Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Milan Radonjic-tarot Tv Palma Plus  (Pročitano 95160 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
Citat
увесељава те јел исмејава туђу несрећу
ne! to vi samo tako shvatate.
sukob misljenja je dosao zato sto su neki rekli da je prevarant. ali svi to govore bez ijednog dokaza, znaci klevecu.

poslednje sto bih radio, tj nikada ne bih radio, je da ismejavam tudju nesrecu.
Али буквално кад те неко пита нешто увек исечеш пост на једну реч која ти одговара и постављаш питање,одговори ми на цео пост а не да ми вадиш речи из контекста па одговараш  Smile
ja vadim sustinu. na fakultetima imas knjige od 800 strana. ono sto je vazno moze da stane na 50 strana.

tek sam sad video ovo... po ovome se vidi da nemas pojma sa zivotom... svih tih 800 strana je vazno.. jer fakultet te uci, ne samo materiji za koju je "zaduzen", vec i kako da razmisljas, razvija ti mozak...
nisu dzabe ljudi doktori nauka , citali tih svih 800 strana.. aj ti uzmi i procitaj 50 pa daj 1, samo 1 ispit na masincu, etf-u, tmf-u, gradjevini, pmf-u etc... Nije ovde poenta o fakultetu.. Ima 70% ljudi koji su hiperinteligentni, pametni i borci u zivotu a nemaju zavrsen fakultet.. NIje fakultet uvek merilo.. Ali ovaj Milan je jedna baraba koja ima IQ parameciuma , mozda i amebe, paorcina i seljacina (zali boze prave seljake koji na posten nacin zaradjuju za leba, ne mislim na njih), koji je smislio da jos vecim paorima i dementima uzima pare i da im prodaje muda za bubrege.. Mrzim ljude koji prodaju nista i uzimaju mnogo .. Mrzim prevarante...

Izvinite ljudi ako je ovaj moj post uvredio nekoga.. Ako jeste, molim tu osobu koju sam eventualno uvredio, da ga procita jos jednom, pa ce shvatiti da nista lose nisam mislio (osim za hordu paorcina kao sto je Milan tarot).. Mnogo sam se iznervirao...
« Poslednja izmena: 20. Maj 2009, 22:25:04 od Paralelni Svet »
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
tek sam sad video ovo... po ovome se vidi da nemas pojma sa zivotom...
bar ne slusam djerdja balasha.
Citat
jer fakultet te uci, ne samo materiji za koju je "zaduzen", vec i kako da razmisljas, razvija ti mozak...
ako si dosao do fakulteta bez ikakvog znanja, sve sto naucis na fakultetu zaboravices za 6 meseci.
Citat
nisu dzabe ljudi doktori nauka , citali tih svih 800 strana..
doktorat ide posle magistrata, a magistrat posle fakulteta.
Citat
aj ti uzmi i procitaj 50 pa daj 1, samo 1 ispit na masincu, etf-u, tmf-u, gradjevini, pmf-u etc...
dao sam vise od jednog.
Citat
Ima 70% ljudi koji su hiperinteligentni, pametni i borci u zivotu a nemaju zavrsen fakultet..
nisu imali vezu za upis.
Citat
Ali ovaj Milan je jedna baraba koja ima IQ parameciuma , mozda i amebe,
siguran sam da je inteligentniji od svih ucesnika ove teme.
Citat
Mnogo sam se iznervirao...
ne smes sebi da dozvolis taj luksuz, ipak si ti moderator. mogao bih da steknem lose misljenje o tebi.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Tel.Me Your.Number
Citat
djerdja balasha
2 reči, obe pogrešne
Citat
ako si dosao do fakulteta bez ikakvog znanja, sve sto naucis na fakultetu zaboravices za 6 meseci.
Citat
pre fakulteta ide srednja škola a pre nje osnovna
Citat
dao sam vise od jednog.
znači nisi imao para da ga završiš
Citat
nisu imali vezu za upis.
za hiperintelektualce nije potrebna veza jer postoji nešto što se zove prijemni ispit
Citat
ti pod inteligenciju smatraš izmišljanje različitih situacija i korišćenje kućnih predmeta. Verovatno i za sebe smatraš da si intelektualac
Citat
ne smes sebi da dozvolis taj luksuz, ipak si ti moderator. mogao bih da steknem lose misljenje o tebi.
nastavi da provociraš
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
djerdja balasha
2 reči, obe pogrešne
Citat
Citat
pre fakulteta ide srednja škola a pre nje osnovna
Citat
dao sam vise od jednog.
znači nisi imao para da ga završiš
Citat
nisu imali vezu za upis.
za hiperintelektualce nije potrebna veza jer postoji nešto što se zove prijemni ispit
Citat
ti pod inteligenciju smatraš izmišljanje različitih situacija i korišćenje kućnih predmeta. Verovatno i za sebe smatraš da si intelektualac
Citat
nastavi da provociraš
zasao si u debeli off. nemoj tako providno da se slihtas. a i komentari su ti  Smile    Smile   
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
Citat
bar ne slusam djerdja balasha.
O muzici nemoj da mi pricas.. postoji forum za to.. a i tu mogu da ti budem profesor ..
Citat
dao sam vise od jednog.
Da li si dao vise od jednog ispita, ne znam.. ja sam dao godinu/e (sto opet nije nista)
Citat
Apsolutno je glupost da ces sve zaboraviti sta si naucio.. bitno je kako si naucio...
Citat
Da doktorat ide posle magistrature a magistratura posle faxa, to znam, ne vidim potrebu da to istices naknadno..
nisu imali vezu za upis.
Veza za upis ? Mozda na Arhitekturi, megatrendu , singidunumu... na normalnim,drzavnim i jakim fakultetima, ne...retko... (cast arhitekturi)
Citat
zasao si u debeli off. nemoj tako providno da se slihtas. a i komentari su ti  Smile    Smile   
Naravno da smem sebi da dozvolim da se iznerviram, ako je to u granicama normale, kao sto je svaki put do sada bilo... A da li cu se tebi svideti ili ne, apsolutno me boli uvo... Laser je moj prijatelj i za njega me je briga sta ce misliti o meni.. za razliku od tebe... i, ti si zapoceo ovaj giant off
Eto... a sada dosta offtopicka...

Da se vratimo na temu
Cime je MIlan Tarot dokazao da je inteligentniji od nas ovde? Ja sam u predhodnim stranicama naveo argumente da ima IQ trepljara... i da je glup kao paorcina.. Nemas argumente...
« Poslednja izmena: 21. Maj 2009, 00:06:26 od Paralelni Svet »
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
ti si zapoceo ovaj giant off
ne. svaki moj post je bio posvecen NJ.K.V. Nasem i Vasem Milanu.
Citat
a sada dosta offtopicka...
slazem se. odavno sam to rekao.
Citat
Cime je MIlan Tarot dokazao da je inteligentniji od nas ovde?
recimo kljucevima od BMW-a
Citat
Ja sam u predhodnim stranicama naveo argumente da ima IQ trepljara... i da je glup kao paorcina..
molim te ponovi argumente.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Tel.Me Your.Number
Šlihtam se... kome?
Najviše što mrzim to su šlihtare

Zašto konstantno provociraš? I zašto toliko veličaš Milana koji je jedan običan seljo koji se setio načina da zajebava narod? Ako budeš odgovarao na pitanje molim te ne koristi samo tebi razumljive fraze. Zajebancija ti je prevazišla svaku meru ne znaš kad je dosta
« Poslednja izmena: 21. Maj 2009, 02:09:42 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Sony xperia
Hajdete, za promenu, vratite se na temu. Nemate potrebu za takvim stvarima.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Šlihtam se... kome?
Najviše što mrzim to su šlihtare

Zašto konstantno provociraš? I zašto toliko veličaš Milana koji je jedan običan seljo koji se setio načina da zajebava narod? Ako budeš odgovarao na pitanje molim te ne koristi samo tebi razumljive fraze. Zajebancija ti je prevazišla svaku meru ne znaš kad je dosta

ako ti se ne svidja, zaobidji temu.   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Tel.Me Your.Number
Očekivao sam takav odgovor... dosta off-a od mene
preporučuio bih ti da pogledaš njeovo gostovanje u Fajront republici... čovek nema pojma sa životom

« Poslednja izmena: 21. Maj 2009, 02:33:29 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.