Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 12:28:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Miskovic vs Milka Forcan  (Pročitano 64322 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,

Neverovatne su ove insinuacije i kopanje po arhivima ne bi lii se dokazalo
da je Forcan Jevrejin Smile Jer, ako je tako,onda moramo svi na stranu Mishka Smile
svi osim tebe i framlingića  Smile
« Poslednja izmena: 20. Jul 2010, 13:23:16 od gottago »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
Opa jel to Don Ćosone umešan?  Smile
Smile Smile

Na kraju ce da pojede vuk magarca Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Ko što je Štark pojeo Sokola

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
SonyEricsson K510i
Znaci to je fora, zla Jevrejka vestica hoce da unisti narodnu majku. Smile
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 328
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia e51
Go! Milka! Go! Smiley

Meni se svidjala Milka Forcan, mislio sam da je izuzetnim sposobnostima i energijom
dosla na to rano mesto i vodila uspesno posao

dok nisam procitao neke komentare
kako je njen tata, "namestio" poslove jugohemije novoosnovanoj DeltiM,
u kojoj ce raditi njegova cerka
IP sačuvana
social share
Super IDEJA
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
mislio sam da je izuzetnim sposobnostima i energijom
to se priča deci za laku noć.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6

bf kaze da je jevrejka  Smile ....to je sve sto sam cuo o njenom poreklu  Smile

ne uzimaj ime moje uzalud  Smile Smile

milka je iz poznate komunjarske porodice , a njen bivshi muz je mozda jevrejskog porekla (videti mu sliku  Smile ) .

shto se mog lichnog mishljenja o ovom sporu tiche , obe strane su poznate po chasti i po poshtenju i zato ih treba streljati na licu mesta  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung XYZ1004
Citat
ne uzimaj ime moje uzalud

Izvini, nisam te prepoznao  Smile

Mišković prolazi kao Bogoljub Karić

Beograd -- Scenario u kom Miroslav Mišković rasprodaje sve ili gotovo sve što ima u Srbiji i napušta je da bi poslovao u inostranstvu uopšte nije nemoguć.

Prve ozbiljnije najave da bi Delta Maksi mogao da ode u ruke belgijskoj kompaniji Delez pokrenule su lavinu priča da je vlasnik Delta holdinga krenuo u rasprodaju imovine koja se meri milionima i milijardama evra.

Stjepan Gredelj iz Saveta za borbu protiv korupcije kaže da ništa nije nemoguće, kao i to da lako može da se desi da je sada stvarno „pukla tikva“.

"Takve stvari mogu da se dese kada je u igri ogroman novac, a Mišković ga zaista ima mnogo. Video sam tek nedavno spisak svih kompanija u njegovom vlasništvu", ističe Gredelj. Tu gde se vrti veliki novac, napominje on, nema lojalnosti i lako bi moglo da se desi da i njegovi saradnici „raščerupaju“ ono što ima.

Gredelj kaže da Miškoviću ne bi bio problem da rasproda sve i posluje van Srbije. „Kada je to mogao da uradi Karić, zašto ne bi i on“, napominje Gredelj i dodaje da su to ljudi iz istog miljea.

Priče o prodaji, najave tužbi i kontratužbi, svađa sa bivšom saradnicom Milkom Forcan i poslednjih dana prve stranice gotovo sve domaće štampe slučaj Mišković izbacili su u prvi plan. Gredelj ne misli da bi to mogao da bude bilo kakav obračun države sa liderom srpske biznis scene.

"Ne verujem da je to u pitanju jer je baš država bila ta koja je najviše dobijala, čak 10 odsto BDP je dolazilo od njega", kaže Gredelj.

Odnos države i tajkuna u Srbiji nikad nije bio najjasniji običnim građanima. Većina je ustvari smatrala da oni rade jedni za druge i da su ovdašnji bogataši veliki novac uglavnom stekli pod pokroviteljstvom vlasti.

Aleksandar Stevanović iz Centra za slobodno tržište ističe da je taj odnos uvek bio takav „da su jedni druge hranili“ . "Nekad su u lepim odnosima, nekad u ružnim, ali su uvek jedni druge hranili. Veliko je pitanje gde je sad u ovom konkretnom slučaju zapelo", kaže Stevanović.

On smatra da bi mnogi naši tajkuni rado napustili Srbiju, ali da to ne može da se desi tako lako. "Evo primera Miodraga Kostića, koji je rasprodao gotovo sve u Srbiji i širi posao u Ukrajini. Verujem da će ubrzo tako nešto da uradi i Mišković jer realno nama tajkuni ne trebaju", napominje Stevanović.

To da bi Mišković mogao da prebaci poslovanje van granica naše zemlje deluje moguće i konsultantu Branku Pavloviću. On ističe da bi u ovom slučaju ideja o obračunu države sa privrednicima bila „retrogradna i bolesna“ i da vlasnik Delte sada ima priliku da proda deo firme jednoj vrlo ozbiljnoj kompaniji.

"Ne mogu da znam šta Mišković želi da radi niti kakvi su mu planovi, ali pomisao da neko ulaže novac u Srbiju da bi Tadić dobijao milijarde evra je potpuno nemoguća. Moramo da budemo svesni da jedna kredibilna evropska kompanija za vrlo ozbiljan novac u kriznim vremenima želi da ulaže u Srbiji koja je na dnu lestvice zemalja privlačnih za ulaganje i to je odlično", napominje Pavlović.

Rat Miškovića i Forcan oko Jugohemije

Miroslav Mišković, vlasnik Delta holdinga, osporava nekadašnjoj saradnici Milki Forcan vlasnički udeo u preduzeću Jugohemija, tvrdi za Blic blizak prijatelj porodice Forcan. Prema njegovim rečima, Milka Forcan "ima 40 odsto u Jugohemiji, što negira Miroslav Mišković". Sam Mišković je, tvrdi izvor, vlasnik 51 odsto tog Jugohemije.

U početku sukob je tinjao da bi rezultovao razlazom. "Tada je Mišković počeo da joj osporava vlasništvo nad Jugohemijom, iako joj je sam dao 40 odsto akcija", kaže izvor Blica i dodaje da je Branko Forcan, muž Milke Forcan, vlasnik dela akcija Delta holdinga, i da "on sada te akcije potražuje".

"Nesuglasice između Branka Forcana i Miškovića stare su gotovo deceniju. Forcan je kao ekonomista bio jedan od prvih četvoro zaposlenih u Delti. Proširio je poslove trgovine drvetom na međunarodno tržište, usled čega je dve, tri godine nakon osnivanja ovog preduzeća od Miškovića i dobio akcije tadašnje Delte. Vrednost akcija rasle su sa širenjem firme. To su sada akcije Delta holdinga. I sada ih potražuje", priča izvor Blica.

Milka Forcan se godinu dana od osnivanja zaposlila u Delti, koja je tada imala svega 12, 13 zaposlenih, preko poznanstva Miškovića i njenog oca Jovana Mileusnića, tadašnjeg direktora Jugohemije. "Mileusnić i Mišković sarađivali su dok je Mišković bio još u Kruševcu, osamdesetih godina, a i ranije", kaže sagovornik Blica.

Tokom privatizacije devedesetih, Mileusnić je postao vlasnik određenog broja akcija. Naš sagovornik tvrdi da je Mileusnić prodao sve akcije i da danas nema niti jednu. Kolika je vrednost Mileusnićevih prodatih akcija i da li je kupac tih akcija bio Mišković nije poznato. Ali izvor Blica tvrdi da ni Mileusnićeva mlađa ćerka Smiljka Mileusnić-Adžić nije akcionar i da je samo zaposlena u Jugohemiji od pre pet godina.
Izvor: Beeee92  Smile
« Poslednja izmena: 21. Jul 2010, 02:10:04 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Sony 
Bogoljub , zvani tri mladeža i dva padeža nije isto što i Mišković.... Smile
Go! Milka! Go! Smiley

Meni se svidjala Milka Forcan, mislio sam da je izuzetnim sposobnostima i energijom

dok nisam procitao neke komentare
kako je njen tata, "namestio" poslove jugohemije novoosnovanoj DeltiM,
u kojoj ce raditi njegova cerka
U kojoj si ti zabludi bio.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Kod nas se nažalost ništa ne postiže, izuzetnim sposobnostima i energijom

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 12:28:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.