Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 00:07:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Iz mog zivotnog dnevnika :)))  (Pročitano 6668 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Nemam ja vise ni u koga poverenje. Vise puta kada sam upoznavala nove osobe, ali i one imaju neke svoje probleme :p
Ti imas tvoje, oni imaju neke svoje. Ako uspete da se makar malo zgotivite to ne treba da ti predstavlja preveliku prepreku.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Većina pametnih ljudi koje znam su u blagoj depresiji obzirom na realnost u kojoj živimo. Dobrodošla. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.152
mob
Nokia 
Iz ovog sto sam procitala mogu reci sledece ,a to je da si zrelija dosta od
tvojih vrsnjaka , skromna si i to mi se svidja  Smile tO je vrlina ,a mnogI je nemaju.
Odeljanje je ne bitno , kad zavrsis srednju skolu i prodje par meseci onda ces ukapirati da ti oni u zivotu nece trebati
jer ces dosta ljudi upoznavati tokom citavog zivota .
Razmisljas dosta normalno i ok .
I koliko sam ukapirala ti si jedinica?
pozz Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2012, 21:23:52 od leonora87 »
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Licno se ne potpisujem :D

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 80
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Da jedinica sam Smile ... Nebi meni odeljenje ni bilo bitno da me ne provociraju stalno. Tj provocirali su sada imaju dvojku iz vladanja, ali ne zbog mene vec zbog kolicine neopravdanih Smile
IP sačuvana
social share
Podseti me sta to bese ljubav, i bar na tren biti zaljubljen!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.152
mob
Samsung 111111
Hmm..Procitao sam najpazljivije sto sam mogao.
To doba koje ti prezivljavas nazivaju ga pubertet..Iskreno ja nzm sta je pubertet,nzm ni definiciju ni priblizno znacenje..znam samo da ga oznacavaju sa dobom kad im deca postanu luda.Pa kao kako to da objasnimo,damo mu definiciju i to je to.
Ono sto ja vidim,a i znam kako sam se ja osecao u tom dobu je slicno kao i ti,mozda malo gore,ali da ne preterujem.
Ti se jednostavno suocavas sa zivotom (malo teska rec,ali blaga istina).Tvoj mozak te je osamario , kao sto i svakog osamari u tom dobu..da mu da do znanja,da vise nije dete,i da mora samo sebi da obezbedi egzistenciju u svetu kakvom zivimo.Budi zahvalna na tome sto te je osamario sad sa 16 , nekog udari mnogooo kasnije..nekog cak i ne osamari.
Ti si jednostavno shvatila sta je realnost..Doduse tvoja realnost je malo depresivnija (jer si upravo dobila samar)..Vremenom to izbledi .. Ustvari ne izbledi , vise se nekako naviknes na to.
Jer stoka je stoka navikne se na sve.
Elem,malo i seres jeli..moras malo .. trazis nacin da opravdas taj samar,jer mislis da je taj samar posledica tebe (svi su narcisoidni) a ne sveta koji se okrece oko tebe.Ti lupas gluposti kako ne zelis da se zaljubis,lupas gluposti kako te niko ne razume,jedes govna kako te odeljenje odbija ..Jer u sustini ti zelis da se poklopis sa okolinom.Ali se ne uklapas,jer mislis da si nesto posebno (upravo taj deo nazivaju pubertetom).
Zasto mislim da lupas ? Jer za neke stvari nad kojima nemas kontrolu kao to da se zaljubis , ili kao to da ne mozes da pronadjes ljude koji te uvazavaju..dajes sebi lazno tlo nad kojim stojis ..kako bi se osecala sigurno.Jer kad znas da imas kontrolu nad necim dobijes sigurnost.Kad nemas tu kontrolu obicno su uplasen i cekas sta ce da te strefi.
Cini mi se cak da si pogresno protumacila samar zivota.."Nije zivot poljem proci" . Zivot nije lak,navikni se na to.Ti si jos jako mlada , da bi shvatila sto ljudi sami sebi oduzimaju zivot.
Zivot je lepa stvar ako znas da ga iskoristis.Da uzivas u tome,da volis svoje najblize i da popijes neko pivo vikendom uz utakmicu.
Sad kad shvatas da zivot nije nikakav raj.I nece neki princ da te kresne i da zivis u vili od milion kvadrata.Trebas jos vise da das od sebe,da bar malo otkines od tog raja koji si mislila da postoji.
Jer kao sto rekoh sad te boli,posle ce da izbledi a ti ces da se naviknes da zivis u sranju , kao i svaka stoka i kao ja i ti i jos mnogo ljudi.Vise shvati ovaj samar kao opomenu a ne kao bic koji ce da te mlati do kraja zivota.
Jer kao sto rekoh zivot je lep ako znas da ga zivis.
I mani se tih prica o samoubistvu,koji ti je kurac ? Imas 16 godina..Idi se zaljubi u nekog decka,idi slusaj muziku,idi popi neko dobro pivo,odgledaj neki dobar film,izadji sa drugaricama,prosetaj gradom...radi bre ono sto volis.
Znas koliku ti srecu imas ?
Znas koliko njih ne moze ono sto ti mozes ?
Znas koliko njih ne moze da radi ono sto voli,a ti mozes,tebi treba samo papir i olovka
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 80
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Kada kazem provokacija, mislim na to da me bukvalno proganjaju! Ja pricam sa drugaricom a oni mi prete kako ce da mi uniste zivot blabla, aj nije to problem, dve budale, nisu jedini. Nego sto krenu da me prate po celoj skoli, krenu tu drugaricu da odvlace od mene, krenu da me sramote pred profesorima,nagovaraju profesore da mi daju manju ocenu(a profesori idioti,jelte ljudi su). E onda krenu da mi pricaju kako ce da mi uniste zivot, kako ce me izblamirati po celoj skoli ............. Jednom su pretili upaljacem ....................... Toliko od provokacije ^_^
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
skromna si i to mi se svidja  Smile tp je vrlina ,a mnogo je nemaju.

Заблуда.

Citat
Kada kazem provokacija, mislim na to da me bukvalno proganjaju!

То је то мала. Написах малопре ко ти може дати савете али ми се бришу постови па нема смисла поново писати Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2012, 20:45:48 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 80
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Videla sam sve izbrisane postove. Ne znam zasto brisu :p Nisu za brisanje po mom misljenju. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 80
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Hmm..Procitao sam najpazljivije sto sam mogao.
To doba koje ti prezivljavas nazivaju ga pubertet..Iskreno ja nzm sta je pubertet,nzm ni definiciju ni priblizno znacenje..znam samo da ga oznacavaju sa dobom kad im deca postanu luda.Pa kao kako to da objasnimo,damo mu definiciju i to je to.
Ono sto ja vidim,a i znam kako sam se ja osecao u tom dobu je slicno kao i ti,mozda malo gore,ali da ne preterujem.
Ti se jednostavno suocavas sa zivotom (malo teska rec,ali blaga istina).Tvoj mozak te je osamario , kao sto i svakog osamari u tom dobu..da mu da do znanja,da vise nije dete,i da mora samo sebi da obezbedi egzistenciju u svetu kakvom zivimo.Budi zahvalna na tome sto te je osamario sad sa 16 , nekog udari mnogooo kasnije..nekog cak i ne osamari.
Ti si jednostavno shvatila sta je realnost..Doduse tvoja realnost je malo depresivnija (jer si upravo dobila samar)..Vremenom to izbledi .. Ustvari ne izbledi , vise se nekako naviknes na to.
Jer stoka je stoka navikne se na sve.
Elem,malo i seres jeli..moras malo .. trazis nacin da opravdas taj samar,jer mislis da je taj samar posledica tebe (svi su narcisoidni) a ne sveta koji se okrece oko tebe.Ti lupas gluposti kako ne zelis da se zaljubis,lupas gluposti kako te niko ne razume,jedes govna kako te odeljenje odbija ..Jer u sustini ti zelis da se poklopis sa okolinom.Ali se ne uklapas,jer mislis da si nesto posebno (upravo taj deo nazivaju pubertetom).
Zasto mislim da lupas ? Jer za neke stvari nad kojima nemas kontrolu kao to da se zaljubis , ili kao to da ne mozes da pronadjes ljude koji te uvazavaju..dajes sebi lazno tlo nad kojim stojis ..kako bi se osecala sigurno.Jer kad znas da imas kontrolu nad necim dobijes sigurnost.Kad nemas tu kontrolu obicno su uplasen i cekas sta ce da te strefi.
Cini mi se cak da si pogresno protumacila samar zivota.."Nije zivot poljem proci" . Zivot nije lak,navikni se na to.Ti si jos jako mlada , da bi shvatila sto ljudi sami sebi oduzimaju zivot.
Zivot je lepa stvar ako znas da ga iskoristis.Da uzivas u tome,da volis svoje najblize i da popijes neko pivo vikendom uz utakmicu.
Sad kad shvatas da zivot nije nikakav raj.I nece neki princ da te kresne i da zivis u vili od milion kvadrata.Trebas jos vise da das od sebe,da bar malo otkines od tog raja koji si mislila da postoji.
Jer kao sto rekoh sad te boli,posle ce da izbledi a ti ces da se naviknes da zivis u sranju , kao i svaka stoka i kao ja i ti i jos mnogo ljudi.Vise shvati ovaj samar kao opomenu a ne kao bic koji ce da te mlati do kraja zivota.
Jer kao sto rekoh zivot je lep ako znas da ga zivis.
I mani se tih prica o samoubistvu,koji ti je kurac ? Imas 16 godina..Idi se zaljubi u nekog decka,idi slusaj muziku,idi popi neko dobro pivo,odgledaj neki dobar film,izadji sa drugaricama,prosetaj gradom...radi bre ono sto volis.
Znas koliku ti srecu imas ?
Znas koliko njih ne moze ono sto ti mozes ?
Znas koliko njih ne moze da radi ono sto voli,a ti mozes,tebi treba samo papir i olovka

Ja ne lupetam malo ja lupetam puno, ali kako kazu da bi naucio nesto moras i da gresis Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 00:07:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.