Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mladić presretnut nasred ulice i ubačen u automobil zbog isterivanja đavola?  (Pročitano 16344 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
U bibliji je zabranjeno ubistvo ali bliznjeg.

Nad neprijateljem je dozvoljen genocid kao u vreme isusa navina
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011

Nisu ti i ovi sto isteruju djavole toliko razliciti.

Pobili bi masu inteligentnih ljudi samo zato sto "ne postuju svetinje" i kritikuju njihovu "istinu" iz
nekog mudroseraja napisanog pre 2000 godina.

vidim sve su te pobili papa i amfilohije. ili si hteo da kažeš da nisi inteligentan.

koji bre hriscanski fanatici...
JA ! jer vidiš da ga prisiljavam da se klanja, posti, hrani slonove koji nose ravnu ploču dok ih nosi kornjača. i to sve bez penzionog i zdravstvenog. prosto mi se jede njegova džigerica.

Shvati... nama ateistima vernici izgledaju isto. Da smo vecina, proglasili bi tu veru mentalnim poremecajem zbog kojeg bi se islo kod psihijatra.

Neki su manje nasilni to stoji... ali su i dalje opasni i povodljivi.

shvatam ja to ali ne znam kojoj podgrupi velikosrbskih atejista pripadaš. ne možeš se skrivati iza imena ateista koje jednostavno ne interesuje religija, nemaju problem da se prekrste u crkvi, manastiru, na slavi.
rekao bih da si anti teista i da veruješ da ne veruješ. videćemo te u avijonu koji pada. do tada kao manjina trpite kuluk, pogrom, proganjanje.

ajd pokloni se guruu

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425

shvatam ja to ali ne znam kojoj podgrupi velikosrbskih atejista pripadaš. ne možeš se skrivati iza imena ateista koje jednostavno ne interesuje religija, nemaju problem da se prekrste u crkvi, manastiru, na slavi.
rekao bih da si anti teista i da veruješ da ne veruješ. videćemo te u avijonu koji pada. do tada kao manjina trpite kuluk, pogrom, proganjanje.

Anti bi bilo da se protivim, ali ja i ne toliko. Poštujem i pozitivne aspekte vjera, shvatam koncepte, ali jednostavno ne shvatam natprirodno, duhovno, simboličko kao dio realnosti.

I ne slažem se sa ovim "nama ateistima" jer ateista nije član kluba, zbog svog ne vjerovanja.
Ne može niko da govori u moje ime, kao različite osobe, samo zato što sam takođe ateista.
("Ateisti Srbije" djeluju kao antiteisti,  prkosni prema religiji).
Mislim da li postoji klub nesportista, klub nefilmofila.. nema poente takva negrupacija, samo anti-grupacija.

A što se tiče pojave vjere u kritičnim momentima - kroz moj život koji je bio i grozan i divan u razl. fazama, nisam dolazio u situaciju da Boga previše razmatram kao realnost (tj. da mi uopšte padne na pamet).
 Niti da mi treba, niti da ga mrzim.
« Poslednja izmena: 05. Nov 2017, 02:42:47 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Све као верници и поштоваоци православља насилни, убијају људе, киње јадне невернике и слично. А онда овај фашизам:

Citat
Shvati... nama ateistima vernici izgledaju isto. Da smo vecina, proglasili bi tu veru mentalnim poremecajem zbog kojeg bi se islo kod psihijatra.

Neki su manje nasilni to stoji... ali su i dalje opasni i povodljivi.

И после ће мени неко да каже да су атеисти толерантни и мирољубиви. Smile

Али пази ти то, да смо ми већина... Ви сте пичкице, одмах да вам кажем. О томе је говорио и онај болесник што је био на форуму, да се не смете изјаснити на попису. Вас има према последњем попису 80053, а судећи по интернету и слично рекао бих да вас има бар милион јеботе. Као, не смете од родбине и слично да се изјасните као атеисти, срамота вас... Додуше, има вас и агностика и сличних, делите се и међусобно. Smile

Фора је да има разних људи који су по природи такви какви јесу. Неко ће бити џукела био он верник или атеиста, неко ће бити нормалан био верник или атеиста. То је суштина, нема ту верници су овакви атеисти су онакви, има разних људи.

Иначе, ово за већину... Капирам оно да би то био реванш неки, ево сад су верници већина па вас све шаљу у лудару, разапињу на крст и слично... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Фора је да има разних људи који су по природи такви какви јесу. Неко ће бити џукела био он верник или атеиста, неко ће бити нормалан био верник или атеиста. 

To je to.

Svakim daljom pričom se previše definiše tzv. "ateizam" i formiraju tabori.

A bespredmetno je, kao što nema šta da se priča o "negledaocima televizora" i da se organuzuju "klubovi negledaoca televizora".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
Citat
Ви сте пичкице, одмах да вам кажем.
vs
Citat
нема ту верници су овакви атеисти су онакви,
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011

Anti bi bilo da se protivim, ali ja i ne toliko. Poštujem i pozitivne aspekte vjera, shvatam koncepte, ali jednostavno ne shvatam natprirodno, duhovno, simboličko kao dio realnosti.

I ne slažem se sa ovim "nama ateistima" jer ateista nije član kluba, zbog svog ne vjerovanja.
Ne može niko da govori u moje ime, kao različite osobe, samo zato što sam takođe ateista.
Mislim da li postoji klub nesportista, klub nefilmofila.. nema poente takva negrupacija, samo anti-grupacija.

A što se tiče pojave vjere u kritičnim momentima - kroz moj život koji je bio i grozan i divan u razl. fazama, nisam dolazio u situaciju da Boga previše razmatram kao realnost (tj. da mi uopšte padne na pamet).

pa vidiš valjda da sistem podržava intelektualne gromade koji sebe nazivaju ateisti srbije. počeo je da propoveda njihovu veru na više tema. to su ljudi koji ne veruju da svevišnji postoji, ali ga ipak mrze.
dakle moja beseda je namenjena njima.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2

pa vidiš valjda da sistem podržava intelektualne gromade koji sebe nazivaju ateisti srbije. počeo je da propoveda njihovu veru na više tema. to su ljudi koji ne veruju da svevišnji postoji, ali ga ipak mrze.
dakle moja beseda je namenjena njima.

Nemam ja tj. nema niko problem sa necim sto ne postoji.

Problem ste vi "vernici". Problem je sto obaveze i pravila koje propisuje vasa vera zelite da nametnete drugima.

Ukoliko neko odbije da se povinuje tome, onda ste "uvredjeni". Ustvari vas moze da "uvredi" bilo sta od osobe pa do neke naucne teorije ili cak tehnologije ili medicinske procedure (ne odnosi se iskljucivo na SPC).

Pogledaj sta si prvo postovao:

Pojesce te mrak/migranti/muslimani ako ne slusas SPC

To ti je prva reakcija. Cilj je sirenje vlasti te korporacije (to jeste korporacija).

Do neke tacke te razumem, znam kako funkcionise njihova indoktrinacija, ali... preterao si.

Mi smo svi kao jako glupavi pa ne znamo koje opasnosti donosi ekstrmni islam, pa muskarci u crnim haljinama treba da nam objasne (uz honorar naravno).

Ono sto trazimo jeste da tvoja vera ostaje "u tvoja cetriri zida" ako razumes sta hocu da kazem.

...
И после ће мени неко да каже да су атеисти толерантни и мирољубиви. Smile
...

U smislu da cemo da trpimo razne budalastine ili nasilje... ne nismo.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2017, 10:50:42 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Трпе насиље... Па јебем ти све да ти јебем. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Sad imas ove nove vrste nasilja bez fizickog kontakta ili cak bez direktne komunikacije
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.