Hteo sam da kazem da svi novi "stalni" clanovi su u lobotomiji i za dva dana tamo provedena imaju po 99999 poruka,cast izuzecima.Kad sam reko "ozbiljni" nisam mislio koliko godina imaju...
Nisam ni ja mislila na godine... mislila sam na zanimanje... Takodje, ovo nije neki totalitarni forum na kome moras da pises izuzetno nadahnute i inteligentne postove ili ces biti izbacen... Uostalom, uvek je tu dugmence Odjava...
I za kraj... regulisi potpis... duzi je od nekih postova...
Takodje, ovo nije neki totalitarni forum na kome moras da pises izuzetno nadahnute i inteligentne postove ili ces biti izbacen...
Ma ne kazem ja da svi moramo da pisemo kao cigla(bez uvrede cigla) nego ima slucajeva gde su svi postovi nekog x korisnika u lobotomiji,blablaonici...i to mi je totalno besmisleno.
Citat
I za kraj... regulisi potpis... duzi je od nekih postova...
Nijesu otisli svi, a i ovi koji jesu otisli su na kratko, pa ce se vratiti... Ja sam znao po vise od 3-4 mjeseca da ne dolazim...
Citat
Potpuno je normalno da se sa toplim danima smanji i broj posetilaca na forumu, kao i broj uključenja. Ja sam, dok je trajala zima volela da švrljam po svim temama i da se uključujem, ali sa toplim danima povećao mi se broj gostiju, pa imam sve manje vremena za forum, tako da i kad svratim, svratim samo na lobotomiju, da razbistrim mozak...Možda zato pojedinci misle da nas nema - "novi"starih" članova" i da nismo aktivni tamo gde treba
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...