Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 19:04:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 363 364 366 367 ... 385
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mirka Vasiljevic  (Pročitano 1183941 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ako je ovo istina (da je ceka dete od polupismenog igraca nogometa) onda je svakako jadnica i zasluzuje to sto ce je zadesiti za par godina.

Bila je tako lijepa,
uvijek se sjećam nje,
Bila je tako lijepa,
kao tog jutra dan,
Divna je ona bila,
kada sam ostao sam,
Više se nismo sreli,
jer nju je odnio dan.

Pa sad pismen ili ne, tek karte za Dubai ume da cekira, a moze i da ih iskesira...  Smile

Uostalom bolje on nego neki matori tajkun lopina, ovaj je bar njen vrsnjak, a kintu posteno zaradjuje u znoju lica svog...
« Poslednja izmena: 28. Jun 2011, 00:28:04 od Ganrju »
IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
Samo u Srbiji mogu da te nazovu jadnicom koja zasluzuje svoju sudbinu jer si izabrala nekog prosecnog momka za vezu/brak  Smile

Slatka je inace  Smile
« Poslednja izmena: 28. Jun 2011, 00:30:09 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Samo u Srbiji mogu da te nazovu jadnicom koja zasluzuje svoju sudbinu jer si izabrala nekog prosecnog momka za vezu/brak  Smile

Slatka je inace  Smile

Daleko je on od prosecnog momka,vrlo daleko.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
Ja ne znam ni ko ni sta je on, samo se osvrcem na post koji je zvucao tako kako je zvucao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 975
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
BlackBerry svi

Slatka je inace  Smile
Nit` je ona Victoria Beckham niit` je on David Beckham.
Ona jeste slatka i lepuskasta, mogla je da bira gomilu momaka koji joj odgovaraju, pa i da se lepo izivi sa njima sledecih desetak godina, sa skolama koje je platila ili zavrsila, za razliku od ovog anonimusa koji je niko i nista i (i kome je otac kupio diplomu za prva 4 razreda osnovne skole tek da da se  na ugovorima ne potpisuje palcem ) a ako je jos trudna sa nijm, to je totalni uzas, (sto rece Vesna Zatezalo) i to ce je pratiti do kraja zivota zajedno sa prerano dobijenim detetom, a onda ode karijera glumice.
Ovako je naletela "na prvu loptu" a to se nikada ne isplati.
« Poslednja izmena: 28. Jun 2011, 01:08:14 od fotomika »
IP sačuvana
social share
Obozavam vulvu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1491
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Sto se vi opterecujete sa tim, kao da mozete nesto da promenite.  Smile Smile  Ako je njoj dobar meni je jos bolji!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
Kakve veze ima sto je lik niko i nista, i zasto je zena koja izabere takvog lika automatski jadnica, definitivno ne kapiram  Smile Odnosno ne kapiram taj mentalitet ''Ja ne znam zasto je neko sa nekim u vezi i zasto je izabrao bas tu osobu, ali mogu da sudim o tome iako ne raspolazem svim cinjenicama''  Smile

Da se razumemo, ja ne branim ni nju ni njega, ne znam ko je on a o devojcici Mirki i nemam neko misljenje, osim toga da je devojka slatka i da, eto, deluje normalno, pricam cisto o tom stavu ljudi...generalno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Kakve veze ima sto je lik niko i nista, i zasto je zena koja izabere takvog lika automatski jadnica, definitivno ne kapiram  Smile Odnosno ne kapiram taj mentalitet ''Ja ne znam zasto je neko sa nekim u vezi i zasto je izabrao bas tu osobu, ali mogu da sudim o tome iako ne raspolazem svim cinjenicama''  Smile

Da se razumemo, ja ne branim ni nju ni njega, ne znam ko je on a o devojcici Mirki i nemam neko misljenje, osim toga da je devojka slatka i da, eto, deluje normalno, pricam cisto o tom stavu ljudi...generalno  Smile

Osma, potpuno si u pravu, samo ne pljuju oni Mirku i Vujketa zato sto je on niko i nista. Poenta kriticara je da je on sin cuvenog fudbalera Duleta Savica i da je klinac i sam fudbaler, igra u Parizu i pun je kao brod. Kritike su na racun Mirke u fazonu da je sa njim zato sto je on tatin sin i bogati perspektivni fudbaler, a da ga ona ne bi ni pogledala da je on stvarno niko i nista.

Naravno ti si i dalje u pravu, jer niko osim Mirke ne moze da zna zasto je ona sa njim i da li bi bila sa njim i da on nije bogati perspektivni fudbaler...

Sa Colinog koncerta:

IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
HTC Smart
Тема. Smile

Ово није подфорум биографије глумаца/глумица па да расправљате о тим стварима. Имате тему на филмском делу па тамо до миле воље. Smile

http://forum.burek.com/mirka-vasiljevic-t135631.topicseen.html
« Poslednja izmena: 28. Jun 2011, 16:26:41 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 363 364 366 367 ... 385
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 19:04:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.