Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 22:04:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Milena Čeranić ZG 09  (Pročitano 238720 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
ja u životu nisam video jadniju osobu a toliko umišljenu. jbt ona misli da je neka lepotica, kontam da je draganino govno lepše od ove droljetine.
« Poslednja izmena: 29. Maj 2010, 17:12:37 od schei »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61494
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

mc.jpg
(26.52 KB, 604x453)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61494
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
 Smile

ceranici-1.jpg
(56.44 KB, 400x517)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1014
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
 Smile

Ceranicka vestica2.jpg
(83.42 KB, 720x576)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Zovite egzorcista Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Izbačena farmerka kaže da se jedino stidi što je svima opsovala „milosnu majku“
Neka nam Popović presudi!
Ponedeljak - 14.06.2010
Posle 90 dana provedenih u „Farmi“ i duela koji ju je koštao ispadanja, Milena Ćeranić je napustila imanje u Lisoviću. Iako joj je narod dosta zamerio na ponašanju, a posebno rečniku, pevačica kaže da je zadovoljna, čak i svojim najgorim osobinama:

- Nažalost, pokazala sam svoje najgore osobine tamo, ali mi je ipak drago, jer u poređenju sa nekim farmerima, te osobine i nisu tako loše.
- Na koje farmere konkretno misliš?
- Mislim na one sa limenim maskama, dvolične, folirante, koji se prilagođavaju situaciji zarad što dužeg ostanka na imanju i pobede. Ja sam bila to što jesam, iskrena.
- Kažeš bila si to što jesi, da li to znači i da inače toliko psuješ?

- U privatnom životu, sa dragim ljudima, prijateljima, psujem mnogo više. Gledaoci su se očigledno kačili za svaku moju reč. Evo, izvinjavam se za sve ružne stvari izrečene u „Farmi“. Najviše se stidim one rečenice kad sam svima opsovala „milosnu majku“. Sva ta nervoza i moje svađe su bile proizvod moje adaptacije na imanju.
- Poslednjih nedelja jedna od glavnih tema je bio tvoj i Nemanjin ostanak u „Grandu“, odnosno spekulisalo se da ćete možda biti i izbačeni, kao i da će se glasati o vašoj sudbini u ovoj produkcijskoj kući.
- Kako direktor i Saša Jakšić budu odlučili, tako neka bude. To mi je skroz korektno. Narod nas je jednim delom odabrao da budemo tu gde jesmo, tako da ne vidim ništa loše ni da on odluči o našoj sudbini. Gospodin Popović je veoma pametan čovek, tako da sam sigurna da će ispravno postupiti.
- Gostovanje balerina „Grand“ u „Farmi“ te je poprilično iznenadilo. U jednom trenutku si čak rekla da ćeš ih ošišati na ćelavo.
- Te večeri sam igrala sa Nemanjom, držala se po strani. Prvo mi je jedna od balerina uzela piće, što sam ja iskulirala, ali su me posle u nekoliko navrata gurnule. Ja sam jako kurtoazna osoba i na takve stvari trudim se da reagujem mirno, ali mislim da su malo preterale, pa sam tako odreagovala. Znam da su Draganine drugarice, ali daj, devojke, pustite mene, šta sam vam ja tu kriva.
- Na tvoj komentar o šišanju Dragana je rekla da će i ćelava biti lepša od tebe.
- Je l‘? Pa neka je... Meni je mnogo bitnije da sam ja mnogo bolji čovek od nje, što sam i dokazala.
- Kada je Dragana ušla na imanje kao takmičar, Nemanja je izjavio da vas je Saša Popović dobro izradio, dok je, s druge strane, vaš direktor u emisiji „Narod pita“ rekao da ste znali da postoji mogućnost da ona uđe.
- Ja sam o eventualnom Draganinom ulasku saznala u novinama. Ne mogu reći da nismo bili iznenađeni.
- Vlada je u jednom intervjuu rekao da mu se učinilo da te je u kupatilu Nemanja ošamario.
- Molim?! Totalna glupost. Pa da me je ošamario, izbila bi prava tuča, izašli bi oboje u modricama, ha ha.
- Za vreme tvog gazdovanja ljudi su ti na pijaci zviždali, prozivali te. Jedna baka je htela da preskoči ogradu.
- Bilo bi čudno da me svi vole, zar ne?
- Takođe, dok si bila na pijaci, meštani su uzvikivali parolu „Dragana i Nemanja“, zašto to nisi rekla farmerima?
- Stvarno su to rekli? Nisam čula. Trudila sam se da što više namirnica uzmem na pijaci, da me moji ne bi linčovali ako nešto zaboravim.
- U toku boravka u „Farmi“ ti i Nemanja ste pored nadimka Ćeranići, za koji si već čula, dobili i nadimke Salveta i Rogonja.
- To mi je baš simpatično. Znači da se ljudi bave nama, što je jako dobro. Raste nam popularnost. Imponuje mi sve to.
- Tvoja mama je za „Alo!“ izjavila da ne bi volela da se pomiriš sa Nemanjom. Kako to komentarišeš?
- To je moja mama izjavila? Ne bih to da komentarišem dok se ne vidim sa njom. Lepo sam joj rekla ako je pozovu novinari, samo da spusti slušallicu.
- Tvoj bivši dečko Bane Mojićević je izjavio da te ne prepoznaje i da, da si bila takva ranije, ne bi bio sa tobom u vezi.
- Iskreno, ne verujem da je Bane tako nešto izjavio jer je inteligentan dečko. „Farma“ ne može toliko da promeni mišljenje o nekom. Ili te neko voli ili mrzi.
- Kada te je Maca prozvao zbog tvog obrazovanja, rekla si da imaš tri kafanska fakulteta.
- Ja ne verujem koliko su se ljudi bavili mojim životom! Kad sam to izjavila, mislila sam na ogromno iskustvo koje sam stekla radeći po klubovima, diskotekama, restoranima. Tamo srećeš intelektualce, školovane ljude, ali i one koji to nisu, i od svih upijaš ono najbolje, a to je jedna velika životna škola.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Pevačica odustala od provoda kad je čula da će sresti voditelja
Milena pobegla od Vlade „sitija“
Subota - 19.06.2010
Pevačica Milena Ćeranić odustala je od planiranog provoda na beogradskom splavu, jer su joj javili da je voditelj Vlada Stanojević biti na istom mestu!

Naime, kako „Alo!“ saznaje, Ćeranićeva je izlazak na „Saund“ isplanirala pre nekoliko dana i svi su je očekivali kao VIP gošću, ali joj očigledno niko nije spomenuo da će se i voditelj „Sitija“ naći u isto vreme na istom mestu. Milena se spremila i uputila ka splavu, a onda je dobila poruku od prijatelja da je u jednom separeu i Stanojević, sa kojim ima razmirice još od „Farme“ i famoznog poljupca. Ćeranićeva je odmah napravila krug i vratila se kući, a očigledno je da nije htela da je uslikaju na istom mestu sa „bivšim dečkom“, koji joj, inače, sprema tužbu.
Na beogradskom splavu „Saund“ iste večeri pojavio se i maneken Mladen Radulović, ali bez svoje drage Anabele Bukve. Provodio se, lumpovao i sve to sa sapatnikom iz „Velikog brata“ Bokijem 13, a možda je on i bio razlog Anabelinog izostanka? Te noći viđeni su i glumac Viktor Savić, Karamela, Aleksandra Perović i mnogi drugi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2002
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
 Smile Smile Smile

30003_109952152383665_109919475720266_75934_5290293_n.jpg
(91.15 KB, 720x576)
30003_109952159050331_109919475720266_75935_1632956_n.jpg
(95.37 KB, 720x576)
30003_109955822383298_109919475720266_75942_5184114_n.jpg
(88.21 KB, 720x576)
31503_109926129052934_109919475720266_75870_7559323_n.jpg
(76.63 KB, 485x720)
ceranic-1.jpg
(69.76 KB, 420x640)
cernic-4.jpg
(61.74 KB, 420x630)
IMG_5214.jpg
(135.63 KB, 373x560)
milena-1.jpg
(47.25 KB, 420x609)
milena-3.jpg
(47.14 KB, 420x419)
mitlena-1.jpg
(128.11 KB, 420x810)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SVET
MILENA I NEMANJA: PODIVLJALI HORMONI

I pored toga što im na poslovnom planu ne cvetaju ruže Milena Ćeranić i jača joj polovina Nemanja Stevanović bar više nemaju ljubavnih jada. Tako smo golupčiće zatekli na plaži Jaz, gde su samo nabacivali boju pred odlazak na Kanarska ostrva, preciznije na Tenerife. Jer, zbog mnoštva obožavalaca koji bi da se slikaju i porazgovaraju sa njima, na crnogorskom primorju nema im odmora. A kad se graja stišala, popularni farmeri prepustili su se ljubavnim igrarijama. Kako na ležaljci, tako i u moru. Prštali su poljupci na sve strane, pa možemo samo da nagađamo kakav bismo prizor zatekli da su se kojim slučajem ugnezdili na nekoj skrovitoj plažici. Ovako su bili prinuđeni da se kontrolišu. Koliko su mogli...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja u životu nisam video jadniju osobu a toliko umišljenu.  jbt ona misli da je neka lepotica
mala se utripovala da je riba zato sto se jeb. sa fuzbalerima,poznatim i manje poznatim pevacima,matorim biznismenima. . . barem je nabacila silikone. ima u skandalu njena slika pozadina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 22:04:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.144 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.