Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jun 2025, 05:01:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Miloš Pavlović  (Pročitano 20270 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
pobegose mu ova dvoica Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Variety is the spice of life

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 17382
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson W610
Pa dobro, malo ga je i posluzila sreca kad je ispao onaj sto je bio na 3. mestu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
14. i 15. jula, Milos je nastavio svoje takmicenje u Seriji-Reno. Ovo je bio uspesan vikend za njega jer je u dve trke osvojio ukupno 14 bodova sto je za bod manje od njegovog ovogodisnjeg najuspesnijeg vikenda koji je imao u Mojte Karou  Smile. U prvoj trci startovao je kao 9. da bi na kraju zavrsio kao 8., ali je zbog diskvalifikacije jednog od boljeplasiranih takmicara zvanicno plasiran na 7. mesto pa je osvojio 4 bodica. U drugoj trci startovao je sa cetvrte pozicije, i u prvoj krivini posle karambola koji je inicirao Aljesin probija se na drugo mesto gde ostaje do kraja i samim tim osvaja jos 10 bodova. Trenutno stanje na tabeli:

1.Vettel..............74
2.Parente............51
3.Albuquerque.....48
4.Hanley..............45
5.Pavlovic..........41
6.Aleshin.............29

Ostalo je jos pet staza tj. deset trka. Vetel je do sada zaista bio neprejebiv vozac i znacajno se izdvojio ispred grupe od 4 vozaca koji se nalaze u deset bodova razlike. Vreme je da Milos zabelezi i koju pobedu to je neophodno ako zeli u F1.

Izvor: Ja Smile
« Poslednja izmena: 21. Jul 2007, 00:31:05 od nssale »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1079
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Pavlović: Formula 1 moj životni san

Najbolji srpski automobilista Miloš Pavlović izjavio je da mu je životni san da počne da nastupa u takmičenju "Formule 1". "Moj cilj je Formula 1. Da li ću uspeti da predjem ili neću... još uvek ne znam", rekao je Pavlović za novosadski "Dnevnik".

Dodao je da mu je jedini cilj u ovoj sezoni osvajanje titule u Formuli Reno, gde se trenutno nalazi na petom mestu u generalnom plasmanu.

Pavlović poseduje "super licencu", to jest pravo nastupa u Formuli 1, a tu licencu je stekao još 2002. godine, kada je osvojio titulu u italijanskoj Formuli 3.

Od tada je osvojio i naslov šampiona u Svetskoj seriji lajt 2004, a već treću sezonu nastupa u Svetskoj seriji Reno.

"Nivo na kojem mi vozimo je takav da smo spremni za Formulu 1", rekao je Pavlović.

Dodao je da sa Formulom 1 ima "konstantan kontakt", ali je naveo da konkretnih ponuda za sada još uvek nema.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1079
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Juce na prvoj trci na stazi Spa u Belgiji Milos Pavlovic bio je 7. dok je danas na drugoj trci ostvario svoju 1. pobedu u Renault seriji  Smile Smile

1. trka: http://www.renault-sport.fr/en/world_series/formulaV6/resultats.php?csv=58418.csv

2. trka: http://www.renault-sport.fr/en/world_series/formulaV6/resultats.php?csv=58425.csv

FORMULA RENO: Pavlović pobedio u Belgiji!

Najbolji srpski automobilista i vozač ekipe Drako Rejsing Miloš Pavlović pobedio je u trci za Veliku nagradu Belgije, koja je vožena u nedelju u Spa Frankošampu u okviru svetskog šampionata Formule Reno.

Pavloviću je ovo prva pobeda u karijeru u 43. trci, koliko ih je do sada vozio.

Srpski vozač trijumfovao je na slavnoj belgijskoj stazi ispred Bena Henlija iz ekipe Prema Powerteam i člana Intervetena Salvadora Durana.

"Loše sam počeo ovaj vikend, imali smo dosta problema sa bolidom, a i ja sam loše vozio. Borba sa Benom je bila fantastična, a na kraju sam ipak uspeo da izdržim njegov pritisak i sačuvam prvo mesto i pobedu", rekao je Pavlović posle trke.

Trijumfom u Belgiji Pavlović se sa 72 bodova učvrstio na četvrtoj poziciji u generalnom plasmanu, sa samo šest bodova od vodećeg Alvara Parentea iz ekipe Tech 1 Racing.

(MONDO)
« Poslednja izmena: 19. Avg 2007, 15:39:51 od jay_jay_okocha »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
Trijumfom u Belgiji Pavlović se sa 72 bodova učvrstio na četvrtoj poziciji u generalnom plasmanu, sa samo šest bodova od vodećeg Alvara Parentea iz ekipe Tech 1 Racing.

Poredak:

1.Vettel 74 (otisao u formulu 1 i nece se vise takmiciti)
2.Parente 73
3.Hanley 65
4.Pavlovic 57
5.Albuquerque 56
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

moje oci nece plakati zauvek...!

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9339
Zastava Srbija , Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
odlicna voznja, svaka cast milose  Smile Smile Smile

2.Parente 73
3.Hanley 65

jos samo da se resimo ove dvojice  Smile
IP sačuvana
social share
Ako Vam je dobro , onda nista.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson 
Bitno da je pobedio, ako tako nastavi i dalje , i ta dvojica padaju , a onda , ko zna mozda ga puste i u F1 da se malo vozi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6

Poredak:

1.Vettel 74 (otisao u formulu 1 i nece se vise takmiciti)
2.Parente 73
3.Hanley 65
4.Pavlovic 57
5.Albuquerque 56

Da pogresan je plasman, ovo je ispravan!

EDIT: Evo teksta jednog:

Izvor: http://www.automototrke.net/amt/content/view/812/1/
Inace ovaj portal je odlicno mesto za pracenje Milosevih rezultata, na tom forumu ima i ljudi koji licno znaju Milosa i koji su u kontaktu sa njim. Naravno prate se i ostale automoto trke....
Citat
WSR: Pavlović pobednik druge trke na stazi Spa
Autor: Milan Markov   
Sunday, 19 August 2007
Najbolji srpski automobilista, Miloš Pavlović, ostvario je izuzetnu pobedu u drugoj trci ovog vikenda, koje su se vozile u Belgiji, na kraljici staza, Spa-Francorchamps. Pavlović je vodio praktično od samog starta trke i tokom trke je uglavnom bio pod pritiskom Hanley-a ali je odlučno odbio svaki napad.

Nakon 43 trke u svetskoj seriji Reno, u svojoj trećoj sezoni, Miloš je konačno stigao do pobede!

Na samom startu u krugu za zagrevanje, Michael Ammermueller, koji je imao pol poziciju, imao je udes u krivini Rivage pa je to unelo malu pometnju oko pozicija na gridu, i svi vozaci su pomereni za po jednu poziciju unapred. Bonamoni, koji je nasledio pol poziciju, i Iaconelli, koji se sada našao na unutrašnjoj strani u borbi za La Source krivinu, ulaze u krivinu gotovo poravnati, dok se naš vozač skoncentrisao na izlaz iz krivine i odlično iskoristio borbu vodeća dva vozača kako bi ih odmah pretekao prilazeći Eau Rouge.

Do trećeg kruga, Miloš je ostvario blagu prednost od jedne i po sekunde ispred Hanley-a koji se probio na drugu poziciju. Hanley je sustizao Miloša prosečno dve desetinke po krugu da bi u 9. krugu bio samo 0,08 sekundi iza našeg asa. U 12 krugu Hanley je pokušao da u brzom delu (~250km/h), pri prilazu u Les Combes, prestigne Miloša ali je taj napad odlučno odbijen i borba se nastavila i u narednim krivinama.

U poslednjem krugu, na ulasku u Bus-Stop šikanu, defanzivnom vožnjom, Pavlović je primorao Hanley-a da odustane od svog poslednjeg napada. Hanley se odlučio za možda i najsigurniju opciju - da preseče šikanu. Nakon toga je i izbio ispred Pavlovića ali kako je tu prednost ostvario sečenjem šikane morao je da pusti Miloša da se vrati ispred.

"Ovaj vikend je startovao veoma loše, pogotovo ako posmatramo rezultat sa kvalifikacija na kojima sam bio 17-ti.", izjavio je posle trke Pavlović. "Morali smo da pokušamo sve da promenimo, motor, visinu bolida, krila, setup..."
"Preostalo mi je 11 sekundi push-to-pass vremena od jučerašnje trke i to sam koristio po sekundu-dve kako bih zadržao Ben-a iza sebe. U poslednjim krivinama nisam želeo da odustanem od vodeće pozicije koju sam držao 19 krugova. Na kočenju zadnji kraj mog bolida je imao tendenciju da se zanosi pa sam morao da idem malo više ka unutrašnjosti krivine, i nije bilo načina da me Ben obiđe sa spoljašnje."

Sa druge strane i Hanley nije bio u potpunosti zadovoljan ponašanjem svog bolida - "Moj automobil je bio užasan u levim krivinama. Neko me je udario na startu i iskrivio nešto pozadi. Gubio sam vreme u srednjem sektoru ali u poslednjem krugu sam iskoristio tri sekunde push-to-pass vremena kako ne bih izgubio priključak, i onda sam kočio smešno kasno kod Bus-Stop-a. Ipak sam morao da mislim na šampionat, drugo i treće mesto su dobar rezultat za ovaj vikend."

Podsetimo da je u prvoj trci Miloš startovao 17. i odlučnom vožnjom stigao je do 8. mesta. U toj trci je pobedio Alvaro Parente koji je sada smanjio zaostatak za još uvek vodećim u generalnom plasmanu, Vettel-om, na samo jedan poen. Naravno Vettel usled anganžmana u Formuli 1 neće nastupati u ostatku sezone.

Sezona se nastavlja 8. i 9. septembra trkama na stazi Donington.

Trka 1:

Poz Vozač Tim Krugova
1. Alvaro Parente Tech 1 42:47.982
2. Fairuz Fauzy Cram Competition + 4.242
3. Benjamin Hanley Prema Powerteam + 4.580
4. Salvador Duran Interwetten.com + 12.147
5. B.Baguette KTR + 26.981
6. G.van der Garde Victory Engineering + 30.231
7. F.Albuquerque Epsilon Euskadi + 31.529
8. Milos Pavlovic International Draco + 32.189
9. Carlos Iaconelli Pons + 32.635
10. Marco Bonanomi RC Motorsport + 33.383
11. M.Ammermuller Carlin Motorsport + 41.410
12. Alejandro Nunez Red Devil Team Comtec + 51.246
13. Charlie Kimball Victory Engineering + 52.086
14. Xavier Maassen Prema Powerteam + 55.066
15. Ricardo Risatti GD +1:04.123
16. A.Ciompi EuroInternational +1:06.775
17. Daniel Move Interwetten.com +1:07.789
18. Pippa Mann Cram Competition +1:11.631
19. Clivio Piccione RC Motorsport + 1 Lap
20. James Walker Fortec Motorsport + 1 Lap
21. Julien Jousse Tech 1 + 1 Lap

Nisu završili:

Vozač Tim Krugova
P.Di Sabatino GD 16
Alvaro Barba International Draco 9
Guillaume Moreau KTR 4
Richard Philippe Fortec Motorsport 3
Michael Herck Red Devil Team Comtec 3
Davide Valsecchi Epsilon Euskadi 1

Najbrži krug: Parente, 2:05.504 u krugu 2

Trka 2:

Poz Vozač Tim Krugova
1. Milos Pavlovic International Draco 42:33.556
2. Benjamin Hanley Prema Powerteam + 0.196
3. Salvador Duran Interwetten.com + 0.685
4. F.Albuquerque Epsilon Euskadi + 8.180
5. G.van der Garde Victory Engineering + 12.090
6. Alvaro Parente Tech 1 + 14.026
7. Michael Aleshin Carlin Motorsport + 15.344
8. Alejandro Nunez Red Devil Team Comtec + 16.426
9. P.Di Sabatino GD + 22.729
10. Davide Valsecchi Epsilon Euskadi + 24.500
11. Miguel Molina Pons + 25.266
12. Michael Herck Red Devil Team Comtec + 51.915
13. Pippa Mann Cram Competition + 54.926
14. Julien Jousse Tech 1 + 55.524
15. Clivio Piccione RC Motorsport +1:00.056
16. Daniel Move Interwetten.com +1:05.112
17. Alvaro Barba International Draco +1:22.490
18. A.Ciompi EuroInternational + 1 Lap

Nisu završili:

Vozač Tim Krugova
Ricardo Risatti GD 16
Xavier Maassen Prema Powerteam 6
Charlie Kimball Victory Engineering 6
Carlos Iaconelli Pons 2
James Walker Fortec Motorsport 2
Fairuz Fauzy Cram Competition 2
Marco Bonanomi RC Motorsport 1

Najbrži krug: Piccione, 2:06.037 u krugu 14

Generalni plasman nakon ove trke izgleda ovako:

Vettel 74
Parente 73
Hanley 65
Pavlovic 57
Albuquerque 56...
« Poslednja izmena: 19. Avg 2007, 23:51:57 od perakojot »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

arogantan sam i uglavnom bezobrazan

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1172
Zastava doboj republika srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson D750
ako je iko od nas srba zaslužio da vozi i formului 1 to je naš heroj miloš, on bi nas predstavljao u pravom svjetlu.
IP sačuvana
social share
partizan u srcu, zvezda ciganima ali čergašima.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jun 2025, 05:01:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.