Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 15:47:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mladic i Karadzic  (Pročitano 78545 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Aha a sada ste izašli iz naše sjene  Smile Smile Smile i pokazali pravo lice  Smile

braća po nožu  Smile Smile Smile ustaše sa čekićem a vi sa nožem...sve ista primitivna plemenska balkadnoidna bagra.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ne, mi sa sjekirom, i to ne obicnom, nego sa snajperom...  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
@vlado kako jedna osoba koje je takav zločinac u isto vrijeme može biti i heroj ?
Pa zar nisi rekao da si Ustasa i da volis Pavelica? Eto potrazi odgovor...

NATO pretresao kuće dece Karadžića
Utorak, 20. februar 2007. 11:06

Posle više časova, pripadnici evropskih policijskih snaga (EUFOR) i NATO-a okončali su pretres kuće dece haškog optuženika Radovana Karadžića - Sonje i Saše Karadžić i njihovih automobila na Palama.

Iz stana Sonje Karadžić-Jovičević vojnici NATO odneli nekoliko fascikli as dokumentima.

Pretres stanova Sonje i Saše Karadžića, kćeri i sina Radovana Karadžića, počeo je u utorak u tri časa na Palama i trajao je oko šest sati.

Njih dvoje su saslušani, a u akciji NATO-a niko nije uhapšen.

Predstavnik Štaba NATO u Sarajevu Derek Čepel je rekao novinarima da je iz stanova Sonje i Saše uzet materijal čiji će se sadržaj analizirati.

Pripadnici medjunarodnih snaga su sa Sonjom i Sašom Karadžić obavili informativni razgovor koji je predstavnik ocenio "korisnim".

Čepel je rekao da je "vreme da se uhapse optuženi za ratne zločine kako bi se stavila tačka na taj problem".

Najavio je i dalje akcije pretresa imovine osobama koje pomažu skrivanje optuženih za ratne zločine.

"Imovina je pretražena u skladu sa nadležnostima NATO-a da podrži Haški sud u privodjenju optuženih za ratne zločine", saopštio je Štab NATO u Sarajevu.

U akciji koja je protekla bez incidenata, učestvovalo je nekoliko desetina vojnika sa više od 20 vozila. Policija u Istočnom Sarajevu nije bila uključena u tu akciju.

Prošle sedmice je zamenik visokog predstavnika u BIH Rafi Gregorijan izjavio da porodica Radovana Karadžića dobija novac od njega i da je uključena u organizovanje njegove zaštite.

On je dodao da se treba zamrznuti imovina onima koji pomažu optužene za ratne zločine i podsetio da je zakon o tome usvojen marta 2006. godine.

Prema njegovom mišljenju, zamrzavanje imovine bi moglo biti "vrlo moćno sredstvo kojim bi se naveli da saradjuju sa organima za primenu zakona".

U poslednjih desetak dana ovo je druga akcija medjunarodnih snaga u BiH izvedena na Palama, pošto su prethodnog puta vojnici izvršili pretres kod paljanskog biznismena i ratnog komandanta Romanijske brigade Radomira Kojića, koji je takodje osumnjičen da pripada mreži podrške haškom optuženiku Radovanu Karadžiću.

Izvor: MTS-Mondo
« Poslednja izmena: 20. Feb 2007, 19:13:25 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Topaz
100% je u pravu i trebalo je to da uradi mnogo mnogo ranije

raso, nisam tebe pitao  Smile

vlado, ajd opet odg na moj post, da se ne quoatam opet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
znaci, on je u pravu sto je "oslobodio srpsku srebrenicu od turaka"?

ofskroz, i ne samo to, vratio vam je penale za bratunac, kravicu... pa dosta ste vi sejali smrt, doshao djavo po svoje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pojedinci kada bi mogli sahranili bi zive i mladica i karadzica,ali ne moze,cuva ih bog.
« Poslednja izmena: 21. Feb 2007, 09:24:29 od pehar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Topaz

ofskroz, i ne samo to, vratio vam je penale za bratunac, kravicu... pa dosta ste vi sejali smrt, doshao djavo po svoje...

twice, nisam ni tebe pitao  Smile ovde ocekujem odgovor vlade, jedino me njegov odg. zanima, vase sam vec znao i prije postavljanja pitanja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
Pitanje ti je nekompletno. Kako mislis: "on je u pravu sto je oslobodio srpsku srebrenicu od turaka"?
Prvo: Turci nemaju veze sa Bosnjacima. Bosnjaci su islamizirani pravoslavci i katolici, odnosno Srbi.
Dalje... Srebrenicu je osvojio, a ne oslobodio. Jedino ako cemo gledati kroz istoriju  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Topaz
ja sam citirao sta je on rekao, te pitam tebe da li se slazes sa tim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
Ne mozes me pitati da li se slazem ili ne.

Mozes me pitati da li ti je drago ili nije. Ja cu se opet pozvati na moj odgovor.

Iskreno:

Pa mislim da nema Srbina kome nije drago kad vidi taj klip. Meni jeste drago, ali mi je zao sto uopste gledam taj klip. Do toga nije trebalo doci.

Zasto mi je drago:

Odgovor sam potrazio duboko u sebi, i nasao sam jedan dio, a drugi je sasparcan u komadice koje cas vidim, cas ne vidim - znaci nemam jasnu sliku. Onaj dio kolaca koji sam pronasao jeste zlocin koji su pocinile (tada) muslimanske snage nad Srbima i izazivanje rata od strane Alije Izetbegovica. Naravno, ne radujem se necijim zrtvama... samo mi je drago zbog osvajanja Srebrenice i Mladica - kao heroja sa jedne i zlocinca sa druge strane. Medjutim, ipak preovladava heroj.

Odgovor je potpuno iskren i stojim iza svake rijeci.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 15:47:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.