2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 11:48:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Milorad Čavić  (Pročitano 60166 puta)
Poznata licnost

Srbija Srbima - Srbin za Srbina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4294
Zastava Srpsko Kosovo i Metohija
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Ok...
IP sačuvana
social share
Svako zashto ima svoje jebi ga...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

United we stand!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 886
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k800i
Sto se tice doping kontrole Americkih plivaca - Link

Dobro Gazda, i sta si nam ovim rekao? Da Ameri testiraju svoje plivace... I to nigdje ne pise da je OBAVEZNO... Ili ja nisam dobro procitao...

Ne zelim ja da umanjim uspjeh Felpsa, niti bilo sta slicno. Samo sam istog misljenja kao i Anea koja je rekla ovako: "Bilo bi zanimljivo pregledati Felpsom nalaz urina i krvi.. "

Ali se bojim da su ti testovi daleko od ociju javnosti...

Milorad Cavic se uvijek predstavi kao Srbin (ne Partizanovac,ovaj,onaj...), i zbog toga ga ljudi vole. Dok je i kao licnost veoma pozitivan... Jednom rjecju, veliki Sampion....

IP sačuvana
social share

"We love United, we do; We love United, we do; Oh United we love you."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Dobro Gazda, i sta si nam ovim rekao? Da Ameri testiraju svoje plivace... I to nigdje ne pise da je OBAVEZNO... Ili ja nisam dobro procitao...
Da imaju isti tretman kao i drugi... bar da tako pise...
Ne mogu da tvrdim i garantujem, ali prosto, da je to tako ne bi bilo toliko suspenzija medju atleticarima i oduzetih medalja...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Kolika su moja shvatanja i saznanja oko ove teme, jedino je Dream Teamu dozvoljeno da ne ide na doping kontrolu na velikim takmicenjima  Smile
Ostali americki sporttisti mislim da nemaju poseban tretman  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Tako bi trebalo da je
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Sto je i logicno (ne kazem i pravedno) jer NBA pravila dozvoljavaju upotrebu nekih supstanci koje druge lige ne dozvoljavaju...

Naravno, sigurno da Ameri vode racuna... da ljudi koji imaju sanse da padnu ni ne idu, ili se to mulja, ali prosto nije transparentno da oni mogu da rade sta hoce...
Takodje, supstance koje koriste, trenutno nisu nedozvoljene jer su nepoznate... kao sto je i mnogo puta kroz istoriju bilo...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
LG Frizider
3. avgust 2009. | Izvor: B92, Beta
Čavić pozvao Felpsa na duel

Srpski plivač Milorad Čavić, nestrpljiv da treći put odmeri snage sa svojim rivalom Majklom Felpsom, predlaže da organizuju duel "jedan na jedan" 2010. godine.

"Mislim da bi zbog promovisanja plivanja bilo divno kada bi on i ja mogli da organizujemo duel, jedan na jedan", rekao je Čavić. "To bi bilo baš zabavno. On je poznat kao promoter plivanja i mi sada treba da ovaj sport podignemo na viši nivo", dodao je srpski plivač. Felps i Čavić se, po svemu sudeći, neće sastati u olimpijskom bazenu pre SP 2011. u Šangaju.

"Treba da nastavimo. Neko bi trebalo da organizuje duel dva najbolja plivača na 50 i 100 metara, na nekom neutralnom mestu. Mislim da bi to bilo izuzetno za sport. Sastali bismo se, nadmetali i posle bismo se zabavljali. To je rivalstvo, ali ja ne gajim negativnu energiju prema Felpsu", rekao je Čavić.

Rivalstvo između Čavića i Felpsa počelo je prošlog leta na Olimpijskim Igrama u Pekingu, u finalu trke na 100 metara delfin, kada je Amerikanac u završnici pobedio za hiljaditi deo sekunde.

Na tek završenom Svetskom prvenstvu u Rimu Felps je u finalu ponovo bio brži, osvojio je zlato na 100 metara delfin vremenom od 49 sekundi i 82 stotinke, dok je Čavić plivao 49.95. Pre toga, u polufinalu srpski plivač je oborio Felpsov rekord (50.01), ali mu se Amerikanac ipak "osvetio" u finalu.

Takođe, Čavić je tokom Svetskog prvenstva kritikovao Felpsa zbog njegovih čestih izjava o kvalitetima kostima. Felps je rekao da se takmiči u lošijem kostimu od ostalih učesnika, a Čavić je tada ponudio svom rivalu da mu kupi novo odelo.

Dok Felps ne želi da razgovara o ličnim izazovima, njegov trener Bob Bouman nije delovao previše zainteresovan za Čavićevu ponudu.

"Mi se trkamo. Idemo na mnoga takmičenja. Mogu da dođu na bilo koje takmičenje na kome mi učestvujemo", rekao je Bouman.

Čavićev agent, Dejvid Arlak predlaže Dubai kao mesto za eventualnu trku Felps-Čavić.

"(Felpsov agent) Piter Karlajl i ja se zaista dobro slažemo i uveren sam da će razumeti koliko je važno da održimo rivalstvo", rekao je Arlak.

Čavić je pozvao Felpsa i da se pridruži antidoping inicijativi za testiranje krvi koju je pokrenuo na svom internet sajtu i na kome je pre prvenstva objavio rezultate svojih testova.

"Mislim da bi bilo zaista divno kada bi mi se pridružio u toj inicijativi. Mislim da, pošto je kontroverza oko (plivačkih) kostima sporedna, sledeća velika stvar da se napadne doping u sportu. Jednostvano, testovi urina nisu dovoljni. Možemo više da uradimo i mislim da je inicijativa za testiranje krvi sledeći korak", dodao je srpski plivački as.

A koji ce mu to qrac opet da ga pobedi? Smile Valjda hoce da veze hettrik Smile Malo je glupo sto nabija sebi komplekse zbog uspricanog al kapiram da mu je tesko palo opet "zamalo" zlato sta god on izjavljivao u medijima o zadovoljstvu, sreca sreca radost itd...........
« Poslednja izmena: 03. Avg 2009, 18:03:15 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Moze Cavic da dobije Felpsa, ali mora da otpliva trku zivota da bi se to desilo...
Nisam siguran koliko to ima smisla na taj nacin...
Ali u tome ima para... velikih... pa ono... mozda ne bi bilo lose...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
LG Frizider
Kao ona glupost Majkl Dzonson Donovan Bejli cini mi se na 150 metara gde se Dzonson volsebno povredio na pola staze  Smile

Uzeli su tad do jaja kintu za zajebanciju a nesto mi je ostalo u secanju da je Bejli trcao okruglo 15s  Smile

Uglavnom ni ja ne kapiram al ajd'.............
« Poslednja izmena: 03. Avg 2009, 19:03:56 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
HTC 
Ma ljudi, pa ovaj je bio dopingovan tu nema govora, to svi znaju pogoto medju plivacima. Nije Cavic tek onako pomenuo antidoping kontrolu. Zivi bili pa videli za koju godinu sta ce da se izadje na videlo o Felpsu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 11:48:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.