Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 106
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mišković optužio Jovanovića za umešanost u njegovu otmicu  (Pročitano 51446 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Ko sinoc sto se javila ona baba koja glasa za predlog broj 6. (ustaska kurva...) "u pozitivnom smislu" (bela maska  Smile ) i krenula po Cedi: Otkud ti pare za mesec i po dana u Grckoj, otkud ti ku... i za divno cudo prekide je Olja  Smile

evo lepog komentara sa jednog drugog foruma:

Citat
Ovo je pokušaj Miloševićevog tajkuna da spreči čitavu naciju da se integriše u društvo naprednih i sređenih Evropskih država. Ja sam optimista. Teško da su interesi milijardera sa kapitalom sumnjivog porekla saglasni sa interesima poštenih građana.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Aaa  Smile bože koji matori frik-jedno ok mu na tv-u a drugo u presu i kuriru- "Ozbiljne novine"  Smile što reče mali junior karić(korisnik)...
  Kad su toliko navrli na jednu malu stranku-biće da im se gaće tresu.Prokleti Db,kakve masne priče lansiraju mesecima!A pazi ovog lopova Miškovića,sad se javio,rešio čovek da otvori dušu posle sto godina(isto kao i "iskreni" tuta muta Mihallović) Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
o bogovi , kad bi barem jedan od njih dvojice napipao buvaru ,bilo koji - ne pravim pitanje ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
bez obzira, nema smisla da stranku ne finansira tajkun koji je stetan po gradjane.
a ne prihvatam ono:nas tajkun je manje stetan, vas je stetniji.

to je meni kao ratni zlocin, ostaje zlocin ma ko ga pocinio i ne moze biti veci ili manji.

Citat
Ovo je pokušaj Miloševićevog tajkuna da spreči čitavu naciju da se integriše u društvo naprednih i sređenih Evropskih država. Ja sam optimista. Teško da su interesi milijardera sa kapitalom sumnjivog porekla saglasni sa interesima poštenih građana.
ne truj nase zdrave neisprane mozgove sa b92! Smile

ma ovo je nesto najzanimljivije na politickoj sceni srbije.
mada iskreno, ne znam sta bi bilo dobro...
da miska strpaju u zatvor?

ne, uzece mu imovinu i dati je budzasto nekom strancu koji ce opet imati monopol samo sto se pare nece slivati u srbiju(u otvaranje novig delta gradova) vec u inostranstvo sto je ipakl gore.

mozda je najbolje da mu naplate ogromne kazne, da dovedu konkurenciju i smanje mu udeo na trzistu na nekih 20-25%

ne znam, vanja, kakav rasplet ocekujes?
onako, iskreno, ne navijacki?
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Citat
bez obzira, nema smisla da stranku ne finansira tajkun koji je stetan po gradjane.
a ne prihvatam ono:nas tajkun je manje stetan, vas je stetniji.

nisi tako blesav kakvim se pravis. znaci mislis da Milan Beko nas sponzorise? onaj sto deli C market sa Miskom?

Citat
to je meni kao ratni zlocin, ostaje zlocin ma ko ga pocinio i ne moze biti veci ili manji.

znaci sponzorisanje LDP-a je ratni zlocin?

Citat
mada iskreno, ne znam sta bi bilo dobro...

Ko ce bre da ga strpa u zatvor?

Citat
ne, uzece mu imovinu i dati je budzasto nekom strancu koji ce opet imati monopol samo sto se pare nece slivati u srbiju(u otvaranje novig delta gradova) vec u inostranstvo sto je ipakl gore

Smile  Smile  Smile Marko, jel ti sad stvarno branis Miska ili se i dalje zajebavas?

Citat
ne znam, vanja, kakav rasplet ocekujes?
onako, iskreno, ne navijacki?

kao sto rekoh ovo je pocetni zemljotres i najveci i najzesci napad na Cedomira otkad je LDP-a. ili ce da usledi jos veci napad (hapsenja) ili ce da usledi niz manjih napada, a sve sa ciljem da ljudi na izborima apstiniraju. verovatno su izracunali da ce ovaj put neteledirigovano gradjanstvo da proba sa Cedom, a dosta manje sa Tadicem, pa ce pokusavati da sto vise ljudi oteraju u apstinenciju pustajuci im ovakve odvratne vesti koje prosecnog glasaca zbunjuju, odvracaju od politike i sprecavaju da zaista sagledaju u cemu se ogleda politika LDP-a.

sad ce valjda i deo bagre da shvati da to sto imaju pare za jeftine "novine", a nemaju pare za skupo ulje i mleko, nije kriv Ceda i nezavisno Kosovo, vec Miskovic i njegovi puleni.

raspleti su razni, od hapsenja i demonstracija, do pokusaja potpune diskreditacije Cedomira, sto je naravno nemoguce. sutra je u Kaziprstu, jedva cekam  Smile
« Poslednja izmena: 19. Nov 2007, 23:52:29 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Citat
znaci sponzorisanje LDP-a je ratni zlocin?
nisam to rekao, pravio sam paralelu.
kao sto mi/vi govorimo da ne moze niko da kaze da su hrvati pravili vece zlocine od srba i sl jer ne postoji jedinica mere za zlocin.
zlocin je zlocin.

isto, tajkun je tajkun.
nije beko manje kriv od miska.
samo se manje obogatio na racun gradjana.
nije uspeo da bude tolikki kriminalac.

dakle, nisi shvatio, nadam se da sam razjasnio ukoliko nisam bio dovoljno jasan prvi put.

Citat
Ko ce bre da ga strpa u zatvor?
pa kako si rekao?
ceda ce biti misku sto je dinkic bogiju.
dakle, ceda ce da ga strpa u zatvor.(po nekima)
Citat
Marko, jel ti sad stvarno branis Miska ili se i dalje zajebavas?
ni jedno ni drugo.
ne znam zasto mislis da branim miska???

ja se samo pitam koja je najbolja varijanta.

evo i tebe pitam, sta bi ti najvise voleo da se desi?

da ga uhapse? da mu uzmu sve?
tako nesto bih ja voleo, ali samo gledam na drugu stranu, sta ce to da povuce za sobom.
hm...nadam se da me razumes?

p.s. ime mi nije marko.

IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
BlackBerry bold 9000
čeda u borbi protiv veza krupnog kapitala i politike... dobra zajebancija...
a ona fora da beka poznaje već 15 godina, tj. od svoje 20 te... ovo je još bolja fora! Smile Smile Smile
Udarilo govno na govno pa se smrad opasno raširio...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Citat
kao sto mi/vi govorimo da ne moze niko da kaze da su hrvati pravili vece zlocine od srba i sl jer ne postoji jedinica mere za zlocin.
zlocin je zlocin.

o ne!!! to o cemu ti pricas je relativizacija zlocina. to sto trenutna vlast pokusava da proturi tu jadnu pricu, ja je ne kupujem. nijedan zlocin nije isti. zna se koji je veci, a jos je bolje kada se zna ko ga je pocinio i da taj dobije zasluzenu kaznu.

Citat
isto, tajkun je tajkun.
nije beko manje kriv od miska.

kao sto je rekao i Cedomir sinoc u Pescaniku, za njega je Miskovic samo simbol, tako da ne sumnjam da cemo se obracunati sa svim Miskovicima, kako god se oni zvali.

Citat
pa kako si rekao?
ceda ce biti misku sto je dinkic bogiju.
dakle, ceda ce da ga strpa u zatvor.(po nekima)

Bogi je u zatvoru?

Citat
ne znam zasto mislis da branim miska?

zato sto mislis da je bolje da ostane on tu gde jeste.

Citat
ja se samo pitam koja je najbolja varijanta.

evo i tebe pitam, sta bi ti najvise voleo da se desi?

najvise bih voleo da se narod osvesti i jasno zauzme stav oko ovog pitanja i da trazi sopstvene interese! ako ima manje para da trosi u zivotu zarad bogacenja Miskovica, onda da budu na strani onih koji se bore protiv takvog kriminala.

Citat
da ga uhapse? da mu uzmu sve?

to se sigurno nece desiti u naredne 2-3 godine. delta moze lepo da se restruktuira i da se proda, a pare od prodaje neka idu na konkurs za najbolje projekte. komisija neka bude nezavisna.

Citat
p.s. ime mi nije marko.

ok Cherchile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70
Dokle god budu rasli napadi na Cedu,dotle ce LDP jos vise jacati... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
BlackBerry bold 9000
Dokle god budu rasli napadi na Cedu,dotle ce LDP jos vise jacati... Smile

samo donekle... ostatak videti pod pojmom bogoljub karić Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 106
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.