Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 23:15:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Milena Čeranić ZG 09  (Pročitano 238637 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
STORY
Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić proslavili
prelazak u City Records

U danu kada su svoje karijere okrenuli novoj muzičkoj kući City Records, popularni muzički i emotivni par Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović izašli su u ludi noćni provod.

Njih dvoje su u četvrtak uveče boravili na koncertu pop zvezde Saše Kovačevića na splavu H20, gde je miljenik tinejdžerki zabavljao prisutne nekoliko sati. U odličnoj klupskoj atmosferi, osim Stevanovića i Ćeranićeve koji su ovim izlaskom ujedno slavili i prelazak u novu izdavačku kuću, našla se i atraktivna manekenka Nevena Miličević, koja je čitave večeri zanosno igrala sa glumcem Markom Živićem. Sašu Kovačevića, na splavu H20 slušali su i njegova devojka Jovana Koković, stariji pevačev brat, kompozitor Rade Kovačević sa devojkom Milicom Todorović, i mnogi drugi. Najviše pažnje, osim Milene i Nemanje, izazvala je zanosna Nevena Miličević koja je domaćoj javnosti poznata po nekadašnjoj emotivnoj vezi sa košarkašem Markom Jarićem.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
KURIR
ĆERANIĆI KOD GAZDA ŽELJKA!
Nemanja Stevanović objavio na Fejsbuku da više nije u „Grandu“ i da će ubuduće snimati za „Siti rekords“

Ćeranići snimaju za „Siti rekords“!
Celo leto su čekali da Saša Popović odluči šta će s njima. Bilo je raznih nagađanja po medijima, ali kada je Kurir juče objavio da za Nemanju Stevanovića i Milenu Ćeranić nema više mesta u „Grandu“, oni su znali da je to istina. I da nemaju više čemu da se nadaju.

Nemanja je ekspresno na svom Fejsbuk profilu promenio naziv poslodavca, pa sada tamo stoji zapisano da je pevač „Siti rekordsa“. I dalje će se pojavljivati na Pinku, sa svojom Milenom, samo što će im ubuduće gazda biti Željko Mitrović.

Eto, završi se i ta epizoda. Moraće Nemanja ovih dana dobrano da pročisti glasne žice. Ne računa se ono što je urlikao na Farmi na svoju dragu. Sada treba ponovo stati za mikrofon. A i muzički pravac će menjati. Nema više narodnjaka, Ćeranići odoše u pop vode. A tamo ih jedva čekaju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Čega se pametan stidi, budale se ponose!

Ko ima malo mozga u glavi ne treba mu mnogo da shvati kako će se dotični provesti u City Records-u i koliko će medijskog prostora imati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vecernje Novosti
Biću nova Severina
Milena Ćeranić, koja je nedavno sa dečkom Nemanjom Stevanovićem iz „Granda“ prešla u „Siti rekords“, uskoro planira da snimi singl za novu izdavačku kuću

PEVAČICA i bivša „farmerka“ Milena Ćeranić, koja je nedavno sa dečkom Nemanjom Stevanovićem iz „Granda“ prešla u „Siti rekords“, uskoro planira da snimi singl za novu izdavačku kuću. Ona kaže da joj je veliki problem da nađe pesmu koja bi u potpunosti ispratila njen temperament i „vatrenu“ prirodu.

- Od mene se očekuje da snimim veselu, energičnu i vrcavu pesmu, jer me ljudi tako doživljavaju  - kaže Milena Ćeranić. - Možda neku numeru koja bi bila slična pesmi „Gas, gas“, ali nije lako naći odgovarajuću kompoziciju. Postala sam zahtevnija kada je o pesmama reč, a želim i malo da eksperimentišem.

Bivša „farmerka“ ističe da je učešće u popularnom rijalitiju škola koju su ona i Nemanja skupo platili, ali da je to, s druge strane, još više ojačalo njihovu ljubav.

- Naša veza je bila na velikom ispitu, ali znate kako se kaže: „Što vas ne ubije, to vas ojača“ - nastavlja Milena. - Nekada se i sami pitamo kako smo uspeli sve to prebrodimo. Ali, kada nam je bilo najteže, tada smo se najviše borili za našu ljubav.

Na pitanje šta bi poručila novim „farmerima“, Milena kaže:

- Savetujem im da ne budu iskreni, već da se foliraju, jer se na primeru pojedinih „farmera“ to pokazalo kao pravi pogodak. S druge strane, meni je žao što na „Farmi“ nisam bila još gora, ako već pričaju o meni loše stvari, neka za to imaju i opravdanje. Krivo mi je što sam u pojedinim trenucima stavila dostojanstvo u stranu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Blic
Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić:
Spremni za novi početak
Proteklih meseci najčešće postavljano pitanje: „Šta će biti s Nemanjom i Milenom“, najzad je razrešeno. Vrata „Granda“ zatvorila su se za njima, ali su otvorena nova. Posle mučne pauze i raznih spekulacija, par koji je na „Farmi“ doživeo golgotu, a posle toga osuđen na mučno čekanje u izricanju „presude”, prihvatio je ponudu od „City Recordsa“. Bio je to povod koji je valjalo proslaviti, u intimnoj atmosferi restorana “Marshal“, uz vino i muziku. Rasterećeni i srećni podelili su svoju radost s nama.

Kako ste podnosili situaciju vruće-hladno, izbaciće vas – neće vas izbaciti?
Nemanja: Nepojmljivo mi je sve to što se dešavalo. Ne razumem zašto se sve to desilo, nikom ništa loše nismo uradili. Time što smo se svađali naneli smo štetu sebi, a opet, ko se ne svađa i ne psuje? Sada mirnije spavam jer se situacija konačno razrešila. Nije bilo prijatno ne znati gde si, a malo stvari zavisilo je od nas. Bila je to agonija, tri meseca „Farme”, pa posle još toliko nerešeno pitanje šta ćemo s poslom, ostajemo li u „Grandu” ili ne.
Milena: Bilo je stresno biti na klackalici. Opterećivalo nas je jako, hteli smo samo da se to završi, da kažu šta god. I završilo se u najboljem redu, bez ikakvih posledica, čak bolje nego što smo mislili. Nismo se plašili, mučila nas je neizvesnost. Verovali smo Saši, koji je rekao da će se to rešiti do septembra.

Ko je doneo odluku da napustite „Grand” i pređete u „City Records”?
Milena: Ne znam detalje, recimo da je bilo u dogovoru „Granda” sa Željkom i Milicom. Završilo se na obostrano zadovoljstvo.

Kakvo ste obrazloženje dobili iz „Granda” o tome zbog čega raskidate ugovor?
Nemanja: Prvo je bila priča da ćemo se vratiti, a onda smo razgovarali i shvatili da je najbolje za obe strane da prekinemo saradnju, da Saša sutra ne bi imao pritisak od ljudi, od onih s pijace iz Barajeva do dela publike koja gleda „Grand”, a znate kako se kaže, „mušterija je uvek u pravu”. Ja to razumem. Fer i korektno je od Saše što je rekao da ćemo uvek imati njegovu podršku i pomoć šta god da bude trebalo. Sada smo u fer odnosima, na najbolji način smo završili saradnju. Rekao mi je da mu je veoma žao zbog svega, jer me jako voli i ceni.

Zar se ne osećate loše zbog tri prethodna meseca, koliko nigde niste mogli da radite?
Nemanja: Može i tako da se kaže, ali dobio sam pare od „Farme”, a i odmorio sam se. Čekali smo famozni septembar, čuli smo u medijima da će se tada naše pitanje rešiti. Saša mi je posle izlaska s „Farme” rekao da ćemo se čuti za nedelju dana, ali pustio me je da se smirim i stabilizujem, pa da porazgovaramo. I da se narod ohladi i smiri strasti, da ne bi bilo problema na nekom nastupu. Bilo je bez veze što su pustili narod na pijaci da se onako ponaša prema javnim ličnostima, to je nedopustivo. Bitno je što je sve prošlo i što nastavljamo da radimo.

Da li ti je žao što više nisi deo„Grandove” porodice?
Milena: Donekle mi je žao jer sam tu počela karijeru, povezala se s ljudima, a postojala je i neka vrsta sigurnosti jer je Popović stajao iza nas. Naučili smo nešto od njega, bez obzira na sve.

Kako je došlo do saradnje sa „City Recordsom”, da li su oni iskoristili pravi momenat, pa napravili dobar marketinški potez?
Milena: Sigurno ima i toga, ali kad smo izašli s „Farme”, Željko i Milica su nam rekli da imamo njihovu pomoć i podršku i da ne moramo da brinemo ni oko čega, da će, šta god da se desi, biti uz nas.
Nemanja: I to se potvrdilo. Evo, završavam CD, izlazi za mesec dana, imamo njihovu marketinšku podršku i produkciju. Milica ne želi da se meša u naše nastupe, nje se to ne tiče.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
HELLO
Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović:
U romantičnoj atmosferi nazdravili novom početku

Razjašnjena su skoro četvoromesečna nagađanja o tome da li će sada već bivše zvezde «Granda» Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić, posle učestvovanja u «Farmi», ostati u «Grandovom jatu». Najintrigantniji ljubavni par poznatog rijaliti šou-programa umesto u «Grandu», muzičkoj kući u kojoj je stekao popularnost, karijeru će nastaviti pod okriljem «City recordsa». Iako se naveliko pričalo da će lider najuticajnije muzičke produkcije kod nas Saša Popović preći preko «neprimerenog» ponašanja ovih mladih ljudi dok su učestvovali u «Farmi», naposletku se ispostavilo da je ipak ostao neumoljiv. Njegova odluka da ih se odriče i prepušta drugoj produkcijskoj kući na Milenu i Nemanju delovala je šokantno, krajnje iznenađujuće. Ali, posle prvog šoka, talentovane mlade muzičke zvezde su se pribrale i shvatile da ipak imaju razloga za slavlje. Mada će sada samostalno upravljati svojim karijerama i, naravno, snositi rizik za to, u dubini duše njih dvoje veruje u sebe i u svoju muzičku budućnost. Stoga su odlučili da novi početak proslave uz večeru i vino u otmenom, barkonom beogradskom restoranu «Little Bay».
- Najbitnije je da se višemesečna agonija konačno završila. Teško je sedeti na klackalici, a ne znati na koju stranu će da prevagne. Jedva smo čekali da se bilo šta desi, da se donese bilo kakva odluka. Najteže je bilo iščekivanje, jer nismo znali šta dalje da radimo, nismo mogli da planiramo. Sada je situacija razjašnjena i moramo da idemo dalje. Ko zna zašto je sve ovo dobro   - skoro u isti glas, na početku razgovora za «Hello!», kažu Nemanja i Milena.

Iako su očekivali da će karijeru nastaviti u okviru produkcije «Grand», iznenadni preokret i odluka Saše Popovića ih je prilično iznenadila.
- Bila sam u šoku jer nam je nekoliko dana pre toga predočena neka sasvim druga odluka. Iako smo prihvatili novonastalu situaciju, moram da priznam da nas je uhvatila panika kako ćemo dalje sami. Ipak, otkad smo se pojavili na «Pinku» i počeli da gradimo ozbiljniju karijeru, «Grand» je stajao iza nas i sve je bilo lakše. Mnogo toga smo naučili od čelnika naše bivše muzičke kuće. Svesni smo da smo sada prepušteni  sebi – iskrena je Milena.
Iako su se prilagodili novonastaloj situaciji, bivše zvezde «Granda» kažu da ih obuzme setno raspoloženje kada se prisete lepih trenutaka koje su doživeli.
- Ne mogu da kažem da mi nije žao zbog odlaska iz «Granda». Iskreno, nije nam lako. Još kao mala sam maštala da se jednog dana pojavim na toj velikoj i grandioznoj sceni. Upravo tu započela sam svoju karijeru i bez obzira na sve još se osećam kao deo «Zvezda Granda». Veoma mi je žao jer sam se odvojila od svih ljudi tamo – setno kaže atraktivna crnka.
- Slažem se sa njom. Pre tri i po godine započeo sam karijeru u «Grandu». Bilo je mnogo lepo, vezao sam se za ljude, ali idemo dalje – s optimizmom ističe Nemanja.
Reagovanje njihovih kolega, mlade zvezde «Granda», posle Popovićeve odluke i preokreta koji im je promenio život, najintrigantniji par naše estradne scene komentariše:
- Kolege su nam uglavnom čestitale, najviše zbog razrešenja celokupne situacije. Znali su koliko nam je bilo neprijatno i teško dok smo iščekivali konačnu odluku – slažu se oboje.
Nemanja kaže da je posle višemesečne pauze, na nedavnom nastupu u Makedoniji, imao malu tremu, mada za to nije bilo razloga jer ga je publika s oduševljenjem dočekala. Na pitanje otkud iznenadna saradnja sa „City recordsom“, produkcijskom kućom Željka Mitrovića, Stevanović odgovara:
- Podršku Željka i Milice Mitrović dobili smo još po izlasku sa «Farme». Rekli su da im je žao zbog celokupne situacije i da su , šta god da se desi, oni uz nas.
Što se tiče novih pesama, Nemanja ostaje dosledan svom prepoznatljivom stilu i dodaje da u njegovim pesmama neće biti promene zvuka, dok Milena želi male promene.
- Planiram da malo eksperimentišem. Za razliku od Nemanje koji je našao skoro sve pesme, ja hoću prvo da izdam singl. Razmišljam o promeni imidža, ali definitivno kosa ostaje ista i dugačka. Nikada je ne bih ofarbala u plavo. Mislim da plavuša ne može nikada da bude atraktivna kao crnka – ističe Milena i dodaje da ovog puta Nemanja i ona neće snimiti duet. Svako će karijeru nastaviti zasebnim putem.
Za razliku od «Granda», koji je finansirao njihove pesme, sada će Milena i Nemanja morati sami da finansiraju svoje pesme. Novac koji su dobili od učešća u «Farmi» uložiće u svoje nove albume.
Uprkos rastanku sa „Grandom“, obećane su im podrška i pomoć, ukoliko im zatreba.
- Drago mi je što nam je Saša Popović rekao da od njega možemo da potražimo pomoć ako nam bude potrebna. Takođe nam je obećao i promociju novog albuma u okviru njegovih emisija – kaže Nemanja.
Na pitanje da li planiraju da se možda u budućnosti prijave da učestvuju u nekom rijaliti šou-programu, Nemanja i Milena jednoglasno odgovaraju:
- Ne, nikako!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
KURIR
MILENA ĆERANIĆ: KUNEM SE DA
NISAM ABORTIRALA!

Milena Ćeranić tvrdi da nije abortirala i da nije bila u drugom stanju sa Nemanjom Stevanovićem!

Priča koja se pronela po estradnim kuloarima - da je na jednoj privatnoj klinici neposredno pre učešća u rijalitiju „Farma“ izvršila kiretažu - prema njenim rečima, nije istinita!
- Daleko bilo da sam tako nešto uradila! Najviše na svetu volim decu i onog momenta kada budem ostala trudna, znaće ceo svet. To je jedan od najsrećnijih momenata koje možete da doživite. Kunem se da to nisam uradila! - rekla je Milena za Skandal portal .   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.63
A koga briga jel ona abortirala, rodila cetvorke ili izvrsila samoubistvo Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Apple 15
Seljacka posla...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
HELLO
Milena Ćeranić pohađa časove džez-baleta

Nekadašnja zvezda „Granda“ Milena Ćeranić, kako bi obnovila igračke sposobnosti, za koje je evidentno talentovana, što je više puta pokazala, krenula je na časove džez-baleta. Budući da uskoro planira da izda maksi-singl i uz to da snimi spot za neku od te dve numere, zgodna brineta planira da svoj nastup ulepša plesnim pokretima i dobrom koreografijom. Pored toga, kako bi stekla dobru kondiciju, Milena je krenula na kondicione treninge.
- Ples je moja prva ljubav. Zbog pevanja sam ga zanemarila. Ovo je bila idealna prilika da ponovo počnem aktivno da ga treniram. Za par godina planiram da otvorim plesnu školu i sigurno ću to ostvariti  – priča Milena koja je odnedavno krenula da nastupa u jednom beogradskom klubu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 23:15:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.