Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 21:52:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mladic i Karadzic  (Pročitano 79670 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Поредио их је Дино...
На његов пост сам одговорио без икакве позадине. Само сам му објасноио случај са Хитлером.

Ти си онда одговорио на мој пост па ја на твој. У чему је проблем?

Иначе слажем се да се треба предати из разлога да скине муку са српског народа. Али немој мислити да он иако је невин то може доказати. Он је осуђен унапред за потребе медијског рата који се води против Срба већ 15 година.
Он се пре свега крије јер је кукавица. Невин (што највероватније јесте) или не, он је кукавица.
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Problema nema  Smile....A ako je nevin onda to moze i dokazati...Sudjenje bi takodje bilo medijski popraceno pa bi imao realnu sansu da dokaze tu svoju upitnu nevinost...Btw,kukavica je u svakom slucaju  Smile..
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N70
Covjece tko ih poredi ??...Gdje sam ja to napravio.??...Vi ili ne razumijete ili se pravite blesavi.....Jednostavno pitanje za vas ; Zasto doticni gospodin ne izadje pred sud i dokaze svoju nevinost,zasto toliki heroj i patriota dozvoljava da cijela drzava Srbija sa svim svojim stanovnicima pati zbog njega ako nije kriv ????????...Zasto ?????...Moje objesnjenje je da "zna" (on to zna) da je kriv i zato se krije  Smile Smile

zato shto je vec proglashen krivim od strane medija, ja koliko znam - ti si par postova gore rekao da je kriv  Smile

a shto se tice samog mladica, tu nishta mi ne mozemo da znamo jer je covek za respekt,makar zbog cinjenice da je najbolji oficir ikada na vojnoj akademiji, gledajuci ocene ... znaci ekstremno pametan covek - zasigurno ima neshto u planu osim da sedi u pecini i da ladi jaja ..

a evo ti primer kako se amerika igra sa narodom -

general zdravko ponosh - general sa najvecim respektom u celom svetu, sve armije sveta ga smatraju za vrhunskog vojskovodju, i pazi sledece - desi se rat sa kosovarima. ponosh povede dole vojsku. izgine brdo naroda. zavrshi se rat. pobede radikali na vlasti u sledecoj seriji beskrajnog politickog meshanja u srbiji. neko kaze - ponosh pobio albance. pa jeste ih pobio jer je bio rat! (fiktivno) i onda tog coveka pojure sve zle sile da ga veshaju ...

ko garantuje da ovaj scenario nije bio u proshlosti, shto se ratka tice ?
IP sačuvana
social share
There is no Knowledge that is no power
DBZ on Burek forumz

Edit by shone83: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Koja presuda je relevantna ???...Medijska ili sudska ???....Medije su prica za sebe,mi pricamo o covjeku za kojeg se sumnja da je pocinio strasan zlocin i za to mora izaci pred sud i dokazati suprotno ili biti osudjen i zatvoren  Smile...Cijela drzava i sav narod u njoj pati zbog njega  Smile
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W 550i
Ok,ja se mozda nisam dobro izrazila....Mladic je optuzen za ratne zlocine(ali ja sam licno misljenja da jeste kriv...Postoje video zapisi koji me navode na tu pomisao...)A da je kukavica,jeste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Postoje video zapisi koji me navode na tu pomisao

Молим те наведи и нама...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W 550i
Prosle godine je isao serijal na tu temu,i bilo je dosta video zapisa.Ali pretpostavljam da ti ne gledas ''placenicku" b92,pa sigurno nisi video.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jao,u kojem ti univerzumu zivis.... Smile

Ja u realnom. Beograd... mislim svojom glavom...

Da pogodim, ti si verovatno u nekoj palanci gde gledas samo b92 i clan si neke politicke partije tipa DS ili LDP...?
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W 550i
Ti mislish? Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
SOVA, MI5 i BND jure Karadžića
Sreda, 30. maj 2007. 20:16

Slovenačka tajna služba (SOVA) je u saradnji sa službom iz Nemačke (BND) prisluškivala telefonske razgovore, a u potrazi za haškim optuženikom Radovanom Karadžićem pomagao joj je i britanski MI5, javila je slovenačka POP TV.

Na tu informaciju je reagovala SOVA, koja je najavila istragu zbog iznošenja strogo tajnih informacija, ukazujući da time može da bude ugrožen operativni rad službi.

Slovenački poslanik iz opozicione stranke LDS Rudolf Moge, koji je i član parlamentarne komisije za nadzor nad tajnim službama, izjavio je ranije da je vlada rešavanjem nepravilnosti rada u slovenačkoj tajnoj službi navukla na sebe ljutnju nekih drugih službi i to, kako je rekao, bar dve tajne službe koje su jako važne na svetskoj sceni.

Slovenačka vlada se poslednjih dana bavi posebnim pregledom rada agencije SOVA i do sada je utvrdila da je takozvani "crni fond" te službe nezakonit, a prema rečima Mogea, upravo u taj fond je stizao novac nekih stranih obaveštajnih službi.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 21:52:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.