Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 12:07:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mladen iz Obraza - gej ikona :P  (Pročitano 12193 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Слажем се да је мој драги и мили покојни пријатељ Небојша био човек који је заиста веродостојно представљао српску интелектуалну елиту и да Младен ипак није Небојша
... da li ima smisla komentarisati?  Smile

Наведи тачно када је и где и којим речима позивао на убијање содомиста? Немој да причаш неистину!
Ajde, ajde sta se pravis blentav ... mozda nije na ubijanje, ali na prolivanje krvi i fizicko obracunavanje dakako jeste, sto bi moglo da dovede i do smrti.  Smile

То,ко је далеко од Бога и Раја зна Бог,а не ти...понајмање ти!  Smile
Ja cu da zamolim Boga, kada dodjemo na "preraspodelu" Smile da me stavi u tabor u kojem nije bulajka  Smile Smile
Опет почињеш? Немој да крећеш "лопатом на багер",знаш како ће то да се заврши! Smile .Ваљда си схватио то до сада и не почињи да те не би послао код Образове "пикадо екипе" на преваспитавање! Smile
Nemoj samo po glavi  Smile Smile

Ти би доказе да је содомија ненормална? Добро,пронађи,питај у "блиском и интимном разговору" тај твој "истражни орган",па нам јави шта си "доживео"! Smile
Ne znam ko si ti da sudis sta je sodomija, sta je normalno, a sta nenormalno? Okani se covece tog extremnog shvatanja Boga i religije (k'o Taliban), osetices olaksanje  Smile Prijateljski savet.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
...gay ljudi...

Пица, није неприродно бити педер. Али, није ни нормално. Ако си педер и то прихваташ, свака част. Живот ти је вероватно лакши, него да своју сексуалност спутаваш. Али немој нам солити памет да тако треба. И зашто користиш еуфемизам "геј"?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5
panini
Ajd ne pocinji opet o gejovima.  Smile Toliko je vec ispricano. To koje sam ja sexualne orijentacije je moja slatka mala tajna  Smile (mozete da pogadjate, ako zelite).

Mladja me je bas lepo zasmejao, autorima porucujem da nastave  Smile Smile
Eto, dodje i Mladja u zizu interesovanja kada je sex u pitanju ...ko bi rekao!?  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Слажем се да је мој драги и мили покојни пријатељ Небојша био човек који је заиста веродостојно представљао српску интелектуалну елиту и да Младен ипак није Небојша,да можда прави исхитрене и непромишљене потезе,али то није разлог да се ружи на овакав бестидан начин и то од кога? Управо од оних који сматрају неприкосновеним савремени животни тренд и љубе начин живота који сматра содомију за посве нормалну појаву и који намеће то као политичку коректност и надасве као нешто чак и пожељно!!!

mislim da vi obrazovci ne shvatat prostu chinjenicu da je neprijatelj neprijatelj  Smile.

zar ti stvarno mislish da budale kojima je judeo-liberalna propagandna mashinerija isprala mozak pa ih bash briga shto srpski narod nestaje ,koji proglashavaju kosovo "za suseda srbije"  Smile ,kojima je novac i fizichko uzivanje najveci pokretac u zivotu  ---- voditi rachuna o lichnim osecanjima jednog choveka ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
Citat
Мислим да сте претерали у овој несланој шали! Извргавати до те мере и то баш содомијском руглу некога ко се,за разлику од многих на овом форуму,ипак труди да живи у Христу,је нешто што се,барем када се упореди са животном усмереношћу и мисаоним моделом већине нас овде,назива contradictio in adjecto.

M... iskustvo mi govori da bas to i nije tako...
Najekstremniji branioci imaju i najekstremnije tajne... uglavnom one prljave i nemoralne...

Setimo se samo nekih uvreda koje su dosle od strane doticne organizacije koja daje sebi za pravo da odredjuje ko je Srbin, a ko ne...
Obaska da su time izbrisali vecinu srpske populacije...
I tu cu stati, jer ne bih da idem u dalju analizu njihove i moje rasne cistoce... Wink
« Poslednja izmena: 09. Nov 2008, 14:04:37 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Nexus 5
Ти би доказе да је содомија ненормална? Добро,пронађи,питај у "блиском и интимном разговору" тај твој "истражни орган",па нам јави шта си "доживео"! Smile
Ne znam ko si ti da sudis sta je sodomija, sta je normalno, a sta nenormalno? Okani se covece tog extremnog shvatanja Boga i religije (k'o Taliban), osetices olaksanje  Smile Prijateljski savet.

Tako je, nije dokazano da su bili Adam i Eva. Po tvom su verovatno bili Adam i Steva...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
... da li ima smisla komentarisati?  
Наравно да не...када си ти у питању.

Citat
Ajde, ajde sta se pravis blentav ... mozda nije na ubijanje, ali na prolivanje krvi i fizicko obracunavanje dakako jeste, sto bi moglo da dovede i do smrti.  
Понављам...не причај којешта!

Citat
Ne znam ko si ti da sudis sta je sodomija, sta je normalno, a sta nenormalno? Okani se covece tog extremnog shvatanja Boga i religije (k'o Taliban), osetices olaksanje
Е,видиш...ово нема смисла коментарисати,јер је неинтелигентно до те мере да више нема сврхе ни зезати те! Smile Чуј,ја одређујем! Smile

Citat
Ja cu da zamolim Boga, kada dodjemo na "preraspodelu"  da me stavi u tabor u kojem nije bulajka  
Буди спокојан,јер ће ти се жеља испунити! Ти ћеш бити са "пикадо екипом"! Smile

Citat
mislim da vi obrazovci ne shvatat prostu chinjenicu da je neprijatelj neprijatelj  .

zar ti stvarno mislish da budale kojima je judeo-liberalna propagandna mashinerija isprala mozak pa ih bash briga shto srpski narod nestaje ,koji proglashavaju kosovo "za suseda srbije"   ,kojima je novac i fizichko uzivanje najveci pokretac u zivotu  ---- voditi rachuna o lichnim osecanjima jednog choveka ?
Ја не припадам покрету "Образ".То ако некога симпатишем,не значи да се у свему слажем са њим! Smile Иначе,делим у много чему твоје мишљење по питању савремене "либералне идеје" (која заиста има много,чак превише, "јудејског" у себи,признајем!),која је рак рана модерног света по мом мишљењу,али неке ставове (расне природе) не прихватам и не сматрам их исправним,јер сам хришћанин и не делим људе по тој основи.Иначе,овај твој пост,прихватам.Поздрав! Smile

Citat
M... iskustvo mi govori da bas to i nije tako...
Najekstremniji branioci imaju i najekstremnije tajne... uglavnom one prljave i nemoralne...

Setimo se samo nekih uvreda koje su dosle od strane doticne organizacije koja daje sebi za pravo da odredjuje ko je Srbin, a ko ne...
Obaska da su time izbrisali vecinu srpske populacije...
I tu cu stati, jer ne bih da idem u dalju analizu njihove i moje rasne cistoce...
Понављам...бринимо се за своје различите личне грехове које сви,у мањој или већој мери имамо,и ослобађајмо се њих.Те фројдовске глупости,које су и смишљене да би се искључиво оправдао лични грех,и то кроз сопствено,свесно и тенденциозно пројектовање на другог,кроз пребацивање проблема које имамо са "сопственим демонима" и сакривање иза тога,преко бланко створеног паравана званог "онај други је потпуно исти као ја,само неће да призна",је крајње бесмислен.Значи,по тој логици,свако ко се супротстави и дигне глас против хомосексуализма као пошасти је прикривени хомосексуалац,јел то хоћеш да кажеш? То је нетачно! Много филмова,много непромишљености,олако поклањање поверења савеменим погледима и некритичког прихватања свега што нам се сервира,доводи до погрешне слике о реалности.Моје мишљење.
Слажем се Анеа да има много непромишљеног (мислим да сам то напомену у претходном посту,зар не?) и да је Небојшином смрћу тај покрет много изгубио на квалитету и озбиљности,али мисли да је само у питању неискуство,младалачка непримишљеност,сувише лако повођење за емоцијама које могу да и погреше и које произвиру из претходног...али да су злонамерни и свесно пропагирају мржњу,то никако! Потребно је време,животно искуство,још дубље утемељење у Хришћанском животу и његовим спасоносним начелима,које доносе трезвеноумље и самим тим и заиста исправне мисли и дела,па ће све доћи на своје место...наравно,ако се истраје на том путу! Поздрав! Smile  
« Poslednja izmena: 09. Nov 2008, 18:23:32 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
Neko ko citave nedelje pije, pusi, drogira se, ganja zenske, a nedeljom (haha... da) ili o praznicima ide na liturgiju i pricest, ne moze da zivi po hirscanskim nacelima, nesto mi govori da se bas takvi (samo)proglasavaju za sudije, cak i one vrhovne...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Neko ko citave nedelje pije, pusi, drogira se, ganja zenske, a nedeljom (haha... da) ili o praznicima ide na liturgiju i pricest, ne moze da zivi po hirscanskim nacelima, nesto mi govori da se bas takvi (samo)proglasavaju za sudije, cak i one vrhovne...
Smile Мислим да ме ниси правилно разумела.Ти знаш ко је такав? Пошто говоримо о дотичној особи,да ли то значи да је он такав,не разумем? Мислим да није тако! Ако је неко такав,онда није хришћанин,једноставно речено.Лаже себе,што је најгоре и најстравичније.Живот таквих нема везе са нама,већ само са њима.Имаш примере честитости хришћанског живота на сваком кораку,ако хоћеш да видиш,па се на њих угледај,а не на оне који делима доказују да нису такви."Не мрзи св.Николу,због Николе",каже изрека.Не судимо тако олако Анеа! Јер нема овде "врховног судије",нико се не ставља у ту улогу.То је улога Бога,а ми само,ако то желимо и сматрамо исправним,трудимо се да следујемо таквом животу и трудимо се да то поделимо са другима који желе такав живот.Џабе добисмо,џабе и дајемо својим ближњима. Smile Поздрав!
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
Citat
Ти знаш ко је такав?

Znam nekoga je takav... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 12:07:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.