Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 17:34:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mladic i Karadzic  (Pročitano 78649 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

prim.med.dr.sci. protivpožarni. aparat pekom

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K530i
Pa, ni da udaram iz sve snage, ne bi me boljelo koliko vas, ocigledno, boli istina o Karadzicu i Mladicu. Ali kad vam se malo razvije mozak, shvaticete...(radulac, mozda ti tad naucis i da pises- Srbine...)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Topaz
ma to nije tacno.... unapred su osudjeni , Srbi, naravno. cak su nam i markale pripisane, srecom, dokazali su Francuski experti ko je to uradio
jasta su, dokazali su pravo dobro, cim je onaj idiot osudjen za opsadu sarajeva, a unutar te optuznice i za bombardovanje markala...ma dokazali ste sve, cijeli svijet vam vjeruje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Pa daj mi reci zasto ta dva "junaka" ne stanu pred sud kad nisi krivi ????????.....Sudjenje je javno,nek dokazuju nevinost pred svima ...........
Kome da dokazuju nevinost???Americi,Karli del Ponte???Kako da je dokazu kao Milosevic,Seselj ili mozda kao Haradinaj ili B.Plavsic???
Neka je dokazu cijelom svijetu  Smile Smile...Nek ociste svoj obraz i urade to za dobrobit cijelom Srpskom narodu  Smile Smile....Reci mi sta je u tome lose ????????
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
ne nesrecnice, Markale su minirali muslimani, raspitaj se malo. postoje doooobri dokazi za to . to je zato sto ste bolesna nacija koja ubija svoje zarad marketinga
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Hoce li se netko nac sa adekvatnim odgovorom  Smile.......??..
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Pa daj mi reci zasto ta dva "junaka" ne stanu pred sud kad nisi krivi ????????.....Sudjenje je javno,nek dokazuju nevinost pred svima ...........
Kome da dokazuju nevinost???Americi,Karli del Ponte???Kako da je dokazu kao Milosevic,Seselj ili mozda kao Haradinaj ili B.Plavsic???
Neka je dokazu cijelom svijetu  Smile Smile...Nek ociste svoj obraz i urade to za dobrobit cijelom Srpskom narodu  Smile Smile....Reci mi sta je u tome lose ????????
Ma vi nam pricajte o obrazu.Lose je kad nam ti dajes savete :!:Sta srpski narod dobija time???Da bude proglasen kao zlocinacki kao sto sad pokusavaju :!:Da nas ucenjuju sa EU???Da udjemo u NATO pa da bombardujemo nekoga kao sto su nas???Da im ja idem u mirovnu misiju u Irak???
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Neka je dokazu cijelom svijetu Smile Smile...Nek ociste svoj obraz i urade to za dobrobit cijelom Srpskom narodu Smile Smile....Reci mi sta je u tome lose ????????
Ma vi nam pricajte o obrazu.Lose je kad nam ti dajes savete :!:Sta srpski narod dobija time???Da bude proglasen kao zlocinacki
Aha,znaci toga se bojis ????????.....Sta to nije prioznavanje krivice ????....Pa covjece oni su to napravili sta jesu i trebaju na sud za dobrovit svih vas  Smile Smile......Patite svi zbog laznog patriotizma .....Zabole mene,meni je dobro samo mi nije jasno zasto vi ne progledate i krenete naprijed  Smile..........
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
pa da, sto i ne damo Kosovo i onda lakse dodjemo do Evrope.... slusaj bre Balijo, idi ti davaj savete po vehabijskim forumima
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ne bojim se Smile Da li su napravili ili nisu treba utvrditi,a dosadasnji dokazi govore da nisu jer su ti dokazi lazni.Krivicu treba da ustanovi pravi i posten sud a ne Hag koji je osnovan samo za Srbe Smile Da ti nas toliko volis da moras cak i preko foruma da nam otvaras oci i delis savete,i vodis nas putem blistave demokratije koju ste vi izmislili i i toliko je postujete.Stvarno si  Smile
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

prim.med.dr.sci. protivpožarni. aparat pekom

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K530i
Pravila foruma: Srpski Nacionalisticki forum

Dobrodosli, ovo je forum u kome se prate i komentarisu sva politicka i drustvena zbivanja koja direktno ili posredno uticu na sadasnjost i buducnost Srbije i srpskog naroda.

Ovaj forum ne sluzi za medjusobna prepucavanja i vredjanja medju nama samima i medju drugim narodima vec je tu ne bi li zajedno primetili i probali da ispravimo neke greske iz proslosti ili sadasnjosti.

Sve poruke koje budu sirile medjunacionalnu mrznju bice obrisane bez obzira na smer u kome su upucene.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 17:34:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.