stice se takav utisak,jer se svaki dan isti ljudi pojavljuju ... ali daleko od toga da umire ... isti ljudi a nema novih "stalnih" clanova ...
R
ima novih ljudi, mada retko [tesko je izboriti se za status] a ti ne pamtis nema dosta starih clanova jedne generacije bureka, pa onda starih clanova druge generacije bureka .... pa onda starih clanova koju su bili na pocetku koja ja i ne znam ...
mada moram da ti priznam ovaj novi burek je prilicno standardan zadnjih par godina[ovo je forum za sve ljude i kao takav je jako tezak za vodjenje ] ... jedina zamerka je sto po nekad lici na portal a ne na forum ... mada rece jedan clan, a ja se slazem sa tim
A ti, kad vidis u potpisu "krstarica"....nemoj citati ...ili daj neku bolju ideju za postavljanje tema. :[115] btw, ne slazem se da su svi tekstovi odatle beskorisni....i da nema tih tekstova, tek bismo se onda smarali...
jel ljudi bi napravili haos ovde da nema nekog da vodi sve to, poz za te ljude
...Јер си много друкчији од свих Јер ти си стална опасност за њих Нешто си ново а не знају шта Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви Њихова слабост само си ти...