Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 04:36:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mjesec  (Pročitano 101956 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Da li neko moze da mi opise aspekt tranzitnog saturna na natalni Mesec pa jos u 1 kuci?

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ovisi kojim poljem ti vlada mjesec i kojim saturn - ta životna područja će biti pogođena ovim tranzitom.
nije ugodan tranzit - ali nije sad niti nešto pretjerano težak Smiley ->naravno ako ti mjesec u natalu nije loše postavljen - jer onda se automatski uključuju i ostali igrači u igru, pa bude teže  Smile
meni je donio prekid veze - mjesec mi vlada 1. poljem (ja), a saturn 7. poljem (partner) ->jasno je ko dan šta je bilo ugroženo. naravno ljubav nije bila dovoljno jaka i sve puklo.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Per Aspera ad Astra

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Da li bi iko bio ljubazan da pogleda mesec u mojoj karti, postavljena je u indexu .
Hvala[glow=red,2,300][/glow]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
ovisi kojim poljem ti vlada mjesec i kojim saturn - ta životna područja će biti pogođena ovim tranzitom.
nije ugodan tranzit - ali nije sad niti nešto pretjerano težak Smiley ->naravno ako ti mjesec u natalu nije loše postavljen - jer onda se automatski uključuju i ostali igrači u igru, pa bude teže  Smile
meni je donio prekid veze - mjesec mi vlada 1. poljem (ja), a saturn 7. poljem (partner) ->jasno je ko dan šta je bilo ugroženo. naravno ljubav nije bila dovoljno jaka i sve puklo.
 Smile

Mesec mi nije vladar niti jednog polja ali je suvladar 11,a saturn mi vlada 5 poljem.
Nadam se da to ne znaci neki gubitak  dragog prijateljstva i sl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mesec u 8. kuci u Raku kvadrat sa Suncem u Ovnu u 5 kuci ? Moj sin je u pitanju... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
@514
i sunce u ovnu je jako,i mesec u raku je egzaltirano,a to je isto bitno,tako da nemoj da se nerviras.Rekla bih da se jedan od roditelja nece slagati sa izborom njegove partnerke. Smile
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Da li bi iko bio ljubazan da pogleda mesec u mojoj karti, postavljena je u indexu .
Hvala[glow=red,2,300][/glow]

U Biku, 8.kuca.

Mesec u Biku

Postojanost i nepopustljivost su vaše odlike. Uz to ste nepokolebljivi i čvrsto se vezujete za stečenu svojinu. Emotivno ste oprezni, dostojni poverenja i prijatni. Pomalo sporo reagujete, ali kada se za nešto opredelite onda je to na duže vreme. Vaša stabilnost često prelazi u tvrdoglavost. Kada ste u neizvesnosti odbijate da se pomerite sa mesta. Izbirljivi ste, naročito u potrazi za zadovoljstvima. Vi razumete i uvažavate lepo i znate da uživate u životu. Vaša potreba za zadovoljstvima predvidivosti je verovatno rezultat vaše potrebe za sigurnošću, koja datira još iz detinjstva. Imate sklonost ka tajnim ljubavnim aferama. U ljubavi ste sposobni da se potpuno predate ukoliko osetite da vam partner pruža emocionalnu sigurnost.

Mesec u 8. kuci

Moraćete se dobro boriti za svoju egzistenciju. U pomoć vam može lako doći novac drugih ljudi, jer sa njime ćete imati više sreće nego sa onim koji sami zaradite. Imate strahove od bolesti i smrti, skloni ste preteranoj brizi i patnjama. Vaša ranjivost je očigledna pa je potrebno da izbegavate opasnost. Ipak, vaša moć regeneracije je velika, naročito na emotivnom planu. Seksualni porivi su vam naglašeni i tu imate snažan životni motiv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@514
i sunce u ovnu je jako,i mesec u raku je egzaltirano,a to je isto bitno,tako da nemoj da se nerviras.Rekla bih da se jedan od roditelja nece slagati sa izborom njegove partnerke. Smile

Da nije mozda majka i snajka kombinacija   Smile , znaci nije bas toliko negativan taj kvadrat
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Nije toliko negativan,jer su planete u svom sedistu a to mnogo znaci. Smile
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Per Aspera ad Astra

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
hvala montenegrina Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 04:36:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.