2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 21:29:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Milorad Čavić  (Pročitano 59924 puta)
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Apple iPhone 7 Plus
Čavić i Đerisilo čekaju bebu?
Petak, 14. avgust 2009. 08:52    

Najbolji srpski plivač Milorad Čavić i njegova devojka Ivana Đerisilo navodno očekuju prinovu.

Razlog zbog kojeg će se Evropsko prvenstvo u odbojci održati bez Ivane Đerisilo, prema pisanju lista "Alo", jeste prinova koju uspešna sportistkinja očekuje sa Čavketom.

Par se upoznao na prošlogodišnjim Olimpijskim igrama u Pekingu, ali je veza tek nedavno ozvaničena u Beogradu na dočeku naših "zlatnih sportista".

" Čak ni selektor odbojkaške reprezentacije Zoran Terzić ne zna da je Ivana trudna, pa ni njene najbolje drugarice iz nacionalnog tima. Svi su ubeđeni da ona zbog prehlade još nije odradila nijedan trening na pripremama za Evropsko prvenstvo, koje će se bez nje održati od 25. septembra do 4. oktobra u Poljskoj. Međutim, prava istina je da ona čeka nove rezultate sa ultrazvuka, nakon kojih će im se obratiti sa lepim vestima", rekao je neimenovani izvor listu "Alo" blizak paru.

Milorad i Ivana će, navodno, pred kraj godine svoju vezu krunisati brakom.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
HTC 
Naš najbolji plivač privodi kraju opremanje stana na Bežanijskoj kosi
Milorad kupio Ivani dasku za peglanje
Subota - 15.08.2009
Još samo zidni sat „Omega“ nedostaje Miloradu Čaviću, pa da naš najbolji plivač potpuno opremi stan na Bežanijskoj kosi.

Budući otac, ljubav odbojkašice Ivane Đerisilo, kupovinom frižidera je počeo useljenje u novi dom, prethodnih dana je montirao regale i plakare, a juče je uhvaćen kako unosi - dasku za peglanje!

Čavke je pokazao da mu nije teško da na temperaturi od skoro 35 stepeni tegli stvari. Ne znamo da li je Milorad kupio dasku za peglanje na novogeogradskom buvljaku ili u nekoj od obližnjih prodavnica, ali znamo da Čavić nije želeo da čeka mladence, kako bi na poklon dobio istu.
Daska za peglanje, koju je Čavić transportovao u svom „fordu“, dokaz je da se opremanje njegovog stana privelo kraju. Kada kažemo njegovog, mislimo - njihovog, jer podrazumeva se da će Ivana Đerisilo dodatno utopliti dom na Bežaniji. A kad obeleže useljenje, nema sumnje da će proslaviti i venčanje, rođenje deteta, jer, podsetimo, gradom se munjevito širi priča da budući mladenci čekaju bebu.

Čavić igra basket na Trgu Nikole Pašića

U okviru turnira AND1 i NLB lige, najbolji srpski plivač svih vremena Milorad Čavić pojaviće se u nedelju na revijalnoj basket utakmici na Trgu Nikole Pašića. Učešće će uzeti i njegov brat Danijel, kao i Nebojša Ilić, Zoran Kesić, reper Gru i ostali.

alo novine
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
 Beograd,  15.08.2009.

Press
Đerisilo: Čavić i ja ne čekamo bebu!

Priče da sam trudna su najobičnija laž, „novinarska patka"! Istina je da sam bolesna, ali ću sigurno igrati na EP, kaže srpska odbojkašica

Koliko ja znam, nisam... Ivana i Milorad u velikoj ljubavi

Srpska odbojkašica Ivana Đerisilo demantovala je juče vest da ona i njen momak Milorad Čavić čekaju prinovu! Đerisilo, koja inače ne želi da priča za medije o svojoj vezi sa srpskim plivačkim asom, napisala je na svojoj stranici na „Fejsbuku" da nije trudna i da će igrati za reprezentaciju Srbije na EP u Poljskoj.

Srpska odbojkašica ističe da, iako je propustila početak priprema selekcije i ne trenira sa ekipom, to nije zbog trudnoće, već zbog bolesti.

- Nisam u drugom stanju i nije tačna priča da ću zbog toga propustiti nastup na Evropskom prvenstvu u septembru u Poljskoj. Cela ta priča o mojoj navodnoj trudnoći je „novinarska patka". Trenutno ne treniram jer sam bolesna - napisala je Đerisilo.

Ivanine koleginice iz reprezentacije takođe su zatečene pisanjem medija o trudnoći jedne od najboljih odbojkašica, dodajući da je Đerisilo, iako bolesna, svakodnevno sa njima na treninzima i sigurno bi znale da čeka bebu.

- Taj ko je napisao da je trudna nije blizak ni njoj ni Miloradu. Ne poznaje ih uopšte. Ivana je zbog bolesti propustila nekoliko treninga. Zbog toga je i išla na preglede i očekuju se rezultati. Selektor Terzić, uostalom kao i svi u reprezentaciji, od početka je upućen u taj problem. Znali bismo da je trudna - poručile su srpske odbojkašice.

I iz tabora Milorada Čavića takođe demantuju da postoji bilo kakva trudnoća i da će svetski šampion na 50 metara delfin postati tata. Menadžer našeg najboljeg plivača Petar Popović tvrdi da su to samo medijski tračevi.

- Stvarno ne bih da komentarišem pisanje tabloida. Njihov cilj je da prodaju novine i zato izmišljaju svašta. Glupo mi je uopšte da pričam o toj izmišljenoj temi - kratko je poručio Popović.

Trenutno najzanimljiviji sportski par Milorad Čavić i Ivana Đerisilo jedinu brigu imaju oko opremanja Čavićevog stana na Bežanijskoj kosi. Plivački šampion je najavio da će posle useljenja pozvati u stan prijatelje iz Amerike, a posle nekoliko dana zajedno će otići na zasluženi odmor, ali najverovatnije bez Ivane. Srpska odbojkašica će u vreme dok Čavić bude na krstarenju igrati mečeve na Evropskom prvenstvu.       
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Apple 15
Naravno da ne cekaju... Ona je musko. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung SGH-E590
Neko je ljubomoran!  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Đerisilo slovi uz Anu Ivanovic za našu najlepšu sportistkinju !  Smile

Ivana najlepša olimpijka
Autor: A. Novaković | 21.08.2008. - 20:02

U anketi „Blica“ u kojoj je glasalo više od 3.600 ljudi, za najlepšu sportistkinju na Olimpijadi u Pekingu izabrana je naša odbojkašica Ivana Đerisilo-Stanković, koja je sa 34 odsto osvojenih glasova ubedljivo zauzela prvo mesto. Druga je nemačka džudistkinja Romi Tarangul, dok je u „foto-finišu“ treće mesto pripalo paragvajskoj bacačici koplja Lerin Franko.

Ivana Đerisilo-Stanković je rođena 1983. u Beogradu, a karijeru je započela u Crvenoj zvezdi, 2004. odlazi u italijansku Vičencu za koju je igrala dve godine. Karijeru je 2006. nastavila u Turskoj, igrala je za Erzačibaši, a prethodnu sezonu je nastupala za švajcarski Volero.
Prošle godine Ivana je prošla kroz najteži period u životu, zbog teške povrede ramena propustila je Evropsko prvenstvo na kojem su naše odbojkašice osvojile srebrnu medalju.
Evropski pokret
- Kada su mi lekari saopštili da je povreda ozbiljna i da je potrebna operacija, došla sam kući i bukvalno vrištala od besa i nemoći. Mislila sam u tom trenutku: „Ma ne moram da igram više odbojku, samo da odigram Evropsko prvenstvo i uzmem medalju“. Ali posle prespavane noći, i kada mi je doktor rekao da nije stvar u tome da li ću moći i dalje da igram odbojku, već i da li ću sutra moći da podignem svoje dete a da mi ne izleti rameni zglob, shvatila sam da je situacija veoma ozbiljna - izjavila je Ivana prošle godine za „Puls“.
Po njenim rečima, u tim trenucima najveću podršku joj je davao suprug Boris Stanković, nekadašnji rukometaš Crvene zvezde.
Ipak, sjajna odbojkašica, koju mnogi ubrajaju među naše najlepše sportistkinje, uspela je da se oporavi i nastupi u Pekingu.
Inače, Ivanini omiljeni glumci su Džordž Kluni i Sandra Bulok, u retkim trenucima odmora voli da odigra partiju tenisa. Nakon završetka karijere kaže da bi želela da se bavi kompjuterskim inženjeringom.
U našem izboru, četvrto mesto zauzela je američka plivačica Amanda Berd za koju se juče pojavila interesantna priča. Naime, američki mediji objavili su da je navodno u vezi sa kolegom Majklom Felpsom, osvajačem osam zlatnih medalja u Pekingu. Iako su njih dvoje demantovali te priče, tabloidi navode da je na pomolu nova sportska romansa, a „dobro obavešteni“ izvori tvrde da se za Felpsovu naklonost bori i britanska manekenka Lili Donaldson.

Ko je najlepša?
1. Ivana Đerisilo-Stanković (Srbija) - 34 odsto (1.265 glasova)
2. Romi Tarangul (Nemačka) - 18% (688)
3. Lerin Franko (Paragvaj) - 11% (384)
4. Amanda Berd (Amerika) - 10% (380)
5. Marija Kirilenko (Rusija) - 9% (353)
6. Frančeska Pičinini (Italija) - 6% (225)
7. Nikol Rajnhart (Nemačka) - 5% (213)
8. Tatjana Golovin (Francuska) - 2% (86)
9. Logan Tom (Amerika) - 1% (59)
10. Erin Filips (Australija) - 0% (0)
*izvor: www.blic.rs
« Poslednja izmena: 15. Avg 2009, 17:56:03 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Apple 15
Neko je ljubomoran!  Smile

Ne, samo su mu sve ostale devojke licile na zene Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Ivana Spanovic je takodje veoma lepa, koliko se ja u to razumem...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Apple 15
Ma, gde ona... a ni ona Sanja Grbic nije lepa... Smiley))

^^^

Sala... Smiley
« Poslednja izmena: 15. Avg 2009, 18:05:08 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Đerisilo slovi uz Anu Ivanovic za našu najlepšu sportistkinju !
Fetisa ima raznih, ali ne mogu da se slozim da je Ivana toliko lepa devojka... Nije ruzna, daleko od toga... ali kad se prave takve liste, ocekujes savrsenstvo... Mislim... Pogledaj sliku reprezentacije... Meni makar, ona deluje ovde kao ruzno pace Smiley

Meni licno je Joka Brakocevic lepa, ali ono... 197 bez stikli ume da odbije Smiley
Snezana Peric, Vojislava Lukic, Ana Ivanovic, Adrijana Budimir, Ivana Spanovic, Milica Dabovic, Anja Spasojevic, Natasa Zoric...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 21:29:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.