Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 04:03:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mladic i Karadzic  (Pročitano 77580 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
O cemu dalje polemisati sa nekim ko tvrdi da se dokazuje nevinost a ne krivica  Smile

U americi se dokazuje nevinost a ovdje u Europi krivica...ali dobro si ti mene razumio...zasto Mladic ne ode tamo i pokaze i kaze sto misli i kako je sve bilo...kada je se Naser Oric predavao svi smo mislili da covijek vise nece slobodno disati izvan zatvora ali eto covijek otisao i dokazao...koliko je to pravedno neznam i necu da se mijesam takodje me ne interesuje kako ce ispasti sudenje oko Gotovine...tamo je da se oslobodi od onoga za sto ga krive i ciao djaci...

I da kao sto Vlado kaze sve cemo vidjeti...vidjeli smo i ovih 17 godina da je ova politika koja je Srbija vodila bila pogresna i dan danas je jos uvijek...i sve dok EU nevidi barem Mladica u Haagu tu nece biti povjerenja a Srbija nemoze sama opstati pa ni cak uz majku Rusiju koja kako i opet vidimo nista u vezi Kosova nece da radi...bitno je da su oni se malo folirali ispred Srbijom a na kraju ga opet uguraju tako duboko Srbiji da se ona opet nekoliko godina od te ljubavi nemoze oporaviti...u svakom slucaju nezelim da kako je Vlado rekao kladimo dali ce biti ili nece...ali ja mislim da jedan covijek nije toliko bitan narodu pa sta god i taj covijek uradio da zbog njega jedna drzava stoji u mjestu skoro...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

gde cveta limun zut...

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1081
Zastava tamo gde cveta limun zut
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Krivi smo mi sto smo ih pustili.DJ.B.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
OHR: Zapleniti imovinu porodice Karadžić
Petak, 2. februar 2007. 12:24

Zamenik visokog predstavnika u BiH i supervizor za Brčko Rafi Gregorijan izjavio je da je medjunarodna zajednica razradila nove ideje kako bi se ponovo pokrenuo proces razbijanja mreže podrške Radovanu Karadžiću i drugim optuženim za ratne zločine.

"Želim da vidim zaplenu imovine članova porodice Karadžić, koji su u mreži podrške. Postoji zakon koji je usvojen u organima BiH, kojim se pleni imovina onima koji pomažu beguncima - automobili, novac, tv, kuće. Ti ljudi podržavaju masovne ubice i silovatelje i moraju biti izvedeni pred sud", izjavio je Gregorijan za "Dnevni avaz".

On je istakao da "naprosto, želi da vidi akciju na tom planu, zamrznutu imovinu porodice Karadžić" i istakao da je "Karadžić u SAD izgubio na sudu zbog zločina koji su počinjeni u BiH, i da duguje preko milijardu dolara žrtvama logora za silovanje".

"On je već osudjeni ratni zločinac, ne samo optuženi. Zašto bi njegova imovina bila na raspolaganju njegovoj porodici, kad ga oni pomažu", rekao je Gregorijan.

Naglasio je da na tom polju mora nešto konkretno da se učini i dodao da će o tome razgovarati sa državnim i entitetskim zvaničnicima, jer je "vreme za akciju".

On je zajedničku posetu sa visokim predstavnikom Kristijanom Švarc-Šilingom SAD ocenio kao korisnu.

Podsetio je da, pred sastanak Veća za implementaciju mira (PIC) krajem februara, visoki predstavnik putuje kako bi državama članicama PIC-a objasnio svoj stav o budućnosti OHR-a.

"On je jasno i javno sada kazao koja je njegova pozicija u vezi s tim pitanjem da mandat OHR-a treba biti produžen. Sve više, čini mi se, takvo mišljenje preovladava u PIC-u. Mogu reći i da SAD ozbiljno razmatraju mogućnost da se mandat OHR-a sa bonskim ovlašćenjima produži", rekao je Gregorijan.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

gde cveta limun zut...

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1081
Zastava tamo gde cveta limun zut
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
treba da mu uzmu i zenu i decu i brata sve...
ni onda nebi izasao iz svog steka-zato sto voli samo svoju bulju-ko jebe narod i familiju.
« Poslednja izmena: 02. Feb 2007, 13:24:06 od VitoNS »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
treba da mu uzmu i zenu i decu i brata sve...
ni onda nebi izasao iz svog steka-zato sto voli samo svoju bulju-ko jebe narod i familiju.

Da sam na licu Karadzica ili Mladica ja bih se predao jer nebi mogao da gledam kako moj narod zbog mene ima jednu prepreku i zbog toga da je koci svijet...pa nemogu ja biti vrjedan tih muka koji moj narod pati..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 571
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ako neko misli da su Karadžić i Mladić toliko moćni da se godinama kriju od svih mogućih policija i obavještajnih službi svijeta, onda se grdno vara. Radi se o političkim igrama nesagledivih razmjera, a pritisak na Srbiju u tom kontekstu služi za političke ucjene i ponižavanje. Srbija nije vodila pogrešnu politiku, Srbija je moćnima kriva samo zato što postoji na mjestu na kojem jeste.
IP sačuvana
social share
Sve što nije napisano nije ni postojalo, a i ono što je napiano nije u svemu postojalo onako kako je napisano.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Ako neko misli da su Karadžić i Mladić toliko moćni da se godinama kriju od svih mogućih policija i obavještajnih službi svijeta, onda se grdno vara. Radi se o političkim igrama nesagledivih razmjera, a pritisak na Srbiju u tom kontekstu služi za političke ucjene i ponižavanje. Srbija nije vodila pogrešnu politiku, Srbija je moćnima kriva samo zato što postoji na mjestu na kojem jeste.

Ma daj ...sta ti mislis da stranci zele da hapse Mladica i Radu...pa njima to nista nedonosi nego oni zele to da vide od Srbije da je se promjenila i da zeli boljitak.pritisak na Srbiju je jednostavno radi toga jer politicari absolutno nerade politiku koja koristi Srbiji ili bilo kome nego samo djepu tih politicara na vrhu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
Ja da sam na mestu Mladica nikada se nebi predao.

Iz nekog steka bi se smejao kretenima sto me traze  Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Ja da sam na mestu Mladica nikada se nebi predao.

Iz nekog steka bi se smejao kretenima sto me traze  Smile

A ja da sam Karadzic druzio bih se sa Karicem u Moskvi... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

album_pic2.jpeg
(16.81 KB, 410x308)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 04:03:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.