Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Misaoni Proces koji spasava dusu !  (Pročitano 5992 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
U principu , ne mesa mi se u ovu temu, svako ima pravo da zivi u svom imaginarnom svetu.. ali mi definitivno nije jasno zasto je tesko pisati kao normalan covek? Cemu maltene svaka rec velikim slovom i cemu 3 odgovora za redom umesto da sve lepo sazmes u jednom.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
Potpuno Identicna Kao i Svi Koji Procitaju Moju Temu,Vecan Zivot,Tvojim Brigama je Dosao Kraj.

pretpostavljam da se ovo odnosilo na mene Smiley haha Smiley o mocni, o svemocni, bicu ti zahvalna... do kraja zivota Smiley
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
mob
Nokia Luvmya 520
U principu , ne mesa mi se u ovu temu, svako ima pravo da zivi u svom imaginarnom svetu.. ali mi definitivno nije jasno zasto je tesko pisati kao normalan covek? Cemu maltene svaka rec velikim slovom i cemu 3 odgovora za redom umesto da sve lepo sazmes u jednom.
Zivot u imaginarnom svetu je iluzija koja postoji u ljudskoj kreativnosti ili mentalnoj poremecenosti.U slucaju moje teme i odgovora koje sam dao na razlicita pitanja,radi se o
apsolutnoj REALNOSTI,koja je oduvek bila moj zivot.Ako nisi u mogucnosti da prihvatis
istinu,ja sam neograniceno voljan da ti pomognem.
Sudbina je rec i univerzalan zakon postojanja.Sve sto ima pocetak ima i kraj.Pocetak je sudbina,kraj je sudbina,i sve izmedju te dve tacke je sudbina.Pa opet ima mozgova koji tu
istinu pretvaraju u laz.
Po tebi recimo, moj stil upotrebe velikog slova je nenormalan nacin izrazavanja,posto "svi"
normalni ljudi koriste veliko slovo za pocetak recenice i licne imenice.
To mi zvuci kao neko ko potice iz familije,cijih 85% clanova na radnom mestu nose pistolj i pendrek.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
mob
Nokia Luvmya 520
Potpuno Identicna Kao i Svi Koji Procitaju Moju Temu,Vecan Zivot,Tvojim Brigama je Dosao Kraj.

pretpostavljam da se ovo odnosilo na mene Smiley haha Smiley o mocni, o svemocni, bicu ti zahvalna... do kraja zivota Smiley
nadam se da te nisam uvredio
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

Zodijak
Pol
Poruke 26315
ne, ali mislim da preterujes.
tvoja prica do odredjene tacke u tacki B moze da pije vodu, posle postaje bullshit, kao sto rece montenegrina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
mob
Nokia Luvmya 520
ne, ali mislim da preterujes.
tvoja prica do odredjene tacke u tacki B moze da pije vodu, posle postaje bullshit, kao sto rece montenegrina.
Radi se o Osecaju koji sam poceo da dobijam pre 15-ak dana,sto je naravno moja sudbina.
Nikad u zivotu nisam sretniji bio nego sada,zahvaljujuci tom otkrovenju.Ukoliko se taj kraj ove stvarnosti i pocetak nove ne desi u roku od(maksimalno)godinu dana,tada je to bullshit
Sto naravno ne znaci da ce mojoj sreci doci kraj.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

Zodijak
Pol
Poruke 26315
prvo, kako si siguran da je bas to tvoja sudbina?
kako znas da ne mozes biti srecniji nego sto si sada, da odluka/dogadjaj od pre petnestak dana nije jos jedna u nizu onih "pravih" koje te posle samo strmoglavo vode ka tacki C?

drugo... interesantno je da postoji tacno ograniceni vremenski limit za zavrsavanje jedne i zapocinjanje nove stvarnosti, a sve to u Vecnom zivotu, i da bas taj limit, i samo taj limit moze da celu tvoju teoriju, koja je navodno misaoni proces, i to ni manje ni vise, proces koji "spasava dusu", obezbedjuje "veciti zivot" i "oslobadja svih briga", i to samim citanjem opisa istog dozivljenog sa tvoje strane, ili mozda cak ni ne dozivljenog, i smisao svega, pretvara u bullshit.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
znaci zakljucak je da postoji samo jedan nacin da ostanes ziv,nemoguce je doneti jednu od dve odluke i ostati ziv,svaki potez osim jednog koji nam je sudjen vodi nas u smrt.
posto mi ne kontrolisemo svoju sudbinu-kako onda neki uspevaju da donesu tu pogresnu odluku i umru,kako su oni mogli da donesu ispravnu odluku ako im je bilo sudjeno da donesu pogresnu odluku i umru.
posto nam je sudjeno da jednog dana donesemo pogresnu odluku i budemo mrtvi,kakve veze ima da li cemo prihvatiti svoju sudbinu kad ce nam se dogoditi ono sto je sudjeno?
ako bi trebali da sve to prihvatimo samo zato da bi se manje nervirali,pitam se da li nam je sudjeno i to kako cemo da se osecamo,jer ako jeste onda cemo se tako osecati znali mi to ili ne?Ili nam mozda nije sudjeno da osecamo uopste....pa kako onda osecamo...i kako da zaboravimo na emocije i dopustimo da ih zamene ljubav i istina?
ljubav je emocija,a nama to vise nije potebno....kako onda jedna emocija treba da nam pomogne da zaboravimo druge emocije kad ne mozemo da je osetimo i kako i odakle nam te emocije uopste....kad nam nisu sudjene?
ili ako su nekom emocije sudjene,da li to znaci da je tome sudjeno da ne dodje do istine,da umre....i kako se taj neko rodio i zasto je on uopste na ovom svetu kad zivi onako kako mu nije sudjeno,a ako mu je sudjeno da zivi tako kako zivi(sa emocijama i ostalim),nije li to onda dokaz da se moze ziveti i uprkos pogresnim odlukama....da sudbina nije ista za sve ili je taj neko uspeo da zaobidje sudbinu??
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
mob
Nokia Luvmya 520
prvo, kako si siguran da je bas to tvoja sudbina?
kako znas da ne mozes biti srecniji nego sto si sada, da odluka/dogadjaj od pre petnestak dana nije jos jedna u nizu onih "pravih" koje te posle samo strmoglavo vode ka tacki C?

drugo... interesantno je da postoji tacno ograniceni vremenski limit za zavrsavanje jedne i zapocinjanje nove stvarnosti, a sve to u Vecnom zivotu, i da bas taj limit, i samo taj limit moze da celu tvoju teoriju, koja je navodno misaoni proces, i to ni manje ni vise, proces koji "spasava dusu", obezbedjuje "veciti zivot" i "oslobadja svih briga", i to samim citanjem opisa istog dozivljenog sa tvoje strane, ili mozda cak ni ne dozivljenog, i smisao svega, pretvara u bullshit.
siguran sam iz proste istine da zivim svoj zivot,znaci zivim svoju sudbinu.istina da osecam tvoju sudbinu je takodje moja sudbina.koja nepostojanjem straha,uklanja tacku c.
istina o vecnom zivotu,o kojem ja pricam je biblijsko prorocanstvo,ultimativan zavrsetak hriscanske vere i pocetak zivota sa onim koji ga je kreirao.
gde ti crpis ideje o vecnom zivotu,i kako ce se desiti,je koncept zasnovan na ???
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
mob
Nokia Luvmya 520
znaci zakljucak je da postoji samo jedan nacin da ostanes ziv,nemoguce je doneti jednu od dve odluke i ostati ziv,svaki potez osim jednog koji nam je sudjen vodi nas u smrt.
posto mi ne kontrolisemo svoju sudbinu-kako onda neki uspevaju da donesu tu pogresnu odluku i umru,kako su oni mogli da donesu ispravnu odluku ako im je bilo sudjeno da donesu pogresnu odluku i umru.
posto nam je sudjeno da jednog dana donesemo pogresnu odluku i budemo mrtvi,kakve veze ima da li cemo prihvatiti svoju sudbinu kad ce nam se dogoditi ono sto je sudjeno?
ako bi trebali da sve to prihvatimo samo zato da bi se manje nervirali,pitam se da li nam je sudjeno i to kako cemo da se osecamo,jer ako jeste onda cemo se tako osecati znali mi to ili ne?Ili nam mozda nije sudjeno da osecamo uopste....pa kako onda osecamo...i kako da zaboravimo na emocije i dopustimo da ih zamene ljubav i istina?
ljubav je emocija,a nama to vise nije potebno....kako onda jedna emocija treba da nam pomogne da zaboravimo druge emocije kad ne mozemo da je osetimo i kako i odakle nam te emocije uopste....kad nam nisu sudjene?
ili ako su nekom emocije sudjene,da li to znaci da je tome sudjeno da ne dodje do istine,da umre....i kako se taj neko rodio i zasto je on uopste na ovom svetu kad zivi onako kako mu nije sudjeno,a ako mu je sudjeno da zivi tako kako zivi(sa emocijama i ostalim),nije li to onda dokaz da se moze ziveti i uprkos pogresnim odlukama....da sudbina nije ista za sve ili je taj neko uspeo da zaobidje sudbinu??
istina,jedini nacin da ostanes ziv je da postanes jedno sa onim koji ti je dao zivot.
sto znaci da ce srpska uzrecica na pitanje "kakav si ?" a ti odgovaras "K'o Bog",za tebe postati Nova realnost.I ako tada Umres,znaci da Bog ne Postoji.Posto ti on rece"Oseti me,
i dobices Vecan zivot za dzabe".Sto znaci da svi koji su do sada Omastili zemlju,nikad nisu
Osetili Boga i Naravno ostace tamo gde i jesu.
Tvoja sudbina je da zivis u vreme te poslednje odlike,da li hoces da umres ili da zivis vecno.
Ako hoces da Umres ,onda ocigledno gubis dragoceno vreme "tvog" zivota,razmisljajuci o
mojoj viziji tvoje sudbine.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.