Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 19:36:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mladic i Karadzic  (Pročitano 78744 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
A gdje i kada sam ja to nazvao Srbe kretenoidima? To si, kako se meni čini, ti napravio...

Znam da je sve ovo malčice presloženo za tebe, ali ako se zaista potrudiš i opet, polako, pročitaš par prethodnih postova, vjerujem da će shvatit o čemu je riječ

Samo hrabro i strpljivo, možeš ti to...  Smile

IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
A gdje i kada sam ja to nazvao Srbe kretenoidima? To si, kako se meni čini, ti napravio...

Znam da je sve ovo malčice presloženo za tebe, ali ako se zaista potrudiš i opet, polako, pročitaš par prethodnih postova, vjerujem da će shvatit o čemu je riječ

Samo hrabro i strpljivo, možeš ti to...  Smile

Ајде настави да заобилазиш овај део форума пошто ти очигледно ниси интелектуално способан да не одеш својим постом у офтопик. Пробај на блаблаоница офтопик царство мада чисто сумњам да ће ти и тамо поћи за ''руком''.  Smile

Елем овај број 9191 или већ како гласи...  Smile Било би лепо да повремено објаве бар део пријава јавно, да се сви слатко исмејемо како их народ зајебава.  Smile
А видим неки су се баш убацили у тај трип па и у потпису на форумима имају сличне позиве...
Citat
Pozovi 9191 i doprinesi da begunci(Mladic, Karadzic...) stanu pred lice pravde!
Da ocistimo Srbiju!

Smile Smile Smile

Личи ми на оне који су своје комшије друкали Динкићу за 500 динара.  Smile
« Poslednja izmena: 16. Okt 2007, 21:40:05 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

*****PARTIZAN*****

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 413
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson k530i
Sto bi rekao Dzordz iz Radovana III ''Mene, nikad nece uhvatit''!!! 
IP sačuvana
social share
‘’You’ve got to ask yourself one question.   Do I feel lucky! Well, do ya, punk?’’

Mi volimo,
I bodrimo,
Samo jedan klub na svetu celom.

I pevamo,
Svaki dan:
Samo napred PARTIZAN !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
U mom potpisu pisu dve stvari i posebno bih podvukao ovu drugu

-Ko njih izda najveca je Srpska pi*da!!!!!!!!!!!!

Znam da ima budala ko je bi to htele ali saljem jedan tekst koji i tim budalama moze mozda otvoriti oci jer i polsanici u Skupstini ne bi izdali-vecina a samo njih nekoliko bi cekalo odgovor od centrale no evo teksta pa vidite sta je ko u Srbiji :

JATACI
Anketa Kurira pokazala da nijedna poslanička grupa u Skupštini Srbije ne bi prodala informacije o haškim optuženicima

BEOGRAD - Skupština Srbije zaista bi mogla da postane „sigurna kuća“ za Ratka Mladića. Anketa Kurira pokazala je da bi ovaj i preostala trojica haških optuženika među većinom parlamentaraca bez problema pronašli jatake u slučaju da im zatrebaju. Zanimljivo je da bi se poslanici time oglušili o prošlonedeljnu odluku Saveta za nacionalnu bezbednost, koji informacije o haškim beguncima nagrađuje sa po milion (Mladić i Karadžić) odnosno 250.000 evra (Hadžić i Župljanin).

Zamenik šefa poslaničke grupe DSS-NS Miroslav Markićević tvrdi da nikada ne bi prijavio bilo kog haškog optuženika ni za kakve pare, a kamoli za milion evra.
- Obraz i budućnost moje dece su mi mnogo važniji od bilo kakvih para. Nikada ne bih želeo da ih dovedem u situaciju da budu od Boga kažnjeni zbog toga što sam ja nekog prodao - ističe Markićević.

U grupi „jataka“ je i Vjerica Radeta, poslanica SRS, koja kaže da nikada ne bi otkrila nijedan podatak o haškim optuženicima.
- Ni za sve pare ovoga sveta ne bih prodala nijednog Srbina! Ovo što je Vlada uradila, sramno je, samo me zanima čijim parama će takve usluge da plaćaju. Prodali su sve što su imali Amerikancima, Albancima i raznim „sorošima“ - kategorična je radikalka.

Mladić, Karadžić, Župljanin i Hadžić mogli bi komotno da pronađu utočište i kod socijaliste sa Kosmeta Zvonimira Stevića.
- Ja sam čovek leve orijentacije, socijalista i patriota. To što država radi raspisujući te nagrade, samo je dodvoravanje Zapadu preko prakse uvezene iz međunarodne zajednice - ubeđen je Stević.

Za divno čudo, ni mlada poslanica Čankove LSV Aleksandra Jerkov ne bi prijavila nijednog haškog optuženika. Ona to ne bi uradila jer ne može da zamisli sebe u situaciji da poseduje takve informacije.

- To je posao državnih organa, a ne građana. Ako država misli da na nalaženju optuženika radi tako što će potplaćivati građane, onda bolje da to i ne radi. Drugačije se traga za beguncima, a ne tako što će narod terati na cinkarenje. Uostalom, građani ne mogu da dođu do takvih podataka, pa je zato cela situacija apsurdna i nemoguća - smatra Aleksandra Jerkov.
Da je posao traženja i lociranja optuženika stvar države, misli i poslanik DS Vuk Dinčić. On dodaje da bismo bili neozbiljna država ukoliko bi građani dobijali tako poverljive informacije pre državnih organa.

- Ako bi se desilo da Ratka Mladića vidim u nekom kafiću, parku ili na ulici, morao bih da ga prijavim. I ne samo njega već svakoga ko se sumnjiči da je počinio krivično delo, jer bih u suprotnom i ja sam prekršio Krivični zakonik - ističe Dinčić. On, međutim, tvrdi da prosleđivanje tih podataka ne bi naplatio.
Za poslanika Partije za demokratsko delovanje Rizu Halimija prijavljivanje haških optuženika predstavlja obavezu za svakog od nas.

- I bez nagrada građani bi trebalo da informišu državne institucije, jer je to njihova dužnost. Ja bih isto postupio. Pošto nikada u životu ništa nisam zaradio na brzinu, niti zahvaljujući nekim srećnim okolnostima, tih milion evra mi ne bi bili motiv. Ionako bih te pare dao u humanitarne svrhe - tvrdi Halimi.
Poslanici DSS juče nisu želeli da odgovore na pitanje da li bi državi prijavili bilo kog haškog optuženika i šta bi s tim novcem uradili.

G17 PLUS SE PREMIŠLJA

Šef poslaničke grupe G17 plus Suzana Grubješić kaže da bi pre bilo kakve odluke dobro razmislila šta da učini - da li da informaciju zadrži za sebe ili prosledi državnim organima.
- Teško da bi novac mogao da me opredeli, jer je reč o vrednosnim sudovima i stavovima. Ne verujem da će taj novac biti nekakav stimulans za građane. Dobro zvuči, praksa je u nekim zemljama, pa što da ne probamo i mi - kaže Grubješićeva.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

You'll Never Walk Alone

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3479
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610

Udri udri mozda ces se i opametiti ili ces razbiti glavu. evo pomazem ti da se izudaras-dacu ti jos malo cigli za udaranje  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ako je malo evo jos necega da ti pomogne da se opametis-  
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
 Smile Smile Smile To Stami care  Smile Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

You'll Never Walk Alone

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3479
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 

Udri udri mozda ces se i opametiti ili ces razbiti glavu. evo pomazem ti da se izudaras-dacu ti jos malo cigli za udaranje  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ako je malo evo jos necega da ti pomogne da se opametis-  

pizdiš a?
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
HTC Topaz
 Smile ljudi, doci ce moderatori i banovati vas zbog prevelikog koristenja smileya  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Ko ne moze da iskaze svoje misljenje bez postavljanja 500 smajlija, ne mora uopste da pise na ovim "ozbiljnijim" delovima foruma. Samo se bespotrebno gubi tok diskusije koji ima nekog smisla. Wink
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 19:36:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.