Official Ghost of Burek Forum! :[64]: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! To nije nasa Srbija!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Znaci tacan odgovor je :Devojka ne moze da ga ispiski jer piski na drugu rupu
Znaci,nasuprot rasirenim verovanjima i pogresnim ubedjenjima,lepsi pol ipak ne piski "na onu stvar" ....bez da se iko crveni.....vec ima i treca rupica namenjena exluzivno za obavljanje male nuzde.
Znaci za vadjenje krastavca mora se ipak otici lekaru......
Evo i detaljnijeg anatomskog obrazlozenja
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Official Ghost of Burek Forum! :[64]: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! To nije nasa Srbija!
Ali, sve komplikacije (lomljenje krastavca) se mogu izbjeci samo ako se upotrijebi pravilna velicina krastavca. Ako je krastavac dovoljno velik onda nema guranja tamo gdje mu nije mjesto pa samim tim nema ni problema niti mogucnosti da se slomi.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.