Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: mIRC - Sve sto ste hteli da znate a niste smeli da pitate  (Pročitano 45488 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Pa ja nisam znao da je kaznivo.To sam se kao raspitao i svi su mi rekli da mi nemamo zakon o tome.Naravno ne bi zeleo da me zbog takve gluposti neko cima.Onda bi se vratio na obaranje sistema nekako mi zanimljivo zuci Smiley mada ne znam hocu li moci ja tako nesto da izvedem posto nisam upucen ni malo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Zao nam je sto si neupucen, ali za bilo koju vrstu napada na IRC server ovde ti niko nece pomoci.
Posto imas ideje (karakteristicne za prvih nekoliko razreda osnovne skole), resenje potrazi na internetu, a najpre procitaj nesto o tome, ne bi li uopste stvorio sliku u glavi kako jedan napad funkcionise i cime se uopste napada, tj sta se sve moze koristiti za zloupotrebu pristupa IRC serveru.
Kad izucis protokole, savladas servise, kada te neko bude uputio u to na koji nacin sve pada jedan server i koliko upita i u kom vremenskom intervalu on moze da procesuira, onda ces mozda uspeti da stvoris kakvu-takvu sliku o tome sta si ti u stvari ovde nas uopste pitao i onda ces se sam sebi nasmejati.

Posto ce to biti za nekoliko godina od danas, molim da se ova tema ne puni vise bespotrebnim pricama o rusenju servera i ostalim blackhat aktivnostima, jer ce u protivnom biti zakljucana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Hvala lepo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Sto se tice mirc skripte,krenuo sam da radim svoju,te ce biti postavljena ovde u roku od nedelju dana, privodim posao kraju. Bice to jedna dobra,pouzdana i pedantno odradjena skripta. Protekcije su vec implementirane,sada na radim na tome  da ubacim 'fun part' za one mladje ircere,koje privlace zvezdice, shiny tekstovi,ascii slikice i slican SHIT in COLOR!Al tu je sta je,mora se udovolji svima.
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Hvala lepo.

BTW..sto se tice obaranja, mozda treba da znas sta je botnet.. itd. Toliko od mene,nezelim dalje da komentarisem.
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1213
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Da neko nema mozda sifru za registraciju mirca 6.31
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6300
Ne treba ti nikakva sifra, kad ukljucis mIRC sacekaj par sekundi dok dugme Continue postane aktivno Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Chatujem na krstarici vec duze vreme,nikada nisam nikog vredjao i slicno. Admini sa ksrtarice su krajnje neljubazni,pojedini,i izludjuju me :boxing:. Da li bi neko mogao da mi kaze kako da im napakostim,pa makar to bilo na 5 minuta,mozda neki virus ili slicno,pa neka me banuju dozivotno  :mrgreen:
hahaha Smiley meni je dve godine bio nik zabranjen, ako hoces, povezacu te sa ekipom a obarajte server.. ali to ti ne treba, uzivaj i iskuliraj budale... svakako ih mozes samo sazaljevati...
ja sam na tri kanala imao ban nicka od strane osnivaca  Smile
inace poznajem decka koji je jedan od osnivaca krste i lik kad je shvatio koje je sranje postalo prestao je da dolazi.....
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 2565
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
krsta je vetj bila napadnuta ... barem mi je tako reko drug... bio sam pre na krstu ali me mrzi vishe poshto cim se zapricham sa nekim na kanala pochne ono : taj i taj joins #kanal, pa quit pa ban pa kick.. i onda ja popizdim Smile a inache admini.... jedan od mojih najboljih drugara je operator na javnim kanalima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple Iphone 8+
ovo nije tema - sta mislite o krsti... vec problemi i pitanja u vezi irca i mirca...
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.