2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 16:33:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Milorad Čavić  (Pročitano 59964 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung Wave II
Omega: Čavić jeste bio prvi u Pekingu, ali...

Godinu dana posle Olimpijskih igara u Pekingu i dalje se priča o epskoj trci Milorada Čavića i Majkla Felpsa, čiji je epilog odlučio semafor.

Ni dan danas, a verovatno nikada i neće biti razjašnjeno ko je zapravo u Pekingu zaslužio da se popne na najviše postolje. Srbija zna ko je bio prvi, verovatno i mnogi drugi...

Dodatnu zabunu ovih dana izazvala je Omega, već decenijama zvanični merač vremena na svim plivačkim takmičenjima. Na saopštenje Omege pozvao se i Los Anđeles Tajms.

"Kod sistema touchpad (tač ped), mora da se razume da ima ogromne, ogromne razlike između dodirnuti i udariti taster. Video je jasan, Čavić je dotakao taster pre Felpsa, ali je klizao kroz vodu, dok je Felps jurio prema tasteru i snažno udario taster pre Čavića. Razlika između njih je zaista jedan hiljaditi deo sekunde. Svi zapisi koje imamo, uz ono što je sistem pokazao, potvrđuju to. Sve je pokazano FINA, Čavićevom treneru, koji je odgledao video i posle minut je rekao: 'OK, nema problema'. I, to je rezultat"
, saopštio je zvaničnik Omege.

Logično pitanje koje se može postaviti Omegi glasi: zašto se onda ta mašina ili sistem ne zove pushpad a ne touchpad?

Izvor: MONDO
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Nikada mi nece biti jasno zasto obojica lepo nisu dobili zlato posle pregledanja videa, i tako ne bi bilo problema...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Pa Ameri su to, zar si zaboravio? Smiley
« Poslednja izmena: 04. Avg 2009, 23:46:37 od vandemon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

United we stand!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 886
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k800i
Pa nije moglo tako, znalo se od pocetka ko ce da srusi sve moguce rekorde i osvoji rekordan broj medalja... Ovako je lakse bilo...
IP sačuvana
social share

"We love United, we do; We love United, we do; Oh United we love you."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
nista,medalje se oduzimaju i decenijama posle,a ne samo godinu
tako da  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Srbija Srbima - Srbin za Srbina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4294
Zastava Srpsko Kosovo i Metohija
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Boli ga uvo, dobio stan i kintu, shta ga briga  Smile
IP sačuvana
social share
Svako zashto ima svoje jebi ga...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Zlatni delfin dobio stan u Beogradu

Srbija ipak nije razočarala svetskog šampiona Milorada Čavića. Njemu je juče u organizaciji Fonda B92 i brojnih donatora dodeljen stan od 84 kvadrata na doživotno korišćenje. Novi dom srpskog plivača nalazi se u beogradskom naselju Bežanijska kosa, a prvi njegov gost bio je predsednik Srbije Boris Tadić.

Miloradu Čaviću konačno je ispunjeno obećanje dato pre šest godina kada se prvi put vratio u Srbiju sa medaljom iz Dablina. Tada je srpski plivač na Evropskom prvenstvu osvojio zlatnu medalju u malim bazenima. Ipak, od stana nije bilo ništa i morale su da prođu godine da bi spavanje u hotelima zamenio sobom u sopstvenom stanu.
- Drago mi je što me Srbija na kraju nije razočarala, jer se o dodeljivanju stana priča već duže vreme. Sad znam gde ću spavati. Ima trenutaka kada sam morao da krevete menjam svake druge nedelje, a nisam imao svoj dom kome ću se vratiti. Čak ni kuću mojih roditelja u južnoj Kaliforniji ne doživljavam kao svoju. Ovaj stan biće moje mesto na planeti - kaže srpski plivač.
Dom Miloradu Čaviću obezbedio je Fond B92, koji je krajem prošle godine pokrenuo kampanju „Čavića za komšiju“.
Na TV B92 emitovano je svega nekoliko spotova sa pozivom privrednicima i to je bilo dovoljno. Vrlo brzo su obezbeđena potrebna sredstva za uređenje i opremanje njegovog stana.
Novi dom svetskog šampiona nalazi se u Ulici Nikole Gvozdenovića 50 na Bežanijskoj kosi. Ima ukupno 84 kvadrata, na kojima su dve spavaće i dnevna soba, mala kuhinja, kupatilo i toalet, kao i ostava. Tek što je ušao u svoj novi dom, Čavić je izašao na terasu i pozdravio komšije koje su se radoznalo okupile ispred zgrade i sa terasa posmatrale dolazak svetskog šampiona u njihov kraj.

U razgovoru za „Blic“ Čavićevi novi susedi kažu da su tek jutros saznali ko će živeti u njihovom ulazu, kao i da su oduševljeni što će im svetski prvak biti komšija.
- Ja sam presrećan. Pratio sam njegovu trku u Rimu i bio sam veoma prijatno iznenađen kad sam čuo da će se doseliti u našu zgradu. Želim da mu poručim da mi se obrati ukoliko mu bude bila potrebna bilo kakva pomoć - kaže Srba Petrović iz stana broj 2 u Čavićevom ulazu.
Dečaci Vuk i Uroš Mićović videli su juče da se nešto čudno dešava, a kad su ugledali predsednika Borisa Tadića, koji je bio prvi gost svetskog šampiona, izašli su ispred ulaza u nameri da se slikaju sa njim. Pravo oduševljenje ipak je bilo kad su čuli da im dolazi Milorad Čavić.
Sa njima u društvu uz još jednu komšinicu ispred zgrade stajala je i Milena Ranković, koja živi na drugom spratu.
- Za mene je čast što mi Čavić dolazi u komšiluk. Pre koji sat sam čula za to - priča Milena.
O dolasku osvajača zlata iz Rima pričaju i u obližnjoj prodavnici i nadaju se da će Milorad biti njihova mušterija.

- On je jedina poznata ličnost u kraju i nadam se da će kupovati kod mene - rekao je oduševljeno Sava Dobrota, vlasnik prodavnice „Dobrota“.
I u frizerskom salonu „Kapeli“ nadaju se da će Čavić dolaziti baš kod njih.
- Ne znam da li će hteti, ali neka zna da je dobrodošao - rekla je Vesna Nuspahić iz „Kapelija“.

Tadić: Pamtim prvi susret sa Čavićem
Dobrodošlicu u novi stan Miloradu Čaviću poželeo je predsednik Srbije Boris Tadić. On je rekao da se seća svog prvog susreta sa srpskim plivačem.
- Sreo sam ga 2002. godine kada je obnavljan bazen na Tašmajdanu i za vreme FINA kupa. Tada su mi rekli da je Milorad Srbin iz Amerike i da želi da se takmiči za našu reprezentaciju. Drago mi je što je dobio stan, ali žalim što zbog zakonskih prepreka nije mogla da mu ga dodeli država - rekao je Tadić.

Čavić: Uživam u vezi sa Ivanom

Svetski prvak iz Rima Milorad Čavić potvrdio je ono što se mesecima šuškalo, da je u emotivnoj vezi sa reprezentativkom Srbije u odbojci Ivanom Đerisilo.

Srpska odbojkašica viđena je na Svetskom prvenstvu u Rimu, kako sa tribina sportskog kompleksa „Foro Italiko“ bodri srpskog plivačkog asa.
- Već neko vreme se nalazim u vezi sa Ivanom Đerisilo. Sve što mogu da kažem, jeste da sam veoma srećan i da uživam. Sve ostalo je deo mog privatnog života koji nije za javnost - rekao je Čavić.
Odbojkašica Srbije nije bila rečita, ne želeći da otkriva detalje iz svoje privatnosti.
- Tačno je da sam bila u Rimu prošle nedelje, ali ne želim da pričam o detaljima iz svog privatnog života jer smatram da za tim nema potrebe. Svi oni koji bi trebalo da znaju šta se zapravo dešava u mom ljubavnom životu savršeno su u njega upućeni - rekla je Ivana.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung S8
Covek je carina. Kao mali otisao u Ameriku, ceo zivot trenirao tamo, zivi tamo, a nastupa za Srbiju. Pokusao je da trenira na Tasmajdanu, ali dzabe kada nam je drzava propast, nemamo nijedan normalan bazen, ali bitno da imamo 1001 teren za tenis, koga se sada niko vise i ne seca.

A najjaci su mi ovi politicari. Svi nesto cestitaju, kada se nasi vrate sa medaljama. Nasu vaterpolo reprezntaciju na SP je ispratila jedna kamera i jedan novinar. Gde su tada bili jebeni politicari?!

Car!  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Srbija Srbima - Srbin za Srbina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4294
Zastava Srpsko Kosovo i Metohija
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
ste znali da je Chavic fashista? pogledajte kako pozdravlja ljude, kao Hitler u svoje vreme  Smile
shalim se naravno...
Sramota je da ih niko ne isprati a posle se chmare svi da ih slikaju i da budu ono u fazonu "evo doshekali smo vas", a kad su vaterpolisti odlazili skoro niko nije ni znao da je svetsko prvenstvo, sramota... gde su bili novinari tad? kako Filipovic rekao "osvojili smo zlato iz inata", svaka mu chast...
A Chavic je legenda, prava Srbenda i zasluzeno je dobio stan, svaka mu chast, nadam se da ce u nastavku karijere biti uspeshniji, i bolji od onog Felpsa...
« Poslednja izmena: 05. Avg 2009, 11:47:45 od Cataclysm Children »
IP sačuvana
social share
Svako zashto ima svoje jebi ga...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Jedino isreno ispracanje je bilo od strane njihovih najblizih.Svi ostali su samo tu jer im je to posao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 16:33:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.