Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 11:07:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Miting LDPa u Beogradu 9. maja  (Pročitano 17425 puta)
Clan u razvoju

zvezdas, liberal, etf-ovac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Motorola v3i
Namerno sam ga napravio da bi pokazao koliko je debilno da diskreditujes neciji politicki stav zato sto je gay ili crn ili beo ili narkoman ili sidas itd

P.S.
Mada iskreno vise bi se za sebe zabrino kad bi glasao za radikale nego kad bi poceo da mi se dize na frajere
IP sačuvana
social share
There's a boy, who's got to pay
for all he had done before
Right or wrong must be shared
but that boy was just sowing love
but his harvest
has become that he loves none

Milan Mumin
---------

One day when Alfred Hitchcock was still a churchgoing Catholic, he was driving
through a Swiss city when he suddenly pointed out of the car window and said "That
is the most frightening sight I have ever seen." His companion was surprised to
see nothing more alarming than a priest in conversation with a little boy, his
hand on the child's shoulder."Run, little boy," cried Hitchcock, leaning out of
the car. "Run for your life!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

tra la la

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
SonyEricsson K310i
baš me briga sa kime spavaš, samo nema toliko pedera u ovoj državi  da pređe cenzus na izborima. Mada žao mi je što nisam u BGu, da prođem pored , da vidim tu paradu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Gresis ima jos modernih stranaka u Srbiji, samo sto je Ceda iskreniji od njih.
Sto kaze Bora "vise volim postene ustase". Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Brate, bolje gay nego radikal
U al ti je poredjenje...

Tacno, radikal je bolest a gay je nesto normalno.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Apple Iphone 5
Eto demokrata na delu. Razlicito politicko misljenje je bolest. Jel to ta demokratija za koju se vi Cedisti borite?
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

tra la la

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
SonyEricsson K310i
Tacno, radikal je bolest a gay je nesto normalno.

Isto mišljenje će ti reći i najgori homofob ... samo obrnuće reči radikal i gay. ... demokratio ... gde si nestala?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Diplomirani Krompir

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 346
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6020
demokratio ... gde si nestala? Smile Smile Smile

Mislim da je nestala u moru offtopic spama. MODERATORI!!!
« Poslednja izmena: 08. Maj 2006, 04:33:41 od Krompiric »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Motorola V3i
Namerno sam ga napravio da bi pokazao koliko je debilno da diskreditujes neciji politicki stav zato sto je gay ili crn ili beo ili narkoman ili sidas itd

P.S.
Mada iskreno vise bi se za sebe zabrino kad bi glasao za radikale nego kad bi poceo da mi se dize na frajere

Smile Smile Sto je jedan moj drugar rekao: Srpski radikal nije politicko opredeljenje, vec dijagnoza  Smile

da ne bi bilo skroz offtopic:

LDP, GSS, SDU i osam nevladinih organizacija organizuju miting "Srbiju u Evropu"

Za afirmaciju evropskih vrednosti

Beograd - Predstavnici Liberalno demokratske partije, Građanskog saveza Srbije, Socijaldemokratske unije i osam nevladinih organizacija pozvali su sve građane opredeljene za demokratsku i evropsku Srbiju da dođu sutra na miting pod nazivom "Srbiju u Evropu", koji će se održati na beogradskom Trgu Republike u 17 sati i time pokažu da je evropska Srbija većinska.
Predsednik LDP Čedomir Jovanović rekao je da će 9. maja građani Srbije proslaviti Dan pobede nad fašizmom i Dan Evrope, kao i "dan protesta demokratske moderne Srbije protiv novog Miloševića - Vojislava Koštunice".

- Ovim skupom želimo da pošaljemo poruku našim evropskim prijateljima da licemerna politika Vojislava Koštunice i njegove vlade nije izraz volje većinske demokratske Srbije u čije ime zahtevamo odgovornost za pekid pregovora sa EU, ostavku Vlade i hitno raspisivanje parlamentarnihg izbora. Sigurni smo da građani Srbije ne zaslužuju budućnost koju nagoveštava politika aktuelne vlasti i zato ćemo promovisati našu političku deklaraciju i poslati poruku građanima Srbije i evropskim prijateljima da osim političke alternative postoji i ona mnogo važnija, a to je evropska alternativa Srbije. Ni mi kao političari, ni građani koje predstavljamo, nećemo dozvoliti da nam budućnost određuje nesposobna vlast - rekao je Jovanović juče na konferenciji za novinare.
Jovanović je napomenuo da je Vlada vratila Srbiju u 1999. i da ne uživa većinsku podršku građana Srbije, te da je "to vlada koja svojom nesposobnošću pored kompromitovanja same sebe kompromituje i sve ostale tako što od građana pravi taoce". On je kritikovao način na koji se premijer Srbije Vojislav Koštunica obraća građanima i ocenio da je "gubljenje vremena očekivati od Vlade Srbije da uhapsi haškog optuženika Ratka Mladića". Jovanović je najavio organizovani dolazak oko 3.500 ljudi koji će, kako je rekao, na Trgu Republike afirmisati evropske vrednosti.
Predsednik GSS Nataša Mićić je podsetila da je ta stranka ukazivala još od formiranja ove vlade Srbije da za našu zemlju dolaze najgori dani posle petooktobarskih promena. Žarko Korać, predsednik SDU, kazao je da je Srbija, prekidom pregovora o pridruživanju i stabilizaciji sa EU prvi put prekinula put svog demokratskog proevropskog razvoja.

Izvor: Danas
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
Brate, bolje gay nego radikal

e ala si lupio ...

inace sticem utisak da clanovi i simpatizeri DS nece ni da cuju za cedju jer im je sa zivkovicem unistio stranku da ca cedini hoce DS... bas je to sve zanimljivo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
sta se raspravljate sa radikalima uopste... pustite ih da zive u svom svetu! Oni su najpametniji i gotovo. Svi smo mi ili izdajnici ili pederi ili narkomani... oni su srbi, patriote, bogovi...
tesko nama sa njima, ali nisu oni krivi sto su radikali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 11:07:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.