvidjanjma nisam mogao da pomislim da ce jedan Gutri i Silds i ekipa igrati veliko finale,neverovatan napredak. Generalno kad se podvuce crta,jos jedna dobra sezona MLBa,u odnosu na proslogodisnje bradate narkomane koji su sasavili lopticu nenormalno,sad se u prvi plan istakla odbrana,sto je odlicno..

Nista,sad malo odmor pa da vidimo kakvih ce promena i gde biti i koliko milijardi dolara e biti prosuto igracima za smesne ugovore...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
mob
HTC Sensation
Kontam da ce sad pasti server od euforije posle ovih mojih postova,al cisto da napomenem da se pocetak sezone najgotivnijeg sporta blizi  Smile

Mislio sam da kao i prosle sezone protrcim kroz roster svih timova i malo da napisem detaljnije ali vidim da nekih bombasticnih transfera nije bilo i da ce i predstojece nam sezone glavnu rec da vode timovi koji su bili u vrhu i zadnjih 3-4 godine,dakle San Francisko,Detroit,Kardinalsi,Vasington,Dodzersi,uvek zajebani Pitsburg i eto Kanzas.

Daleko od toga da su ostali timovi losi,naprotiv,ima jos sjajnih timova,ali ovi iznad se ipak izdvajaju. Spomenuo bih i one najgore,mislim da ekipe poput Minesote,Klivlenda,Kolorada,Hjustona biti pri dnu...a ostali timovi su bukvalno svi manje vise ujednaceni i svasta moze da bude,naravno odsustvo dobrih picera nadoknadjuju dobrim udaracima i obrnuto tako da mogu da pomrse racune i najboljima. Kazem,nekih bombasticnih prelazaka nije bilo,Harvi se oporavio,Sercer otisao u Vasington,Feliks i dalje u Sijetlu,Darvis i dalje u Texasu....Kersou takodje nije mrdao. To je neki krem picera i tu je sve kao sto je i bilo.

Prosla sezona nam je izbacila na sve one postojece dobr,jos nekolicinu sjajnih bacaca pa mi se cini da iz godine u godinu imamo sve manje i manje ranova po tekmi. Po meni to je dobro,jer znaci da su bacaci sve vestiji...mada,s obzirom da je Kolorado jos uvek u ligi,bice i onih dobrano dvocigrenih tekmi  Smile

Moram da priznam da sam se bas uzeleo ovih debelih gmazova,doduse necu imati ni blizu toliko vremena kao proslih godina da ispratim sve kako bih hteo,ali cu se potruditi da cesce pisem na temi i tako da siroka masa koja redovno prati bejzbol ima sta da cita  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.4.10
Zadovoljan sam tvojim postom za otvaranje sezone  Smile

Neman neki tim za koji bas ono navijam, mozda Blue Jays jer sam bio na nekoliko njihovih utakmica (cak na proslogodisnji Opening Day/Week protiv Yankeesa) i jer iman rodbinu u Torontu. Ali definitivno zelim da Josh Hamilton (LA Angels) i Brett Lawrie (Oakland) imaju odlicnu sezonu jer su obojica najvece face!

Bumo se vidali ove sezone  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
Kontam da ce sad pasti server od euforije posle ovih mojih postova,al cisto da napomenem da se pocetak sezone najgotivnijeg sporta blizi  Smile

Mislio sam da kao i prosle sezone protrcim kroz roster svih timova i malo da napisem detaljnije ali vidim da nekih bombasticnih transfera nije bilo i da ce i predstojece nam sezone glavnu rec da vode timovi koji su bili u vrhu i zadnjih 3-4 godine,dakle San Francisko,Detroit,Kardinalsi,Vasington,Dodzersi,uvek zajebani Pitsburg i eto Kanzas.

Daleko od toga da su ostali timovi losi,naprotiv,ima jos sjajnih timova,ali ovi iznad se ipak izdvajaju. Spomenuo bih i one najgore,mislim da ekipe poput Minesote,Klivlenda,Kolorada,Hjustona biti pri dnu...a ostali timovi su bukvalno svi manje vise ujednaceni i svasta moze da bude,naravno odsustvo dobrih picera nadoknadjuju dobrim udaracima i obrnuto tako da mogu da pomrse racune i najboljima. Kazem,nekih bombasticnih prelazaka nije bilo,Harvi se oporavio,Sercer otisao u Vasington,Feliks i dalje u Sijetlu,Darvis i dalje u Texasu....Kersou takodje nije mrdao. To je neki krem picera i tu je sve kao sto je i bilo.

Prosla sezona nam je izbacila na sve one postojece dobr,jos nekolicinu sjajnih bacaca pa mi se cini da iz godine u godinu imamo sve manje i manje ranova po tekmi. Po meni to je dobro,jer znaci da su bacaci sve vestiji...mada,s obzirom da je Kolorado jos uvek u ligi,bice i onih dobrano dvocigrenih tekmi  Smile

Moram da priznam da sam se bas uzeleo ovih debelih gmazova,doduse necu imati ni blizu toliko vremena kao proslih godina da ispratim sve kako bih hteo,ali cu se potruditi da cesce pisem na temi i tako da siroka masa koja redovno prati bejzbol ima sta da cita  Smile

Brate, znaš da te gotivim, al moram malo da ti ispopravljam ova predviđanja, jer si omašio dosta.  Smile

Prvo, i najvažnije, i najsmrdljivije pritom, Darviš je pre nekih nedelju dana im'o famoznu Tomi Džon operaciju i propustiće celu sezonu, a i početak naredne. To je samo po sebi dovoljan razlog da se bejzbol ne prati ove godine, al ajde, ne ide baš da narednih 6 meseci citiraš sam sebe po temi ovde.

Transfera je bilo pun kurac, ne baš nekih ogromnih, ali dosta značajnih koji su promenili odnos snaga prilično za novu sezonu. Šercera si pomen'o, Šilds je preš'o iz Kanzasa u San Dijego, debeli Sandoval je otiš'o u Boston, a sa njim i Henli Ramirez iz Dodžersa. Lester je potpis'o sa Kabsima za otprilike 800 milijardi dolara, a Samardžija je otiš'o preko puta u Vajt Sokse. Ima tu još otprilike 143 transfera, trejdova, potpisa, al nisam baš tol'ki mazohista i to da pišem u 2 noću.

Što se favorita tiče, složiću se s tobom za Vašington (ubedljivo najjača startna postava pičera, plus devetorica u polju koji su daleko iznad proseka - sve u svemu, prvi favoriti komotno). Složiću se i za Dodžerse (mada mi se čini da su oni slabiji nego prošle sezone), al tu se moje slaganje završava.  Smile

San Francisko će da ga popuši prilično. Ne zato što su izgubili Sandovala, ne ni zato što nije parna godina, već jednostavno zato što imaju mnogo matorih igrača (pičera pre svega), i zato što nisu pojačali tim ama baš uopšte preko zime. E sad, budući da je to musavi San Francisko, moš se desi da se uguraju u plejof, al za bilo šta više od ispadanja u prvoj rundi, mislim da nemaju znanja.

Kanzas mnogo smrdi. Za njih je houm ran misaona imenica, a sad su i Batlera nogirali, tako da tipujem da će od 162 meča, na 130 da bude minus. Još su se odrekli Šildsa koji je otiš'o u San Dijego, i sad tu osim Venture nema pičera koji nečemu vredi. I na sve to su u diviziji sa Detroitom, Vajt Soksima, i Klivlendom. Neće da prismrde plejofu, a možda čak ni pozitivnom skoru.

Kad već pomenuh Klivlend, tu si se najviše zajeb'o. Oni ne da nisu na dnu, nego me ne bi iznenadilo da isteraju do world series. Tamo ih dobija Majami (ili bilo koga drugog ko bude na njihovom mestu), al o tome kasnije. U Klivlendu ti je Kori Klaber, aktuelni osvajač Cy Young nagrade, koju je pokupio ispred Feliksa koji je možda imao i najbolju sezonu u karijeri. Brentli je im'o ludu sezonu, Čizenhol će mnogo da napreduje, plus Bauer koji ima ogroman potencijal. Moralo bi sve da im ide na ruku da bi stigli do kraja, i preter'o sam ja malo sa finalom, ali jedna mnogo ozbiljna ekipa, i očekujem da uzmu diviziju ispred gerijatrije iz Detroita.

Kabrera i drugari su u silaznoj putanji. Imali su šansu poslednjih 4, 5 godina, nijednom nisu uspeli da osvoje, i sad će biti da je taj voz otiš'o. Čak je i Migi usporio sa svojim brojkama iz igrice, i prošlu sezonu je igrao sa mnogo povreda, a izgleda da članak i dalje nije uspeo da oporavi, tako da je pitanje dal će da bude 100% i za ovu kampanju. Verlander je završio. Sigurno da mu ne pomaže ni to što prazni muda u, i po, Kejt Apton, al to na stranu, on je čovek koji je bio najkonstantniji u ligi već dobrih 10 godina, i stalno je bio najbolji, ili top 3. E više neeeeema. Sad je praktično penzioner koji zarađuje 25 miliona godišnje, odigra dva, tri meča u sezoni u transu, čisto da podseti i sebe i druge kako je to nekad radio, i to je to od njega. Šercer otiš'o, doveli su debelog Simona iz Sinsinatija, al to nema svrhe porediti. Prajs je tu, on će da bude alfa dog, a tu je i Sančez, mada je on više povređen nego što igra. Oba Martineza su igrala iznad svojih mogućnosti proše sezone, i tu treba očekivati pad u formi, pogotovu kod Viktora.

Sijetl je zanimljiva ekipa skroz. Debeli Kralj i Ivakuma su možda i najbolji 1-2 par pičera u ligi (ostatak rotacije je kesa, al jebiga, ne može sve), Kano je tu, Seger je strašan igrač, a platili su i Nelsona Kruza da lansira lopte na tribine (prošle godine prvi u ligi sa 40). Sve u svemu, ozbiljni favoriti iz senke.

Pomenuh Majami malopre. To možeš sad da ideš da uplatiš odma, Winners of the 2015 MLB Season - Miami Marlins. Stanton (potpis'o najveći ugovor u istoriji sporta zimus - 13 godina, 325 miliona dolara) će da ima jedno 50 houmranova, 150 RBI, i prosek oko .320. U suštini, Stanton je novi Kabrera, bez problema sa kilažom. I onda Ozuna, Hečavarija, Jelič. Doveli Gordona iz Dodžersa (ukrao najviše bazi prošle sezone), Prada, Morsa, i neuništivog Ićira. Pičera Latosa iz Sinsinatija, Harena iz Dodžersa, Kozarta iz Hjustona (odlična sezona iza njega, obzirom sa kakvim je amaterima igrao) a već je tu Alvarez, i vraća se negde u junu Hoze Fernandez posle godinu dana. Ne znam što ovi ostali igraju uopšte, lagana titula za Marlinse.

Mrzi me da pišem više, pa da zaključimo time kako se sve ovo odnosi na kladionicu. Kao i obično, verovatno nikako. Doduše, Boston je ekipa sa verovatno najjačom udaračkom postavom, i najgorim pičerima u ligi, što samo po sebi nameće zaključak da će na njihovim mečevima da pršti od ranova. Ja ću njih da jurim na startu, Kolorado normalno, i buduće šampione svaki dan, dok ne provale kladionice ono što ja već znam.  Smile

I zaboravio sam Kabse da pomenem. Još jedna ekipa koja je smrdela dosta dugo, i koja odjednom ima šansu za velike stvari. Rekoh da su doveli Lestera, a ostatak njihovog "uspona" dolazi iz nižih liga i sa Kube - Arizmendi Alkantara, Havier Baez, Horhe Soler, kao i Kris Brajant, za koga kažu da je najveći talenat od Majka Trauta. Ne bi trebalo očekivati od njih odma rezultate, al za par sezona, Kabsi će da se pitaju u ligi sigurno.
« Poslednja izmena: 30. Mar 2015, 15:43:43 od dzejson »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
mob
HTC Sensation
Bogami braticu moj,ne slazemo se oko favorita nikako jebiga  Smile

Doduse,nisam uradio domaci po pitanju udaraca prizanajem,al jebem mu lebac ne mogu da pojmim da ce jedan Lester debeli da bude pojacanje za nekoga na primer...ili Kluber smrdljivi. Ok,postujem decaka,i verujem da je dobio te nagrade i kurce al brateee...znas i sam gde je on u odnosu na ove glavate Feliksa,Kersoua...

Majami ima dobru ekipicu,ali opet kazem,mislim da ne mogu da iznesu celu sezonu. Kosarkaskim recnikom cini mi se da nemaju dovoljno dugu klupu...mislim,mozda i gresim,znas da priznajem da si bolji poznavalac  Smile i da generalno Merline gotivim,al opet...ne moze jebiga.

Inace nismo pisali ni ti ni ja o najvecoj dominaciji prosle sezone koja je svemirski usrala sezonu sa losim trejdovima Ouklandu jebenom. Sad se setih i bas mi zao sto su glupi ko kurac bili...a mogli su da se prosetaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
Šalim se ja za Majami, više nego što sam ozbiljan, al mnogo mladu i talentovanu ekipu imaju. Bejzbol je ekstremno čudan sport, i ako se uguraju u plejof, tamo baš nema pravila, i mogli bi da naprave karambol.

Ouklend, jebiga. Bili Bin mi izgleda još luđi otkad su snimili film po njemu. Evo i zimus je trejdov'o najboljeg igrača Donaldsona, pa Brendona Mosa i Džeda Laurija. Verovatno će i sa ovim igračima da se bore za plejof, jer je Bin psihopata i opsednut bejzbolom, ali kao tim sa ne tako velikim budžetom, ne verujem da će da imaju bolju šansu nego što su je imali prošle sezone.

Treba doduše i reći da ono kako su izgubili od Kanzasa se dešava jednom u 10 godina, tako da ni sreća nije bila na njihovoj strani kad je trebalo. Da su upali u plejof, opet kažem, skroz druga priča.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.93
Која је квота на Мајами да освоје ?
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
40 u meridijanu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 23:20:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.354 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.