Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 16:11:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Milošević žrtvovao radnike RTS-a  (Pročitano 14311 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
covece... sta ima zapad ili bilo ko da se mesa u nase poslove... i to na najekstremniji nacin - bombama. Sto je trosio vojne rezerve na nama?

Ako zapadu politicki nije odgovarao Milosevic ( a nije ) zar nije bilo lakse ubiti ga?

Ajde sada malo ljudskija vrezija. Sto se zapad nije davao vise DS-u novaca pa da moze to da na politicki i regularan nacin da ga sruse na izborima. Sada ces ti meni reci da su izbori bili uvek namesteni... Da li se secas koliko je poslanika DS ima u skupstini (da ti pomognem moze se izbrojati sa dve ruke) i ... da li se uopste secas njihovog delovanja ... pa narano da ne... a kako je to seselj radio ... lomio i lupao (5 oktobar je isto to samo u maksimalno ne bezbednim uslovima)

Da bili su namesteni izbori! Ja sam bio clan izborne komisije u jednoj opstini na Kosmetu 1997 godine i znam odlicno sta su Slobisti radili! Pa u opstini Srbica na Kosmetu gde zivi preko 99% Siptara su slagali d aje izaslo cak 80% biraca i da su svi glasali za SPS! A Siptari bojkotuju izbore od 1991 godine. Decko kapiram ja da ti volis te stranke ali istina se ne moze zaobici a to je da je ta bagra bila spreman da ako treba zrtvuje i celu naciju da bi se oni odrzali na vlasti.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Porodice 16 radnika
Radio-televizije Srbije (RTS), poginulih u NATO bombardovanju 1999.
godine, obeleziche 23. aprila sedam godina od te tragedije.

Porodice poginulih optuzuju bivseg predsednika Srbije i SRJ
Slobodana Milosevicha i njegovu suprugu Mirjanu Markovich, kao i
nekadasnjeg direktora RTS-a Dragoljuba Milanovicha za svesno
zrtvovanje radnika RTS-a.

Nevladina organizacija porodica nastradalih i unesrechenih najavila je
u saopstenju da che, kao i prethodnih ssest godina, 23. aprila u 14
sati i pet minuta obelezziti pogibiju radnika RTS-a kod spomenika
"Zasto" u Tassmajdanskom parku.

To udruzzenje izrazilo je ocekivanje da che mu se na tom pomenu
pridruziti svi Beogradjani koji saosechaju bol porodica zrtava
RTS-a.

Dva projektila NATO avijacije pogodila su 23. aprila u dva sata i
sest minuta posle ponochi zgradu drzavne televizije u Aberdarevoj
ulici. U trenutku eksplozije u zgradi RTS-a bilo je 150 radnika.

Generalni direktor RTS-a Dragoljub Milanovich osudjen je u junu 2002.
na deset godina zatvora zbog izazivanja opste opasnosti, odnosno
neblagovremenog izmestanja ljudstva i tehnike na rezervnu lokaciju.
« Poslednja izmena: 20. Apr 2006, 22:10:38 od ZvezdasBG »
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.52
mob
HTC Touch HD, Luna
za vlast bi svako sve dao...

po tom pitanju niko nece biti bolji vec samo jos gori.

zabriga mene za Milanovica ali pokusavam da objasnim da je problem ceo stepen iznad. problem je bio na svetskom nivou. na mestu milosevica je mogao biti bilo i svem ako ne bi doslo do neke trgovine. Sa ove tacke gledista izgubili smo kosovi i jos nas bombardovali. veoma losa taktika. ali tada je logicno bilo da se brani. sta bi bilo da se u vojvodini pokrene isti problem. sta da radimo ako kazu icete bombardovani ili dajte vojvodinu? opet cemo se braniti jer, sa da radimo... da ostavim sve sto sam imao... i da sa kesom odem negde?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5

zabriga mene za Milanovica ali pokusavam da objasnim da je problem ceo stepen iznad. problem je bio na svetskom nivou. na mestu milosevica je mogao biti bilo i svem ako ne bi doslo do neke trgovine. Sa ove tacke gledista izgubili smo kosovi i jos nas bombardovali. veoma losa taktika. ali tada je logicno bilo da se brani. sta bi bilo da se u vojvodini pokrene isti problem. sta da radimo ako kazu icete bombardovani ili dajte vojvodinu? opet cemo se braniti jer, sa da radimo... da ostavim sve sto sam imao... i da sa kesom odem negde?
Batice teritorija se brani za zelenim stolom! Krenuo je i jug Srbije na isti nacin pa je koliko toliko mudrijom politikom spreceno da Siptarija ostvari mracne ciljeve i prebaci OVK na ove nase tri opstine na jugu. Dakle sve se moze kad se normalno sagledaju cinjenice. Ali ne Sloba se kurcio i pravio pametan, te moze on sa celim svetom da se inati! Ma kako da ne!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.52
mob
HTC Touch HD, Luna
Da li je danas bolje?

sta je sve DS obecavao... da ce za 48 sati sa demokratama celog sveta da resi svaki problem.

zasto se ne zale ni tadic i kostunica da se rezolucija, ona cuvena, ispuni do kraja.

koja je danasnja strategija?

koje su granice?

godine su prosle... nesto se barem moglo uraditi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米

Batice teritorija se brani za zelenim stolom! Krenuo je i jug Srbije na isti nacin pa je koliko toliko mudrijom politikom spreceno da Siptarija ostvari mracne ciljeve i prebaci OVK na ove nase tri opstine na jugu. Dakle sve se moze kad se normalno sagledaju cinjenice. Ali ne Sloba se kurcio i pravio pametan, te moze on sa celim svetom da se inati! Ma kako da ne!
[b][/b]
Нема мудре политике, већ само поданичке или да нато-срби боље разумеју, квислингшке политике и наравно политичко лицемерје, када нас прохашке странке убеђују да је запад наш стратешки партнер и да нам жели добро.
Знам, када би признали да морају да раде по диктату Евроамерике, изгубили би половину бирачког тела ...
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG 4X HD
@nbns

Citat
napisi zasto su nas bombardovali (sazeto u recenici dve) ... jer ne odaje da znas zasto.

ovo sto si napisao implicira da ti mislis da znas zasto je nasa zemlja bombardovana,a ocigledno je da nemas ni najmanju predstavu cim pominjes stranke,izbore,DS....kako je zapadu smetao Milosevic.Zar stvarno mislis da Amerikance zabole za Milosevica kao licnost  i za izbore u Srbiji.Njih zanimaju samo njihovi ciljevi a da li ce da ih ostvare preko Milosevica Djindjica,,Tadica ili shiptara potpuno im je svejedno...
Da imas osnovne predstave o medjunarodnoj politici i da poznajes bar neke relevantne chinjenice bilo bi mi lako da ti u rechenici-dve objasnim,ovako nema smisla ni da pochinjem.Iskreno,imam pametnije stvari na koje mogu da utrosim svoje vreme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.52
mob
HTC Touch HD, Luna
naravno da ih ne interesuje nista osim interesa. znas li koji je? njega mozes nabrojati u nekoliko recenica.... bas kao sto u jos manje mozes napisati zvanican razog naseg bombardovanja. od tebe ja ne ocekujem da pokusas da objasnis vec samo da konkretno napises tvoje saznanje o razlogu, jer kao sto sam rekao ne deluje ga znas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Apple Iphone 5
Da li je danas bolje?

sta je sve DS obecavao... da ce za 48 sati sa demokratama celog sveta da resi svaki problem.

zasto se ne zale ni tadic i kostunica da se rezolucija, ona cuvena, ispuni do kraja.

koja je danasnja strategija?

koje su granice?

godine su prosle... nesto se barem moglo uraditi
Jedino sto nije ispunjeno po toj izdajnickoj rezoluciji koju je Sloba potpisao su onih 999 vojnika koji treba da odu na granicu sa Albanijom i Makedonijom i da izigravaju glinene golubove! Na to si mislio?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Apple Iphone 5

[b][/b]
Нема мудре политике, већ само поданичке или да нато-срби боље разумеју, квислингшке политике и наравно политичко лицемерје, када нас прохашке странке убеђују да је запад наш стратешки партнер и да нам жели добро.
Знам, када би признали да морају да раде по диктату Евроамерике, изгубили би половину бирачког тела ...
Vidim ja da ti imas negde nasnimljene govore Ivana Markovica i Gorana Matica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 16:11:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.