Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 10:24:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 257 258 260 261 ... 301
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mina Kostic - pevacica  (Pročitano 1567895 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
Evo jedan klip sa Zrenjaninske KTV televizije!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Mina Kostic ladi s... (313.15 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Folk pevačica ljuta na brata, koji tvrdi da ga nije pozvala
Mina: Đus laže!
Petak - 20.08.2010
Izjava koju je nedavno pretučeni reper Ivan Ivanović Đus dao, a u kojoj kaže da njegova sestra Mina Kostić nije zvala ni njega ni njegovu majku da bi se raspitala u kakvom je stanju posle napada, šokirala je folk pevačicu.

Kostićeva, na koju se brat naljutio jer nije stala na njegovu stranu nakon što je izbačen s farme zbog maltretiranja Miloša Bojanića, kaže da nije teško dokazati ko u ovom slučaju laže jer postoji zabeležena lista poziva u mobilnom telefonu.

- Ne lažem da sam ga nazvala, nego Ivan laže da nisam. Čim sam te večeri čula šta se dogodilo, zvala sam ga više puta na mobilni, ali je bio isključen. Ujutru sam ga pozvala i na kućni telefon, javila se njegova majka Vesna i rekla mi da je dobro, da su novinari sve naduvali i da pije kafu. Pošto sam se pakovala za odlazak na more i veoma sam žurila, nisam insistirala da ga lično čujem, osim toga, smatrala sam da nema svrhe da ga dodatno i ja uznemiravam i da treba da se odmara i oporavlja. Sigurno u njegovom telefonu postoji lista poziva s mog broja, tako da ne može da tvrdi da ga nisam pozvala - kaže za „Alo!“ Mina Kostić, koja se trenutno sa ćerkicom Anastazijom i drugaricom s farme Draganom odmara u kući Miloša Bojanića. Ona kaže da je i njena pomajka Duda zvala da se raspita za Đusovo zdravlje i da su obe plakale kada su čule šta mu se dogodilo.
- Bog mi je svedok da ne lažem. Nek pita svoju majku da li smo pričale s njom ili ne. Nije mi jasno zašto mu nije rekla, ili jeste, a on laže - čudi se naša sagovornica.

Nikada ne bih pretila novinarima
Na pitanje kako komentariše napad Đusovog prijatelja na našu novinarsku ekipu, koja ga je čekala da uzme izjavu, kaže:

- To je strašno! Mislim da je trebalo da se javi na telefonske pozive i objasni šta se dogodilo. To je neminovno, javne smo ličnosti, naravno da će se mediji interesovati za nas. Meni, hvala bogu, telohranitelji nisu potrebni, šetam se normalno i bez straha, mada ima svakakvih ljudi. Da sam bila na Đusovom mestu, ne verujem da bih tako reagovala. Čak i da sam ljuta, možda bih novinara malo izgrdila, ali pretila, ne, nik - kaže Kostićeva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
STILL
Mina Kostić - Usvojiću dete

Mina otkriva i zašto više ne veruje u brak, u kakvim je sada odnosima sa sa ocem njenog deteta i priznaje da bi volela da proširi porodicu za još jednog člana, ali i da joj je najveća želja da usreći neko napušteno dete

Iako nije trijumfovala u rijaliti programu Farma, Mina Kostić definitivno je izašla kao moralni pobednik. Atraktivna pevačica tvrdi da je učešćem dobila mnogo više od novca jer je imala priliku da sebe pokaže u drugom svetlu i kaže da je i dalje obasipaju komplimentima.

Koji je bio tvoj motiv za ulazak na Farmu?

Želela sam da me publika bolje upozna i promenim sliku koja postoji o meni u javnosti. Predstavljena sam u negativnom svetlu i htela sam da pokažem da postoje i normalne, prizemne, dobre i vredne pevačice.

Mislim da sam u tome uspela, prezadovoljna sam, a ljudi me i dalje obasipaju komplimentima. S druge strane, kako sam veoma pravična, bila sam ogorčena na nepravdu koja je učinjena Milošu i bio mi je pravi izazov da odem tamo. Tačno je da je finansijski momenat veoma bitan, ali nije mi bio to jedini cilj. Dobila sam mnogo više od novca.

Kaješ li se zbog nečega?
Uvek sam mislila da Miloš treba da bude prvi, a iskreno mislim da je trebalo da se nađem na drugom mestu. Smatram da sam moralni pobednik. Ali, ne kajem se ni zbog čega, ne bih ništa menjala. Jedino bih volela da mi jezik nije brži do pameti, ali takva sam. Moraću još toga da naučim u životu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Dokad ce se vise pricati o toj Farmi, evo i nova ce da pocne a oni i dalje isto pitaju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61494
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
 Smile

16461.jpg
(63.25 KB, 632x474)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Smile

to je sinonim za prevremenu ejakulaciju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61494
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
 Smile

1.jpg
(65.82 KB, 720x540)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC Smart
 Smile

Mina-Kostic-intervju.jpg
(153.59 KB, 500x750)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 270
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
E ova pisacica u korito je dosadila i Ziki Obretkovicu
verovali ili ne, reko mi covek   Smile Smile
IP sačuvana
social share

Ko igra za raju a zanemaruje taktiku zavrsce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1014
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 257 258 260 261 ... 301
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 10:24:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.239 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.