Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Jan 2026, 13:50:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Misterija broja 666  (Pročitano 27742 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
odlična tema supermoderatora.tema koja će naše gluho vreme dovesti pored svršen čin,jer se nehajno ponašaju prema ovakoj temi.doista antihrist će biti taj i on je ouznačen kao pod brojem 666.to je bvroj čoveka,ne neke države kako je lepo primećeno.
jedino što ne može podržati reč jeste hiljadugodišnje carstvo hristovo.ono za sigurno tu stoji.problem zašto pravoslavlje i katolicizam su toiozbabili su neka davna tumačenja crkvenih učitelja koji su proglasili hiljadugodišnje carstvo ali bez hrista od momenta kada je u nikeji došap konstantinov proglas o slobodi hrišćanima.no taj vek od 1000 godina je bio vek sotonskih hiljadu godina,vek inkvizicije i strašnih zločina pravovernih hrišćana od velikog otpada koji je već tada iznedrio tajnu bezakona,o kojoj apostol pavle i govori da se već radi.sav svet osim izabranika Božjih koji će biti u uznesenju dolaskom Hrista će ući i primiti žig zveri,a to će oznbačiti njihov kraj u ognjenom jezeru.ekumenija je ikona te zveri.antihrist nosi taj broj ispisan na svojem tronu naravno latinskim:vicarivs filii dei(zasatupnik sina Božejega)izrekavši time hulu i odavši svoj status kao zver  sa brojem 666.jer su slova rimska i brojevi.tako svaki ko ima um može to da sračuna.prevara je išla često levo desno,sa komunizmom,masonima itd,ali rečeno je da će zver sesti u crkvi Božijoj.dakle onoj crkvi koja je bila doista božija ali je otišla u Veliki otpad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
1+2+....+36=666

sunchev kvadrat 6*6 , sa brojevima od 1 do 36 .. 4tvrti od 7 takvih kvadrata - GOD (bog na engleskom ) je 704 - 0 je oznaka za sunce,ostaje 74 ...

broj knjiga biblije king jamesa 66 , broj knjiga starog zaveta 37 , 29 novog ....

66 na kvadrat + 37 na kvadrat + 29 na kvadrat = 6606

mrzi me dalje da pishem ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
citat strogo naglašava jednoga samo:sešće u crkvu Božiju i garditi se Bogom.papstvo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
citat strogo naglašava jednoga samo:sešće u crkvu Božiju i garditi se Bogom.papstvo.

pogreshan ti citat , prochitaj ponovo  Smile

inache koga zanima 666 , hermetichka znanja u bibliji i sl :

http://www.freetheorder.org/PyramidProphecy/mystery4.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia E72
Gledao sam na diskaveriju (ja mislim) emisiju o Jovanu valjda (nemojte da me držite za reč, nisam toliko upoznat u te "pisce"), koji je prvi spomenuo u svom otkrovenju broj 666.

On je bio proteran od strane Nerona i rimljana, i govorio je svom narodu da očekuju drugi hristvo dolazak. Bio je senilan i krio se po pećinama gde je završavao pisovanije. Tako da postoji teorija ogorčenosti i nade da će biblija zadržati njegov narod u zajednici dok isčekuju drugi dolazak, a da je ima Zveri (666) zapravo šifrovano ime Nerona.

Isto tako, Armagedon je mesto gde se održala neka bitka tih godina... Or something...
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
najveća zamka za svet i jeste što ne prepoznaju Antihrista papu iza tog broja.neron ne može ući u tu opciju,jer je proroštvo za poslednje vreme.neron je daleko iza nas.Antihrist će uskoro dobiti vlast,on je sada još u senci ispunjenja poslednjeg dela tog proroštva.dobro sam impretetirao mesto iz pisma da dolazi i seda u crkvi Božijoj.neka drugi provere,ja to mesto znam u pola noći,ako me razbudite iza sna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
najveća zamka za svet i jeste što ne prepoznaju Antihrista papu iza tog broja.
papa bash i nema prevelik uticaj u danashnjem svetu ... Smile

Citat
dobro sam impretetirao mesto iz pisma da dolazi i seda u crkvi Božijoj.neka drugi provere,ja to mesto znam u pola noći,ako me razbudite iza sna.

mislim da si ti to ipak sanjao ...  Smile uostalom , daj citat ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
papa nema uticaj u svetu?zato što radi iza zavese.regan je išao kod njega da sa ovim dogovori razbijanje sovjeta i rušenje berlinskog zida. ne postoji predsednik amerike i drugde po svetu koji nije išao papi da poljubi palac da bi primio blagoslov za buduće izbore recimo.papa nikad nije otišao nikome na noge,svi idu k njemu,suštinski to radiu,da se zna ko je viši ko je gazda.vatikan je najjača sila u svetu,kažem njihovo delovanje je iza zavese samo.b ombardovanje srbije naručeno je iz tog centra moći.
u solunjanima drugoj,2.gl. piše o njemu pavle proročki,da  nas ne bi neko prevario ni na kakav način jer Gospod neće doći dok najpre ne dođe otpad.i ne "pokaže se čovek bezakonja(5.redak),sin pogibli"6.koji se protivi  i popdiže više svega.što se zove Bog,ili se poštuje,tako da će on sjesti u crkvi Božijoj kao Bog,pokazujući sebe da je Bog.otkrivenje,13.tu se govori o njemu kompletno.na kraju stoji:18.ovdje je mudrost.ko ima um neka izračuna broj zveri;jer je broj njezin i broj čovekov šest stotina  i šezdeset i šest.tako tu jasno stoji da je on druga zver koja daje snagu prvoj zveri(ujedinjenoj evropi-staroj rimskoj imperiji.za uzvrat ona će mu dati svu vlast na kraju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
papa nema uticaj u svetu?zato što radi iza zavese.regan je išao kod njega da sa ovim dogovori razbijanje sovjeta i rušenje berlinskog zida.

pa otkad ste vi hriscani za komuniste ?  Smile amerikanci su pokushavali da srushe sssr odkad je nastao , i nisu uspeli ,nego se sssr srushio prvenstveno zbog toga shto je narodu bilo dosta komunizma - e sad shto su to zloupotrebili ,prvenstveno jevreji , to je druga pricha ...

Citat
ne postoji predsednik amerike i drugde po svetu koji nije išao papi da poljubi palac da bi primio blagoslov za buduće izbore recimo.papa nikad nije otišao nikome na noge,svi idu k njemu,suštinski to radiu,da se zna ko je viši ko je gazda.

ide i papa po svetu ,ako nisi primetio ...  Smile to shto mu ljube ruku ne znachi da ga stvarno poshtuju ...

Citat
u solunjanima drugoj,2.gl. piše o njemu pavle proročki,da  nas ne bi neko prevario ni na kakav način jer Gospod neće doći dok najpre ne dođe otpad.i ne "pokaže se čovek bezakonja(5.redak),sin pogibli"6.koji se protivi  i popdiže više svega.što se zove Bog,ili se poštuje,tako da će on sjesti u crkvi Božijoj kao Bog,pokazujući sebe da je Bog.

ja sv.pavlu kao jevrejinu ne verujem bash mnogo ali ajde Smile :

on govori da ce taj chovek za sebe tvrditi da je bog ,a pape to josh uvek ne rade ...  Smile

on govori o jednom (1) choveku ,a papa je bilo ihaj ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
papa ide po svetu naravno,ali ne ide na noge ni jednom predsedniku,već oni njemu.da mu neki rom ili azijat ili običan čovek na kraju poljubi palac noge,još bi prihvatio tvoj stav,ali jedan predsednik kad to uradi,jedan predsednik jedne takve jake nacije,onda to ti i dalje zovi mizernim znakom vlasti i spoznaje ko je tu kome glava!!papa ne tvrdi još da je Bog?onda ti ipak bez ljutnje nisi duboko u Pismu.obrati pažnju on tvrdi za sebe sledeće u naslovu vicarivs filii dei,da je Z-a-s-t-u-p-n-i-k Sina božjega!ako bi hteo biblijski jezik da prihvatiš to znači upravo da on izjavljuje da je Bog.Bog to tako razume u Pismima!tako ako ne možeš verovati pavlu kao jevrejinu,veruj Bogu kao merodavnom izvoru.ali pavle nije pisao svojom pameću Pismo,već zapisivao duhom Božjim od Boga zadatu reč koja se na kraju iskazuje kao tačna po ispunjenju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Jan 2026, 13:50:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.