Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 320 321 323 324 ... 612
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Misao" dana na burek seksu  (Pročitano 1218525 puta)
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Decaci, a zbog cega imate takvu potrebu da se bavite sa mnom i sa mojim potpisom. Da li sam ja nekoga od vas do sada necim uvredio ili prozivao? Da li sam komentarisao neki vas komentar? Cini mi se da nisam. Kako objasnjavate svoju potrebu da ismejavate bilo koga ko nije nikad napisao ni jednu ruznu rec upucenu vama? Ne zelim da napisem kako to objasnjava psihologija (nasli bi ste se uvredjenim), interesuje me kako to vi objasnjavate.

Moze li neko da mi odgovori bez vredjanja (ako cemo se vredjati ajde da to radimo sa razlogom) i drzeci se iskljucivo samo cinjenica?

Mene bi bilo sramota da okacim onakav podpis... Smile Smile

Da, i covjek stalno postavlja ovde citate, i u fazonu "smejmo se pacenicima"   Smile

@Darkman
Ja sigurno mogu na osnovu tvog profila da napisem sta bi mene bilo sramota da sam na tvom mestu, ali ja ne osecam potrebu da to radim, ti si potpuno nebitan lik u mom zivotu. Po cemu sam ja tebi toliko vazan da osecas potrebu da me komentarises? Pazi ja se nisam bunio kada ste na ovom mestu komentarisali moje komentare, ova tema tome i sluzi, komentarisi moje komentare i nema problema, ali odakle ti potreba da komentarises moj potpis?

Ja jedino mogu da zakljucim da hejtujes devojku iz mog potpisa zato sto si ti kao muzicar do jaja, a ona zaradjuje kintu o kojoj ti ne mozes ni da sanjas, e pa humanisto, za to ti nije ona nista kriva. Video sam na tvom sajtu kakvu muziku sviras, tvoju i ja volim da slusam, a muziku od koje Mia zivi nisam nikada u zivotu slusao, ali jebiga njena donosi vise kinte, to nije razlog da je mrzis i vredjas, a mene jos manje.

@Slagvort
Tebi, koliko god da se trudim, tesko da mogu da odgovorim, a da ne uvredim tvoju inteligenciju. Kazes da postavljam ovde citate, ovo i jeste tema namenjena citiranju postova sa sex tema foruma i nisam u fazonu smejete se pacenicima, nego u fazonu samo pacenici osecaju potrebu da se smeju drugima koje smatraju pacenicima.  Smile

tvoj potpis govori 1000reci

nemojte tako mia je fina cura, nevina, kao goblen sitnovezani

Ti si zesci frajer, a'l samo u tvojim snovima. Vidim da si ozenjen, naravno ne pada mi na pamet da napisem nesto ruzno za tvoju suprugu, cak i kad bih hteo, ja to ne bih mogao da uradim. Mislim da je ispod dostojanstva muskarca da vredja bilo koju zenu, osim ako je ta zena provereno skot koji vredja i pakosti drugim ljudima, a to Mia svakako nije. Mia ne zna ni da ti postojis, pa i da je htela nije mogla da te uvredi. Da'l je ona kao goblen, nisi joj drzao svecu, pa to takodje ne mozes da znas, a to sto pises tako o devojci o kojoj nemas pojma kakva je ne govori lose o njoj, nego o tebi. Mogao bih jos da pisem sta o tebi govore 4 boldovanih reci iz tvog potpisa: "ponosni vlasnik samoga sebe", kao i tvoj ConQUIZtador nick, ali me mrzi, boli me patka za takve kao sto si ti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia C5-00
pa valjda su ovo slobodne diskusije, nije sve valjda uvreda....  Smile
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
Ne moze mi uvrijediti inteligenciju neko ko potpisom vrijedja sopstvenu Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
pa valjda su ovo slobodne diskusije, nije sve valjda uvreda....  Smile

Odlicno, onda je i moja prethodna diskusija, slobodna diskusija i nema razloga da se bilo ko oseca prozvanim ili uvredjenim, pogotovu ne ti koji nisi ni pomenut u njoj. Pa ti covece cak u potpisu imas link ka ovim pravilima, a potpuno neprozvan javljas se da pravdas svoje 1000+ komentara kolege koje sam ja samo nesto pitao, ako mogu da mi odgovore.

Neverovatno je kako se svi vi koji imate 1000+ komentara drzite jedan drugog i kako "stitite svoju teritoriju" i pri tome svi kao jedan zaboravljate na:

Član 3.
Zabranjeno ponašanje

3.1. Zabranjeno je vređanje i provociranje sagovornika

Na Burek forumu je izričito zabranjeno vređanje i provociranje sagovornika, te podsticanje i širenje nacionalne, verske, rasne i druge mržnje i netrpeljivosti. Član koji uvredom odgovori na uvredu biće, takođe, kažnjen u skladu sa Pravilnikom.

i

Pravila i preporuke korisnicima seks foruma: (Verzija 3.0)
Postujte pravilnik Burek foruma!
Ukratko, to znaci sledece:

* Nemojte vredjati sagovornike ili osobe o kojima se prica. Sve se moze reci, ako ne lepim, a ono bar pristojnim recnikom.

U pravu si, coveku kome je idol Homer Simpson nemoguce je uvrediti inteligenciju.
« Poslednja izmena: 04. Feb 2010, 22:26:08 od Achelles183 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple Iphone 8+
sta nam rece za mamu Smiley
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia C5-00
ja sam samo rekao da ne vidim zašto se svađate, ovo je opušteni deo foruma, gde ljudi postuju bisere sa seksa, jer svako od nas lupeta, niko nije uvek u pravu, nema to veze sa mržnjom, ali skrećemo sa teme, svaka tema ima svoj tok, ova je opuštena, ali u pravu si, nije to moj posao, neću se mešati više  Smile
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
ja sam samo rekao da ne vidim zašto se svađate, ovo je opušteni deo foruma, gde ljudi postuju bisere sa seksa, jer svako od nas lupeta, niko nije uvek u pravu, nema to veze sa mržnjom, ali skrećemo sa teme, svaka tema ima svoj tok, ova je opuštena, ali u pravu si, nije to moj posao, neću se mešati više  Smile

Respect - I regard you with honor.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78

U pravu si, coveku kome je idol Homer Simpson nemoguce je uvrediti inteligenciju.

Blokiro sam, ponizio si me..  Smile 

Smile
« Poslednja izmena: 04. Feb 2010, 22:53:18 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple Iphone 8+
hahahah Smiley de ba Smiley sta se primas... ja krenuo da citam sto pise, i posle 3reci digao ruke... pa nisam ja ovde da se prepucavam, vec zezam Smiley

vidis da nije cist lik Smiley
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple Iphone 8+
hahahahaha Smiley  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 320 321 323 324 ... 612
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.125 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.