Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Milošoski: Skoplje potpuno podržava Ahtisarijev plan  (Pročitano 4122 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
@Glavitj hoce biti i jedna tema a da na njoj ti direktno ili indirektno ne pljujes po Srbima i Srbiji?
Necu jos dugo tolerisati tvoje ponasanje.
Dajem ti savet da vise ne podpaljujes vatru i da se smiris,a ne da dolazis ovde da bi nekoga podjebavao...Jasno?
slusaj, krivi ste za sve ratove u zadnjih 17 god. mnogo drugova i strica sam izgubio u tim ratovima.
kome se jos jebe sta ces ti tolerisati a sta ne?
ne plujem po Srbima, ali po politici Srbije-da.
samo sam realan, za Srbiju bi bilo bolje da Kosovo ode, kao i da se zlocinci sto pre uhapse.
ti si lazni patriota i ne znas koliko takvi ruse ugled zemlje, bilo koje
Jasno?

Slusaj ti ustasice.
Recu ti sta mislim pa makar ne bio vise mod od ovog trenutka.
Ja ti nisam kriv za gubitak tvojih bliznjih i nemoj mene da uplices u tu tvoju pricu.
Ako ti se ne svidja sta se pise po forumu slobodno se izloguj sa njega i vise se ne pojavljuj.
Dok si ovde igraces po mojim (nasim) pravilima,ili neces ni igrati.
Pun mi kurac opominjati te i slusati tvoje uvrede.
Ako mislis da nisam upravu,i da te sikaniram zali se kome hoces a mozes i SF licno.
Do tada ces postovati druge i ono sta ti ja i ostali modovi kazemo u protivnom do vidjenja.
Vise nemoj trovati druge (na ovoj temi) sa stvarima koje imas meni da kazes.
To uradi preko pp....jedino tako nastavljam diskusiju sa tobom,ako nastavis ovde da pises i posle mog upozorenja sam sebi kopas rupu
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
na ovo drugo se i vredjam donekle, ali na ovo 'ustasice' zaista ne. meni kazes ustasice ?  Smile Smile
zvezdas
zar 'nindze od srebrenickih zena' nije vredjanje? mozda imam vakum umesto mozga, ali ti nemas ni to.
tebe niko ne tera da bilo koga primecujes, modovi neka rade svoj posao, sta tebe briga.
kada je covek realan i objektivan, onda vas provocira, zato sto i ti znas da sam u pravu
« Poslednja izmena: 05. Jun 2007, 16:59:43 od Glavitj »
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Odluka Makedonije je sasvim legitimna, koliko god se to nama svidelo ili ne. Druga je stvar je sto je to, po mom misljenju, daleko ispod moralnih normi. Istorija ce to najbolje oceniti i, mislim, kazniti.
Sto se amera tice, ne stoje oni ni iza koga, osim svojih interesa. Danas im je u interesu da imaju ovakav stav po pitanju Kosova, sutra mozda neki drugi. Nikada se ne zna sta donosi dan, a sta noc...sto se njihove politike tice.
U svakom slucaju, makedonci su mali i nesiguran narod, i nije cudo sto se njima olako manipulise. Da ce pokvariti dobrosusedske odnose, i sami su svesni...ali, na kraju krajeva, bitnije su im investicije sa zapada nego iz Srbije...sto je apsolutno razumljivo gledajuci sa ekonomskog aspekta.
I samo jos jedna stvar...koliko god da smo mi kao narod besni i razocarani...nikada ne bismo dozvolili sebi zlu nameru ili licemerje kao sto bi bilo eventualno odobravanje otcepljenja dela Makedonije.
Makedonci, neka vam je alal.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 5
@Glavitj

Nije vredjanje! Te babe nazivaju celu moju naciju genocidnom! Te babetine polu-pismene nazivaju mene zlocincem iako su mi ustase pobile familije sa majcine strane za vreme drugog svetskog rata, a Siptari babu, dedu i dva strica sa oceve strane 1999. godine! Decko svako ima svoju muku pa to ne nabija na nos u svakom postu na forumu. Da imas vakuum u glavi! Idi lepo do nekog lekara pa kad se oporavis i izlecis od tih kompleksa, onda se vrati. Uostalom kakav si najbolje govori tvoj "inspirativni" nick. Aj pali sad.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
@Glavitj

Zaista necu vise da raspravljam sa tobom kao sto sam ti rekao vec jednom prilikom dok si bio ulogovan kao raznosac pica.Ne pricas o temi,vredjas ucesnike rasprave,vredjas moderatore,ne iznosih nikave cinjenice....Sto je rekao zvezdasBG stvarno imas srece sto nisi izbacen mada sam siguran da si veoma blizu.Ja niti sam bio za politiku SRS niti SPS i zato se mani prosipanja gluposti.Ovde ima normalnih ljudi koji ne misle isto ali zato znaju da razgovaraju na nivou ali ti to nisi.Izvinjavam se na off,necu vise odgovarati doticnom  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Dobar i lud je jedno te isto. Sto puta dokazana izreka nikako da uđe u srpski naivni mozak.
Kako drugi prema nama, tako i mi prema njima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
@Glavitj
Nije vredjanje! Te babe nazivaju celu moju naciju genocidnom! Te babetine polu-pismene nazivaju mene zlocincem
zar je tebi bitno sta kazu babe ili Sud u Hagu, on je 'rekao' da su Srbi kao narod oslobodjeni svih optuzbi i ja to postujem.
ako ti brines o babama, onda stvarno imas problem

Zaista necu vise da raspravljam sa tobom kao sto sam ti rekao vec jednom prilikom dok si bio ulogovan kao raznosac pica.
opet raznocas Pica  Smile
Ne pricas o temi,vredjas ucesnike rasprave,vredjas moderatore,ne iznosih nikave cinjenice....Sto je rekao zvezdasBG stvarno imas srece sto nisi izbacen mada sam siguran da si veoma blizu.Ja niti sam bio za politiku SRS niti SPS i zato se mani prosipanja gluposti.Ovde ima normalnih ljudi koji ne misle isto ali zato znaju da razgovaraju na nivou ali ti to nisi.Izvinjavam se na off,necu vise odgovarati doticnom  Smile
mislis da mene ne vredja kada procitam 'Mladica niko nece uhapsiti' ili 'samo da se promeni situacija ima da krenemo na Kosovo svim snagama'
zasto vas provociram, ako nisam u pravu?
Dobar i lud je jedno te isto. Sto puta dokazana izreka nikako da uđe u srpski naivni mozak.
Kako drugi prema nama, tako i mi prema njima.
problem je u tome sto vi niste u situaciji da odgovorite istom merom ka 90% zemalja ovog sveta (koje su udruzene). 99 god je dobar primer, Kososvo je na zalost najvise stradalo, ja se toga dobro secam, jer sam tada najvise propatio
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
@All  tema
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Milosovski nije svestan da , ako Srbija dozvoli samostalnost i otcepljenje KiM, makedonija nec postojati za nekoliko godina. ne treba ono nas da hrabre nego da se brinu o sebi.
Naime veci deo Makedonije pripasce velikoj Albaniji( ako Kosovo dobije samostalnost), deo ce uzeti Grcka, deo Bugarska a onda Makedonije nema. ne postoji. ( da li ste videli kartu velike Albanije, njene granice i ostale snove Siptara ??????????)Vi to dozvolite .
Postojace nekoliko drzava na teritoriji Makedonije. Zbog , dupeuvlaka - makedonskih politicara , prema  EU i Ahtisariju i svima belosvetkim propalitetima Makedonski narod ce biti manjina u drzavi koju je nekada imao a uskoro ce izgubiti zbog podguznih muva- njihovoh politicara.
Ako tako hocete- srecno vam bilo .
Srbija tek tako nece podleci pritiscima, ucenam i davanju samostalnosti KIM.
« Poslednja izmena: 05. Jun 2007, 22:31:20 od stami4 »
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Не дамо Главића! Чувајмо мањине на форуму!  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.