********** Dosla dva prijatelja na neki prijem.Jedan seo na klavirsku stolicu i sa nje ne mrda. -Celo vece sedis na toj klavirskoj stolici-rece mu prijatelj-a, koliko znam, ne znas da sviras. -Sedim da drugi ne bi mogli da sviraju.
********** Sede u kafani dva brata.Jedan pije, drugi gleda, jer ocigledno nije pri parama.Onda onaj sto nema za pice poce: -Dragi moj velika me muka snasla.Napustila me zena, cerka pobegla od kuce...A sin u zatvoru... -Sta ces-saosecajno rece njegov brat. -Jednu duplu!-rece brzo ucveljeni pijanac.
********** .Advokat se obraca poroti sastavljenoj iskljucivo od muskaraca: -Gospodo, dobro pogledajte optuzenu!Vidite li njene noge?Zar to mogu biti noge kradljivice? -Obratite paznju na njene grudi...Zar cete ovu mladu damu poslati da trune u zatvoru? -Ili cete je vratiti u njen mali prijatni apartman,Avenija Fos 33, telefon C-343-995?
********** Poznati komicar Alberto Sordi usao u jednu rimsku kafanu, zatrazio casu vode, posto je ispio krenu ka vratima. -Sta?-zacudi se gazda.Usli ste, popili vodu i odlazite tek tako? -A sta bi ste vi hteli...da posrcem?
********** Razgovaraju dva prijatelja: - U mojoj firmi traže blagajnika - Zašto? Pa prošle nedelje ste primili jednog? - Jes pa njega i traže.
********** Dolazi čovek u Juznoafričku republiku i nakon obavljenog posla odluci da ode u bioskop.Udje u predvorje i stane u red za crnce.Uskoro mu pridje jedan belac i pita ga: -Vi ste ovde novi? -Ovaj,..jesam -Pa mi belci ne čekamo u redu, mi idemo besplatno u galeriju,a oni kupuju karte za parter. I čovek ode gore i sede. - opet mu onaj belac objašnjava : - Mi ovde ne idemo u wc, nego samo odozgo pustimo po njima. Posle nekog vremena čoveka priteralo i on posluša savet i prisloni se na ogradu i pusti (ssss....) Nedugo zatim čuje se odozdo : - Vi ste ovde novi? Ovaj,jesam... Pa šaraj malo!
********** Dosao reporter na selo,posetio ugledno domacinstvo.Najstarijeg domacina pita: -Deda, kako seks? Deda poceo svoju pricu: -Pretprosle godine vrsili otkup psenice, jos mi nisu platili.Prosle godine uzeli kukuruz, jos nisu platili.Ove god... Umesa se snaha, pa rece: -Deda on te ne pite za to, pita kako seks? -Cuti, snajo, ne mesaj se u moje poslove.Ti znas ko tebe jebe, a ja znam ko mene.
********** .Pitali penzionera, bivseg direktora i poznatog zenskarosa: -Kako te sluzi ona stvar?Da li jos mozes? -Ne mogu da se pozalim.Mogu jos kako, i to stojeci! -Kako stojeci? -Pa cim legnem ja odmah zaspim!
********** Razgovaraju Engleskinja, Francuskinja i Srpkinja o muzevima i konstatuju da moraju da ih uvedu u kucne poslove jer one sve rade i po kuci i oko dece a oni samo cekaju na gotovo. Dogovore se da se nadju za mesec dana i da vide sta su uradile. Kad su se ponovo nasle, kaze Engleskinja: -Ja sam sacekala Dzona i pravo sa vrata rekla: "Slusaj, Dzon, vise ovako ne moze! Ja sa posla trcim kuci, perem, peglam, kuvam, radim oko dece, a ti dodjes kuci i citas novine. To vise ne dolazi u obzir!" I par dana nista nisam videla, ali ubrzo je Dzon poceo da pere prozore, pa malo sa decom, a sad vec sve radimo zajedno! Francuskinja kaze: -I meni je sa Pjerom bilo slicno. Isto sam ga izgrdila, lupila pesnicom o sto, i posle toga par dana nista nisam videla, ali vec posle 5-6 dana Pjer je poceo da radi sve po kuci i oko dece, sad sam bas zadovoljna. Kaze Srpkinja: -I meni je bilo slicno. Kako je Radojica dosao kuci, ja pesnicom o sto i kazem da to njegovo ponasanje vise necu da trpim i da mora da mi pomaze u kuci jer cu inace cudo da napravim, i... jedno 10 dana nista nisam videla. Onda mi se otvorilo desno oko...
********** Razgovaraju Amer, Englez i Srbin o zaradjivanju: -Ja zaradim 2000 dolara.Potrosim 1500 dolara... A gde mi ode onih 500 dolara pojma nemam... - kaze Amerikanac. -Ja zaradim 1000 funti. Potrosim 500 funti... A gde mi ode onih 500 funti pojma nemam... -kaze Englez. -Ma ja ti zaradim nekih 85 maraka , potrosim 350 maraka, a odakle mi marke i odakle mi onih 265 maraka pojma nemam... - kaze Srbin.
********** Pricaju Francuz, Englezi i Rus najlepsa iskustva iz vojske. -Mene i moje drustvo puste jedno vece u grad. Odemo u pab, popijemo hektolitar piva, pobijemo se i mnogo nam lepo bilo. - kaze Englez. -Nas puste u grad, odemo u javnu kucu, zakupimo je celu, i cele noci super se provodimo... - kaze Francuz. Sibir minus pedeset. Sneg 2 metra. Nas deset u kolibi sedimo oko neke male, jadne peci i pokusavamo da se grejemo. Ulazi komandant i kaze: -Mihajlo Ivanov na strazu! -A to nisam ja. - kaze Rus.
********** Takmicili su se Amer, Rus i Srbin ko ima jace pice. Amer popije 21 Viskija. Stave pred njega stolicu. -Koliko vidis stolica? -Dve! Nije lose... Rus popije 15 votki. Stave pred njega stolicu. -Koliko vidis stolica? -Hik... Tri. Dobro. Srbin popije 10 sljivovica. Stave pred njega stolicu. -Koliko vidis stolica? -... Hik... A? ... Hik... U kom redu?
********** Takmicili se Englez, Bugar i Srbin ko moze vise da ponese lubenica. -Ja mogu dve:jednu u levoj ruci i jednu u desnoj ruci. - kaze Englez. - Ja mogu tri: jednu u levoj, jednu u desnoj i jednu nabijem na kurac! - kaze Bugar. -Jeste, jeste tako je - rece Englez. -Ja mogu pet! - kaze Srbin. - Pet!? - zacudise se Englez i Bugar. -Jednu pod levu, jednu po desnu ruku... i nabijem Bugara na kurac.
********** Resili Englez, Francuz i Srbin da se zaposle u CIA-i. Prijave se na konkurs i oni ih tamo bace kroz najteze testove snalazenje u prirodi, glad, zedj, borba prsa u prsa, cuvanje tajne,pucanje... i na kraju kad su sva trojica prosli dolaze do finalnog testa. Dovedu im zene, stave ih u prostorije, a njima daju pistolje i narede imda ih ubiju. Prvi Englez ulazi unutra, vadi pistolj, repetira, uperi ga u zenu, hoce-nece,hoce-nece, i kaze: -Ma ne mogu. CIA je CIA al' zena je preca. Drugi ulazi Francuz. Vadi pistolj, repetira i uperi u zenu,hoce-nece,hoce-nece..al ne moze. Ulazi Srbin unutra. Cuje se pucnjava, pa se cuje lomljava, vika i posle pet minuta izlazi on sav krvav i kaze: -Mamu im jebem dali mi corke, pa sam morao da je dokrajcim stolicom!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!