Ne pitaj me ostarjela majko Ne pitaj me gde sam nocas bio Otvori sinu svom vrata doma svog Ja sam majko srca ranjenog Ona mi je sve ne mogu bez nje Otvori majko, majko shvati me
Hiljadu suza majko skrivale oci su njene rastanak dok su svirali samo za nju i mene Hiljadu suza majko skrivala oci su njene a kako je srcu mome ne pitaj, ne pitaj mene
Pruzi majko utehu svom sinu da me malo bol i tuga minu Ostao sam sam za tugu samo znam Sve se zbilo kao ruzan san Ona mi je sve ne mogu bez nje Otvori majko, majko shvati me
Hiljadu suza majko skrivale oci su njene rastanak dok su svirali samo za nju i mene Hiljadu suza majko skrivala oci su njene a kako je srcu mome ne pitaj, ne pitaj mene
Majko moja, milovah joj kosu zavoleh je kao cvece rosu Raspremi sinu svom postelju da zaspi Nekada si bila mlada i ti Ona mi je sve ne mogu bez nje Otvori majko, majko shvati me
Hiljadu suza majko skrivale oci su njene rastanak dok su svirali samo za nju i mene samo za nju i mene......
Lidija, cekam na peronu vozove i tvoj glas da me pozove al' jos uvek nema te, Lidija nisi mi vec dugo pisala zar nam je ljubav nestala reci mi gde smo ti i ja
Ref. Lidija, topla je moja Srbija molim te reci svojima mrznja svakog ubija Lidija, drugi su doneli ratove a mi smo hteli svatove nismo krivi ti ni ja, Lidija
Lidija, dodi na obale Dunava na grudi mog Beograda da te zagrlimo on i ja
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.