ma kakvi bona...mi sto smo svaki dan tu ga odrzavamo u zivotu i tako ce i nasa djeca...i njihova...i njihova...i njihova...i njihova...i njihova...i njihova...i njihova...i njihova...i njihova...i njihova...i njihova...i njihova...i njihova...i njihova....sve do 3652 kada ljudi budu zaboravili na burek(hrana, ne forum) pa kad smisle neko novo jelo slicno sarmi samo sto ce biti od sejber kupusa...i nazavace ga burek...po forumu koji je postao besmrtan...to je moje misljenje
ja sam ovdje nekih godinu i par mjeseci, slucajno naisao i ostao, trebalo mi je pola godine da pocnem postovati, ali kad sam poceo... sad moram da odradim dnevnu dozu postova da smirim potrebu
u tim svojim pocetcima sretao sam ljude, neke srecem jos uvijek, a neki su rijetki gosti kao sto neko rece generacije se smjenjuju, pretpostavljam da ste svi zapazili da ponegdje iskoci poneki zaboravljeni nama novijima nepoznati prijatelj foruma, sa avatarom malo grubljih crta, onim pocetnim.. znaci ljudi su i dalje tu iako se ne pojavljuju bas cesto.. ovaj forum je dobio i svoju prvu bebu, prvi brak, mnoga prijateljstva su sklopljena, ti ljudi ce ga uvijek pamtiti po tome, i biti clanovi. neminovno je da neko ko dodje ne moze poznavati sve koji su tu i da se drustva nekako formiraju u talasima, tj ljudi sa slicnim brojem postova i pocetcima pojavljivanja na forumu ce se pronaci i zdruziti se, i u takvoj situaciji ako poznanika nema pojedincu se cini da je malo mrtvo, ali uvijek postoji neki novi clan koji trazi drustvo
elem, zakljucak cijele ove moje konfuzne price je da se burek jos uvijek ne da, a i ne vjerujem da ce popustiti i da socijalizam grijesi
smrt fasizmu - sloboda narodu
p.s. ala mi je misao bjezala na sve strane dok ovo pisah, sad ne znam ni sta sam htio da kazem
Nisam dugo na forumu, u poredjenu sa mnogim drugima. Ne mislim da umire ali za ovo vreme koliko sam na njemu, kao da gubi na ozbiljnosti i cvrstini.
Slabo si ti ovde....nazalost kao sto rece zeka jedinstveni smo pa svima bodemo oci.....a to dal umiremo dovoljno je pogledati statistiku foruma
Stalno sam tek nekoliko meseci, ali sam ranije od drugih slusao i verujte da mi ne odgovara i da nije dobar nebih bio ovde. A sto rekoh o cvrstini i ozbiljnosti moze se reci da je to uticaj sto neko rece pokusaja nas srba da se svugde spamuje. Jednostavno se neki javljaju koliko da bi samo zezali druge, cinili gluposti itd. A sve to deluje tako razvodnjavajuce. Zbog toliko takvih bezveznih postova je i samo vreme trazenja necega po forumu dosta duze. Sebe sam primetio nekoliko puta da ako mi nesto zatreba, ne odem da googlam nego prvo vidim dali to ima ovde. Po tome sam mogu sebi predstaviti koliki znacaj mi ovaj forum predstavlja. Zato dok i nekolicina, a vidim da ih ima podosta, budu na taj nacin ili neki slican videli ovaj forum, nece on nestati.