Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 10:31:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Milošević žrtvovao radnike RTS-a  (Pročitano 14206 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Prilikom vandrednog stanja i okolnosti i zakoni su drugaciji.

Drzava je bila napadnuta, a kao redovan strateski cilj su bila plodna zitna polja samo se do toga nije doslo zbog nase predaje.

Meni je zao svakog ko je bilo gde poginuo jer to je smrt koja se sigurno ne zasluzuje. Secate se i sami da je bilo, mal' mal' pa po civilnom objektu. Odgovornost za bilo kog ubijenog lezi ne u onima gore koji su pucali, vec u onima koji su to naredjivali. Kada je to bilo "aktuelno" ne zaboravite da su podnete mnoge krivicne prijave pred nasim sudovima bas za te koji su odgovorni ali jos prosla vlast zbog nekoliko desetina dolara je to sve povukla. Svaka je ratna zrtva ista i ne treba praviti razliku. Treba im pokazati maksimalno postovanje... a ostalo je samo politika.

Sorry batice znam da je bilo ratno stanje ali se program mogao voditi i iz reportaznih kola koja bi stalno menjala lokaciju. Ali ne Milanovic je naredio svojim radnicima da izigravaju glinene golubove za interes politike jednog bolesnog bracnog para sa Dedinja.

Da li je to bilo samo u BG ili svuda? Da li mislis da je onda rts imao onaj veliki kombi za emitovanje koa sto ima pink od nekoliko miliona evra? da li to danas ima?

Милановић ће бити ослобођен, чим СРС дође на власт, то је потврдио Вучић.
У том случају, тешко оним судијама који су изрекли осмогодишњу казну невином човеку.
Руку на срце, ако је крив зар није требало да добије максималну казну.
То нам говори да он није крив, а господарима са запада је услишена жеља.

ako postoje dokazi za oslobadjajucu presudu nek bude pusten. sitan je on u odnosu koga je DS sve pustio da ode iz zemlje a trebalo je ovde da im se sudi a bili su istaknuti clanovi SPS-a. Koja je vlada dala mito da se Marko oslobodi od krivicnog gonjenja? Cije se sudije hape (prati vesti) ? kada je ubijen premijer? ko ga je ubio? zato nije osudjen? sta je sa tim? Juce je na tvmost neki iz DS priznao da je danas vise lica koji su van zemlje jer ih drzava vija zbog malverzacija i lopovluka nego sto je bilo za vreme tita. A privatizacija... o tome ne treba ni pricati.
RTS je imalo takva reportazna kola! To znam pouzdano! Skapiraj da su ti radnici namerno zrtvovani! To je gola istina. Sve ostalo je klasicna demagogija.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.52
mob
HTC Touch HD, Luna
ako ja licno dodjem na vlast ti bi bio sigurno neki glavni za transvere u zvezdi ... jel moze?
Smile

ok ... imala su takva kola... a ti znaci nemas problem sto je bilo bombardovanje vec sto su ljudi izginuli...

pa treba leciti uzrok ...
« Poslednja izmena: 19. Apr 2006, 22:46:36 od nbns »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
То ти је као судија, који рецимо не досуди постојећи пенал, па после да би се извадио досуди тој екипи непостојећи пенал и шта ... прави две грешке.

Па чак и да јесте свесно жртвовао људе и да постоје докази, зашто не оптуже челнике нато-а, који су повукли "обарач".
То је јединствено суђење, где убица суди човеку који наводно није хтео да спаси жртве.
А да заборавио сам, да то није политички коректно ...
Најлакше је бити лицемер и живету у свом црно-белом свету.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2006, 23:17:13 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
ako ja licno dodjem na vlast ti bi bio sigurno neki glavni za transvere u zvezdi ... jel moze?
 Smile

ok ... imala su takva kola... a ti znaci nemas problem sto je bilo bombardovanje vec sto su ljudi izginuli...

pa treba leciti uzrok ...
Da normalno je da se potresam za ljude a ne za zgrade! Logicno...A zasto je doslo do bombardovanja? Aj mucni glavom. I pored toga sto nemam namere da amnestiram onaj smrdljivi NATO ali i Sloba koji se kurcio a kad je trebalo pokazati svetu zube onda je slao tudje sinove u rat! Gde je njegov Marko bio? Zgrtao pare i sad ladi muda vec 6 godina u Rusiji...
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.52
mob
HTC Touch HD, Luna
covece... sta ima zapad ili bilo ko da se mesa u nase poslove... i to na najekstremniji nacin - bombama. Sto je trosio vojne rezerve na nama?

Ako zapadu politicki nije odgovarao Milosevic ( a nije ) zar nije bilo lakse ubiti ga?

Ajde sada malo ljudskija vrezija. Sto se zapad nije davao vise DS-u novaca pa da moze to da na politicki i regularan nacin da ga sruse na izborima. Sada ces ti meni reci da su izbori bili uvek namesteni... Da li se secas koliko je poslanika DS ima u skupstini (da ti pomognem moze se izbrojati sa dve ruke) i ... da li se uopste secas njihovog delovanja ... pa narano da ne... a kako je to seselj radio ... lomio i lupao (5 oktobar je isto to samo u maksimalno ne bezbednim uslovima)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nepravda, pa to ti je

shmrc shmrc
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.52
mob
HTC Touch HD, Luna
nepravda, pa to ti je

shmrc shmrc

zbog svih poginulih u nato agresiji , komentar je maksimalno ne primeren
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Да има правде и Вук Драшковић би сада лежао у хашком мардељу, човек је организовао и финансирао паравојну формацију, али на време се покајао и сада као уцењени човек представља земљу у свету.
А слично и наследници З.Ђинђића су успели да гурну под тепих све његове националистичке ставове, али ако заборављамо ми наше комшије не сигурно.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.52
mob
HTC Touch HD, Luna
A da nepricamo da su jos u koaliciji sa SPSom ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
LG 4X HD
@nbns

Citat
zbog svih poginulih u nato agresiji , komentar je maksimalno ne primeren

hmmm  Smile iz istih razloga moze se reci da je slika u tvom potpisu ne primerena   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 10:31:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.375 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.