2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:28:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Milorad Čavić  (Pročitano 60187 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 137
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 7610g
Da ja bambusam Djerisilo, ja bi pocepao onaj bazen za 6 sekundi  Smile

Ja ne bih ni dolazio na prvenstvo...  Smile Sve bih batalio...  Smile

У потпуности се слажем Smile
Добио је и то лагано
IP sačuvana
social share

HASTA SIEMPRE COMANDANTE CHE GUEVARA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1937
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
BRAVO MILORADE GROBARU!!!

Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Jos mnogo ovakvih uzeo!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Hehe Boro, mojne sad to... Srbija!  Smile

Bravo Cavke i pocepaj onog Felpsa u finalu na 100 metara!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Felps danas izgubio na 200m i oboren njegov svetski rekord,ne puca od samopouzdanja, Cavke i ti ga odvali i moze da ga duva,ko na onom snimku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung Wave II
Čavić: Ne bojim se Felpsa

Milorad Čavić se već okitio zlatnom medaljom na Svetskom šampionatu u Rimu. U trci na 50 metara delfin ubedljivo je nadvisio sve rivale i prvi put u istoriji doneo Srbiji najsjajnije odličje na najveće planetarne plivačke smotre.

"Osećam se veoma dobro kao svetski šampion, dobio sam na samopouzdanju posle te trke i veoma sam srećan zbog toga. Ali, sa druge strane, toliko sam fokusiran na sledeće trke, da ne uživam koliko mogu u tom osećaju", izjavio je za "Press" najbolji srpski plivač svih vremena.

On je tako napravio dobru uvertiru za novi izazov koji sledi, i koji osim njega sa nestrpljenjem očekuje ceo plivački svet - revanš duel sa Majklom Felpsom na deonici od 100 metara.

"Mislio sam da će Felps pre Rima ići ispod 50 sekundi, ali nije to uradio. Međutim, znam da je blizu i da će ovde probati da sruši granicu snova. Ali, stvar nije u tome šta će on uraditi, već šta ja mogu da uradim. Nadam se da će to za šta sam sposoban biti bolje od njegovog rezultata. Ne bojim ga se. Dokazao sam da nisam neko ko lako odustaje. Mnogi ljudi imaju mentalnu blokadu da Majkl Felps ne može da se pobedi. E, ja mislim da može", oprezan je Čavić.

Čuvena trka u Pekingu, u kojoj je Felps pobedio Čavića za manje od treptaja, i danas izaziva kontroverze. Mnogi tvrde da je tehnologija zakazala, jer je srpski plivač prvi dotakao zid, ali ne dovoljno snažno, što je Amerikancu donelo zlato.

Čavić tvrdi da ne razmišlja mnogo o toj trci, već da mu je ona i pomogla u karijeri.

"Kada sada pogledam, ta izgubljena trka mi je u stvari sačuvala karijeru. Da sam uzeo zlato, verovatno bih prestao da plivam, ali ovako sam dobio još veći motiv kakav nisam imao nikad. Odlučio sam da nastavim da radim još bolje i da probam da pobedim Felpsa još jednom. Mogao sam da sedim i plačem zbog toga, ali to mi ništa dobro ne bi donelo", poručio je Čavić, koji će u petak ujutro u kvalifikacijama započeti novu bitku za svetsko zlato i prvu rundu okršaja sa Felpsom.

Srpski as nije propustio da se osvrne i na nova plivačka odela, za koja mnogi sumnjaju da su doprinela obaranju magičnih granica, uključujući i Felpsovog trenera Boba Baumana.

"Ne slažem se sa upotrebom novih odela, ali FINA je tako odlučila i to je odluka koju moramo da poštujemo. Ako budem pobedio Felpsa, svi će reći da sam to uradio zbog boljeg kostima, ali ko je kriv kompaniji Spido što ne prati moderne tehnologije. Isto mogu da postavim pitanje šta bi bilo na Olimpijskim igrama prošle godine da je Omega imala bolju tehnologiju? Da li bih ja bio pobednik?"

Izvor: MONDO
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Alcatel One Touch Idol X
Bravo care, samo napred! I samo da dovoljno pritisne ivicu bazena, za sudije  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
E, sad... gospodin koji duva, tj. Felps se strasno potresao sto ga je onaj Nemac pobedio, tako da je ucenio FINA da nece nastupati ukoliko se ne zabrani upotreba odela Arena X-glide i drugih "super" odela...
Da stvar bude jos smesnija, on je plivao prosle godine u slcnom odelu...sto je verovatno jeda od najvaznijh razloga sto je osvojio 8 medalja...

Inace, iskreno se nadam da cemo uskoro videti jos jednom njegovu facu kada ga Cavic pobedi... Da se podsetimo kako nadobudni duvac izgleda kad gubi:

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung Wave II
Ма одуваће њега Чавић... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Jel' zna neko kad je trka?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Jel' zna neko kad je trka?

Sutra 1/2 finale, u subotu finale...

E, sad... gospodin koji duva, tj. Felps se strasno potresao sto ga je onaj Nemac pobedio, tako da je ucenio FINA da nece nastupati ukoliko se ne zabrani upotreba odela Arena X-glide i drugih "super" odela...
Da stvar bude jos smesnija, on je plivao prosle godine u slcnom odelu...sto je verovatno jeda od najvaznijh razloga sto je osvojio 8 medalja...

Inace, iskreno se nadam da cemo uskoro videti jos jednom njegovu facu kada ga Cavic pobedi... Da se podsetimo kako nadobudni duvac izgleda kad gubi:

Hehe, Anea k'o Duško Korać...  Smile

Pre neki dan je komentarisao a bio je i neki stručni konsultant koji je rekao da se Felps izduvao posle OI a Korać na to: "Mislite naduvao?!"...  Smile  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jul 2009, 15:15:11 od zoki82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:28:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.