Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 20:33:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Miomirisi grada Beograda...  (Pročitano 2250 puta)
30. Okt 2007, 22:49:21
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Da li mi se cini, ili se index smrada u Beogradu polako priblizava kulminaciji ?! Pritom ne mislim na kontejnere (koji svakako doprinose opstoj atmosferi) vec na one odvratne spodobe u GSP-u i na ulici koje smrde... SMRDE jbt !
Kao da ih je sve vise ! Ok, mozda nemaju svi naviku da se kupaju svako jutro... Ne znam kako, ali razumecu ako si bolestan, nemas struje, sestra ti potrosi svu vodu ili ti baba vaskrsne. Ali za ime Boga, sta je sa onih 80,000 kretena za koje je sapun djavoljih ruku delo ! Alo, stoko ! Sad zivis u velikom gradu. sto znaci da nema vise pisanja iza kuce, guzenja ovaca i nekupanja izmedju verskih praznika! Ko god ima tu nesrecu da bar s' vremena na vreme mora da prodje Karaburmom na okretnici, zna o cemu govorim. Ima nesto sto lici na babu, koja non-stop obitava tuda i iza sebe emituje kataklizmicne imisije ! Ono je zaista neverovatno... Cim sidjes iz busa, znas da li je u okolini, ili je bila u skorije vreme... Sta raditi sa njima?!?!?!

1. Predlazem da svaka opstina zaposli po nekoliko "mirisnih" inspektora, koji ce svakodnevno krstariti ulicama u pratnji cete vatrogasaca.
2. Cim nadje za neophodno, inspektor ce lice koje steti okolini pokazati momcima u zutom, koji ce zatim smrkom doneti red i mir(is) !!!

Jos predloga ???
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Da li mi se cini, ili se index smrada u Beogradu polako priblizava kulminaciji ?! Pritom ne mislim na kontejnere (koji svakako doprinose opstoj atmosferi) vec na one odvratne spodobe u GSP-u i na ulici koje smrde... SMRDE jbt !
Kao da ih je sve vise ! Ok, mozda nemaju svi naviku da se kupaju svako jutro... Ne znam kako, ali razumecu ako si bolestan, nemas struje, sestra ti potrosi svu vodu ili ti baba vaskrsne. Ali za ime Boga, sta je sa onih 80,000 kretena za koje je sapun djavoljih ruku delo ! Alo, stoko ! Sad zivis u velikom gradu. sto znaci da nema vise pisanja iza kuce, guzenja ovaca i nekupanja izmedju verskih praznika! Ko god ima tu nesrecu da bar s' vremena na vreme mora da prodje Karaburmom na okretnici, zna o cemu govorim. Ima nesto sto lici na babu, koja non-stop obitava tuda i iza sebe emituje kataklizmicne imisije ! Ono je zaista neverovatno... Cim sidjes iz busa, znas da li je u okolini, ili je bila u skorije vreme... Sta raditi sa njima?!?!?!

1. Predlazem da svaka opstina zaposli po nekoliko "mirisnih" inspektora, koji ce svakodnevno krstariti ulicama u pratnji cete vatrogasaca.
2. Cim nadje za neophodno, inspektor ce lice koje steti okolini pokazati momcima u zutom, koji ce zatim smrkom doneti red i mir(is) !!!

Jos predloga ???

Mislim da se baba zove Mica. Kad je vidim zadrzim dah 10-15 sec. A na toj okretnici smrde svi od ludog prosijaka do redovnih alkoholicara, svi bre smrde. A sto se tice GSP to je posebna prica.

Smile Smile
IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
to ima ime?! u pravu si,ta okretnica je deveti krug pakla !
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
D! Alo, stoko ! Sad zivis u velikom gradu. sto znaci da nema vise pisanja iza kuce, guzenja ovaca i nekupanja izmedju verskih praznika!

Nema vise mazenja sa ovcama?!!! Smile Smile  Smile Smile
Sta ti imas protiv ovaca? Da nisi ti od onih "modernih" sto se maze sa drugarima , a?
Pozdrav od Mileta sa Cubure:)
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
D! Alo, stoko ! Sad zivis u velikom gradu. sto znaci da nema vise pisanja iza kuce, guzenja ovaca i nekupanja izmedju verskih praznika!

Nema vise mazenja sa ovcama?!!! Smile Smile  Smile Smile
Sta ti imas protiv ovaca? Da nisi ti od onih "modernih" sto se maze sa drugarima , a?
Pozdrav od Mileta sa Cubure:)

ne covek hoce da kaze [b]kupaj te se[/b ljudi!!!
IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
a da nisti ti od onih koji "vole" ovce i  druge zivuljke?
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Hajde ljudi, dajte predloge, ovo se tice opsteg dobra !!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Evo predloga za tebe Radulac.
Dam ti kantu, dzoger i domestos pa nam oribaj Beograd Smile

Radulceva parola :" Ko ulice prlja taj ce da nadrlja" Smile
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Sine, kada bi ljudi poveli racuna o licnoj higijeni, ne bi bilo toliko potrebe ni za djubretarima.To je sve povezano. Zasto se ti toliko osecas prozvanim ?!?! Nisi bas ljubitelj kupanja ?? Smile
« Poslednja izmena: 03. Nov 2007, 12:01:42 od radulac »
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
hvala Bogu,hladnoca pomaze suzbijanju smrada,mada je u zadnjoj 16-ici bilo onih"Super Hik" podbulih alkosa...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 20:33:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: grada

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.