U forumaškom "svetu" postoji izraz koji se zove trolovanje. To znači da je svako trol ko oftopikuje i piše gluposti ili pak četuje na temi koja za to nije predviđena. To se najčešće kažnjava brisanjem posta, opomenom ili banom. Na ovoj temi ima puno trolova i trolovskih postova, zato apelujem na moderatore i/ili administratore da malo bolje rade svoj posao i diskusiju učine preglednijom i ne gadljivom za nas koji hoćemo da normalnom diskusijom raspravimo političku "krivu Drinu". Poboljšaćete tako kvalitet foruma. Npr, na temi o novoj prestonici Srbije se počelo pričati o lepinjama, na temi o ratu Kosovu priča se o Terminatoru, Konanu... Neki ljudi pišu samo da bi samo da bi nešto napisali, valjda misle da su tako pametniji.
Pravilnik je jasan - kazne postoje, a moderatori svoj posao rade najbolje sto mogu obzirom na okolnosti. U nekim forumima je moguce kontrolisati sve postove, u nekim ne... Na politickom na primer to nije moguce...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Na ovoj temi ima puno trolova i trolovskih postova, zato apelujem na moderatore i/ili administratore da malo bolje rade svoj posao i diskusiju učine preglednijom i ne gadljivom za nas koji hoćemo da normalnom diskusijom raspravimo političku "krivu Drinu".
I to nam prica lik koji je u stanju da zapuca po tri cetiri posta za redom, da si iole procitao barem delic pravilnika mozda sam svoju temu ne bi unistio!
Na ovoj temi ima puno trolova i trolovskih postova, zato apelujem na moderatore i/ili administratore da malo bolje rade svoj posao i diskusiju učine preglednijom i ne gadljivom za nas koji hoćemo da normalnom diskusijom raspravimo političku "krivu Drinu".
I to nam prica lik koji je u stanju da zapuca po tri cetiri posta za redom, da si iole procitao barem delic pravilnika mozda sam svoju temu ne bi unistio!
Moji svi odgovori su u skladu sa temom, e sad što sam se sa nekim poradikalskim moderatorima posvađao to je druga stvar. Odgovor ću ti poslati privatnom porukom da ne bi trolovao.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
e sad što sam se sa nekim poradikalskim moderatorima posvađao to je druga stvar.
Sto se tice samog rada moderatora na politici,tu partijsku retoriku batali... Mi se drzimo timskog rada,svako od nas ima svoj politicki stav,ali radimo pod jednim krovom i trudimo se da ovaj Forum bude,kako i u svemu tako i u tom podforumu sto se politike tice,drugaciji od drugih... koliko god mozemo tolerantniji nego na ostalim poznatim nam domacim Forumima... Ali kao i sve,tako i ovaj Forum ima jasan pravilnik i pazi na svoju reputaciju,jer ovo sto si ti postavio kao temu,sam naslov... pa anketa... samo steti pomenutoj... Pa zar ti posle ovoga ocekujes kvalitetnu diskusiju???