Mladen Spajić vratio je službeniku makedonske Vlade torbicu sa novcem koju je pronašao u kafiću gde je radio u hrvatskom letovalištu Cavtat. Spajić je pred zatvaranje kafića na terasi, pronašao torbicu sa 4.400 evra, 307 američkih dolara, kao i lične isprave i kreditne kartice, prenosi RTS.
"Otvorio sam torbicu s novcem i dokumentima. Poneo sam je sa sobom, jer sam bio siguran da će tako biti vraćena vlasniku. Sutra ujutro se pojavio čovek sa suprugom i sinom u kafiću i vratio sam mu torbicu", rekao je Spajić a prenose hrvatski mediji. Poštenog nalazača vlasnik torbice je nagradio sa dve stotine evra, dodaje RTS.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.