Sto se tice NATO-a - zar te ne zabrinjava da sve zemlje koje nas okruzuju ulaze u NATO, a mi ostajemo izolovani, i da npr. u slucaju nekog (ne daj Boze) rata mi nemamo nikakvog saveznika...
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
HTC One
Ja vec jednom rekoh moje misljenje o ovom testu. Ovo je kao oni testovi po novinama tipa "Da li ste romanticni"
Pitanja su uskladjena sa dnevnom politikom, malo ozbiljnijih tema (kada kazem ozbiljnije ne govorim o tezini teme vec uticaju procesa na drzavu i drustvo). Naravno da npr. vecina gradjana smatra da su potrebni javni tenderi i dostupnost informacija ili da je Miskovic monopolista ali to uopste nije relevantno da bi odredilo necije politicko stanoviste.
Evo vam pravi test, koji se ne bavi dnevnim (srpskim) pitanjima vec uopste nacelima prema kojima pojedinci kao politicki svesna bica mogu da se u zivotu vode. U odnosu na taj rezultat analizirajte gde se vasa politicka opcija realno nalazi na politickoj sceni Srbije i da li se vasi stavovi poklapaju