Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 12:49:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Glasanje
Pitanje: Miss ConQuiZtadora?

Glasanje završeno: 01. Avg 2010, 16:59:02

Nataly
42.6%  (83)
Grip017
3.1%  (6)
Lilien
33.3%  (65)
kimi5
21%  (41)
Ukupno glasova: 195
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Miss ConQuiZtadora  (Pročitano 20085 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Pa postavite neke slike ne mogu da glasam na slepo.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 2970
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
Pa postavite neke slike ne mogu da glasam na slepo.

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 453
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Smile  Smile

Лилице другарице,     свака част на говору, ко ти ради кампању, не дангуби... по ко зна који пут си одиграла кууууул... у свом стилу пљуни па залепи... мада када сам ја у питању не могу толико да се смејем као када видим да ти из нечије туђе (она реч за коју си добила бан) вире само ногице, а да си пре тога здушно оплитала лик и дело баш тих којима одједном удељујеш комплименте...  Smile
Поздрављам још три моја нова навијача, стварно сам пријатно изненађена   и ето научила сам и ја нешто на овој теми, а то није да је лилица одједном постала добра... 

Smile

Kompliment kome?? Ako mislis na sebe , pa ne bi bilo lepo da te izostavim ako vec pominjem druge dve....

Tvom jeziku nema kraja mala.....mozda mislis da je to zanimljivo....ali veruj mi nije!

Ja sam i dalje losa kao i uvek!  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
Kakve sve teme ovde necu doziveti Smile Smile... Vidi se da postoje ljudi koji zive uz (a, neki i za) igru  Smile ... Ocekujem uskoro temu koje je omiljeno jelo conqvistador igraca ili koliko cesto se kupaju conqvistador igraci Smile
IP sačuvana
social share
Im a Gamer i have Many lives
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson C902
Citat
Kakve sve teme ovde necu doziveti Smile Smile... Vidi se da postoje ljudi koji zive uz (a, neki i za) igru  Smile ... Ocekujem uskoro temu koje je omiljeno jelo conqvistador igraca ili koliko cesto se kupaju conqvistador igraci Smile

Ja sam pravio temu,jer su mnogi igrači to tražili!I molim te ubuduće pre nego što postaviš komentar,budi bolje obavešten  Smile
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia krntija
Kimi srećo, zatvori te prozore, ubiće te promaja.

Eeee Banex... jel možete da obezbedite jedan dildo za kimi kao utešnu nagradu za participaciju?  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
Citat

Ja sam pravio temu,jer su mnogi igrači to tražili!I molim te ubuduće pre nego što postaviš komentar,budi bolje obavešten  Smile

Da li je tebe neko prozvao?.... Da li moj komentar na bilo koji nacin tebi smeta? Da li sam te pomenu u postu?
Prosvetli me obavesteni covece kako sam svojim postom izazvao takvu reakciju. Procitaj nesto(preporucujem post clana koga pocinjes da izazivas bez razloga) bices mnogo obavesteniji  SmileSmile Smile
IP sačuvana
social share
Im a Gamer i have Many lives
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© ΘRIGINAL PRΘFILEhttp://images.

Zodijak
Pol
Poruke 74
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 5130
auuu ovo je vecpocelo žestoko ..... Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© ΘRIGINAL PRΘFILE                                                                            �
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 3504
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Kokice su spremne, nestrpljivo cekam kulminaciju...
I dok ne poleti perje, ne racunam u ozbiljnu svadju oko muskarca, ili sta je vec po sredi!
IP sačuvana
social share

Svako slovo koje napišem je deo mene, a ono što sam ja i što mogu biti nije ni deo napisanih slova...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson C902
Citat
Da li je tebe neko prozvao?.... Da li moj komentar na bilo koji nacin tebi smeta? Da li sam te pomenu u postu?
Prosvetli me obavesteni covece kako sam svojim postom izazvao takvu reakciju. Procitaj nesto(preporucujem post clana koga pocinjes da izazivas bez razloga) bices mnogo obavesteniji  SmileSmile Smile

Ne nego si aludirao na to kako je tema glupa tj. samim tim si i mene smatrao da sam glup jer sam temu napravio.Ko nece ne mora da čita,i ne mora da se prijavljuje!!!
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 12:49:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.