Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Milorad Dodik...Covjek fenomen...Svaki narod treba dobiti svoj entitet u BiH  (Pročitano 138124 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
Zasto, pametan covjek, sinoc sam ga gledao u studiju HTV1 ... covjek se zalaze za BiH...

Jesili gledao Vlado Otvoreno odlicna emisija bila....ma zalaze se on za Bosnu ali ne zalaze se za Narod kojeg bi on valjda trebao predstavljati...ali jucernjasna emisija je odlicna bila...onaj makedonac svaka mu cast...
Da, izvinjavam se na off-u... E makedonac je bio strasan. Covjek zali za SFRJ, a ovaj voditelj, samo: sa druge strane je bio Milosevic, pa to su prosla vremena, pa samo kratko, nemamo vremena! Meni ga bilo gotiva slusati i dosta je bio u pravu... Da su i malo bili pametni sada bi zivjeli ko grofovi. Da nije bilo tako zlocastog Milosevica zbog koga ste zeljeli da obnovite kraljevinu...  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Topaz
a vidi ovu situaciju tiger, zamisli da srpski predstavnik u predsjednistvu bude izabran od strane hrvata, a bosnjacki od srba? pa bila bi milina zivit u takvoj drzavi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
Imam osjecaj da bi Dodik napravio cudo od ove Bosne... za*ebao bi taj i Srbiju i Hrvatsku... da mu damo sansu?  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Zasto, pametan covjek, sinoc sam ga gledao u studiju HTV1 ... covjek se zalaze za BiH...

Jesili gledao Vlado Otvoreno odlicna emisija bila....ma zalaze se on za Bosnu ali ne zalaze se za Narod kojeg bi on valjda trebao predstavljati...ali jucernjasna emisija je odlicna bila...onaj makedonac svaka mu cast...
Da, izvinjavam se na off-u... E makedonac je bio strasan. Covjek zali za SFRJ, a ovaj voditelj, samo: sa druge strane je bio Milosevic, pa to su prosla vremena, pa samo kratko, nemamo vremena! Meni ga bilo gotiva slusati i dosta je bio u pravu... Da su i malo bili pametni sada bi zivjeli ko grofovi. Da nije bilo tako zlocastog Milosevica zbog koga ste zeljeli da obnovite kraljevinu...  Smile

A jesili vidio Vlado kako su se i prije rata sastali za stolom sa tri predstavnika Europske Unije i sta su im predlozili 5 miliardi $ bez vracanja odma prikljucenje u EU....i ako ne dali su opciju za referendum republika...sam si juce cuo...mislim sta reci ekstra je bila emisija drago mi je sto vidim te stare face...a i potrebno nam je ovakva diskusija samo nazalost nije nitko iz Srbije bio...ali dobar je moderator nesto poput tebe  Smile

@Dino...jeste i to sto kazes bilo bi lijepo da svaki narod bira predstavnika drugih naroda...samo eto Hrvati ostadose bez nekog svoga koji ih stvarno predstavlja...nisam bas upoznat u Bosansku politiku pa tako oprostite ako krivo gledam...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
A jesili vidio Vlado kako su se i prije rata sastali za stolom sa tri predstavnika Europske Unije i sta su im predlozili 5 miliardi $ bez vracanja odma prikljucenje u EU....i ako ne dali su opciju za referendum republika...sam si juce cuo...mislim sta reci ekstra je bila emisija drago mi je sto vidim te stare face...a i potrebno nam je ovakva diskusija samo nazalost nije nitko iz Srbije bio...ali dobar je moderator nesto poput tebe  Smile
  Smile  thx tajger...  Drago mi je sto nisi rekao: ma ne mi nismo zeljeli kraljevinu, nego zbog Milosevica! Svidjelo mi se sto su ljudi pricali ozbiljno i razumno. Zele dobro i napredak narodu, a jos mi se vise svidjelo sto je Makedonac zalio za SFRJ... a ti politicari koji su zeljeli dobro narodu, nisu ni pomisljali o SFRJ... oni su bili tu kada se ona kidala (osim Komsica)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49940
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
Imam osjecaj da bi Dodik napravio cudo od ove Bosne... za*ebao bi taj i Srbiju i Hrvatsku... Smile

bi, samo da nađe interesa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
  Smile  thx tajger...  Drago mi je sto nisi rekao: ma ne mi nismo zeljeli kraljevinu, nego zbog Milosevica! Svidjelo mi se sto su ljudi pricali ozbiljno i razumno. Zele dobro i napredak narodu, a jos mi se vise svidjelo sto je Makedonac zalio za SFRJ... a ti politicari koji su zeljeli dobro narodu, nisu ni pomisljali o SFRJ... oni su bili tu kada se ona kidala (osim Komsica)
Meni je drago kada ljudi dodju sa iz svih republika pa onako stalozeno pricaju...stvarno odlicna emisija bila i kako vec kazes onog Makedonca sam mogao jos dalje da slusam...steta sto nije duze trajala emisija ali sigurno su vidjeli da ljudi zele tih emisija jos vise u svakom slucaju podrzavam medjunarodne razgovore kao juce...pozz i laku noc care!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Ericsson T28
Znam da je ovo Topic o Dodiku, ali da dodam da je Kiro Gligorov, bio Titov partizan i da mene ne čudi takav stav i jedini predsjednik poreg CG, sa kojim Milošević nije ratovao! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
 Smile Smile Smile Smile Smile
sretno vam svima sa dodikom.  Smile

uzeo vas sve na spiku? a? taman kad krene prica dodo obeca pa slagao, on samo opet obeca nesto jos sarenije i uvijenije a vi ka' cuke

eno ga ponudio pomoc kod organizacije jasenovacke komemoracije...

ajde, hvalite ga sad!  Smile Smile Smile

@nikola34

cova, taj dodik kad bi krenuo da radi ono o cemu prica, a ne samo da prica i prica, ja bih bio veci SNSD-ovac od krstana simica. nemam janista licno protiv njega. jedino sto sam odlicno uopznat sa nacinom na koji taj lik funkcionise. mozda malo zloslutno zvucim ljudima koji ne zive ovdje i koji ne znaju ko je dodo, i kakve ljude je okupio oko sebe. ne vjerujem da se ljudi mijenjaju. to jos nisam sreo, a svasta sam vidio.

ipak, ako, daj boze, nisam u pravu, i ako kod njega proradi bar malo ljudstva, koje do sada ni jednom nije pokazao, ja cu mu se licno izviniti. samo, nesto rijetko grijesim kad je on u pitanju. sve rjedje i rjedje kako vrijeme prolazi. cak se i ne sjecam da sam ikad rekao nesto POGRESNO o tom liku.
« Poslednja izmena: 17. Jan 2007, 10:06:20 od od rasssse »
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Ericsson T28

On mu je dao mandat i doveo ga navlast! Srami se Dragane sada si niko i nista sto ti je to trebalo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.