Pa imaš na onom linku. Kod ljudi moze da izazove čak i smrt: recimo razredi krv do te mere da ona prestane da prenosi kiseonik ili da naglo zaustavi disanje. Ovo važi za veće količine.
U manjim količinama može da ošteti kožu. Da znaš u gasnom stanju izaziva jake opekotine (mada tako ga rasprše).
Poznato je da izaziva koroziju raznih vrsta metala, kao i da oštećuje ili uništava elektronsku opremu.
Ali opet to je prihvatljiv rizik imajući u vidu da nas štiti od Rusa i njihovog teslinog oružija.
« Poslednja izmena: 25. Jun 2012, 17:42:16 od system_v_r5 »
Ja sam procitao na nekom super kul naucno sajtu da ta supstanca takodje tera ljude da pisu budalaste postove. ili sam i ja uneo u sebe malo te supstance pa i sam pisem budalaste postove po forumu
Ja sam procitao na nekom super kul naucno sajtu da ta supstanca takodje tera ljude da pisu budalaste postove. ili sam i ja uneo u sebe malo te supstance pa i sam pisem budalaste postove po forumu
Pa nisam ja kriv tj. nisam ja počeo temu o "Teslinom tajnom oružiju". A DHMO je opasan i to je činjenica . Pa zar nemaš bar dve aktuelne teme na ovom forumu koje govore o smrtima ljudi izazvanim većim količinama DHMO - a ?
« Poslednja izmena: 25. Jun 2012, 17:50:44 od system_v_r5 »
@system_v_r5 Ja mislim da nam veća opasnost preti od Amerikanaca,a ne od Rusa...Po mom mišljenju,Amerikanci su uplašeni od ovog tajnog oružja i žele na svaki način da zataškaju njegovu moć...
Mozda se Amerikanci plase nekog oruzja, ali samo zbog toga sto bi to nanelo stetu njihovoj vojnoj industriji, inace sve sto podstice rat i razaranje ide Amerima u korist