2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 09:08:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Milan Gurovic  (Pročitano 40225 puta)
Ucesnik diskusija

G UNIT

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung e900
Kakav si ti saban... al jebe kompleks strasno....

Sta ti znas i tvoji drugovi agenti mirko marjanovic, 1970, udba, ozna, franjo tudjman...
I ti pricas o drazinom grobu, a ubili ga osnivaci tvog kluba!!!

Picka ti materina glupa!
Brate potpuno si u pravu,mrzim kad mi ustase pametuju!! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Look bitch it's simple you can see,you fuck with me,you fuck with P.I.M.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jeftina si KUR*A MILANE....MILANE!!!!.....Draza se prevrce u grobu sto mu ti nosish tetovazu na ramenu!!
pfff smesan si....
to za indijanopolis stoji 'al ne možeš na osnovu jedne utakmice da određuješ ko je bolji...
drugo, koliko se ja razumem, gurović je trojka a drobnjak petica, a po potrebi igra i četvorku tako da ni po tome ne možeš da ih porediš jer ne igraju na istim mestima...
i konačno drobnjak je prošle godine bio najplaćeniji evropski igrač a još plus što je igrao u nba ligi o kojoj gurović može da sanja samo
neznanje ... drobnjak je 4..bio kod nas..kad je otisao u nba posto je mnogo spor i glup  i slab da se nosi sa cetvorkama morao je da smrsa i da popravi sajbu kako bi igrao i neku trojku.igrao je pet samo jedno vreme sa tomasevicem.
gurovic je bolji, i ima vece srce,ali ja bih pre uzeo drobnjakovih 15 poena i 10 skokova po tekmi nego gurovicevih 50 poena na 3 tekme i onda 15 poena i procenat suta 4%+kad dodje playoff gurke skroz stane-ispucao se u sezoni..to za najplacenijeg igraca uopste nisam siguran..mislim da je i gurovic bio jedan od najplacenijih igraca evrope..a to po meni moze ali i ne mora da bude merilo...a tek igra u nba...pa djordjevic je bio kratko u portlandu-blejao na klupi a igrali k andreson i stoudemire-smeh,bodiroga nije bio u nba ... hteli  su da budu kraljevi evrope i bili su..  Smile
« Poslednja izmena: 27. Dec 2006, 12:35:57 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Necu zvaku hocu Kusur!!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia 6600
Svi ste grobari isti!!! Dok je igrao kod vas bio je legenda, car ...
Sada kada trpa po 30 komada onda je picka, ker...
Covek je legenda i danas na All star-u uzima prvo mesto u trojkama  Smile
IP sačuvana
social share
Cultural learnings of America for make benefit glorious nation of  Kazahstan {[Borat}]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
ma vodite ga kući kad vam je toliko dobar...
upoređivati ga sa danilovićem i đorđevićem i bodorogom je stvarno smešno
nikada niste imali nijednog košarkaška koj ije nešto dao reprezentaciji od raspada bivše jugoslvije (mada ni onda slavnić i ostali nisu mogli da prismrde kići i praji)
pokušavate da od njega napravite velikog igrača i čoveka a on je obična pičketina i seljančura...
o kom all staru ti pričaš? all star guma lige... e pa to je za njega, to je njegov nivo...
nikada neće biti košarkaš kao što su bili divac, danilović, đorđević, rebrača, vujanić i da ne nabrajam dalje jer svi su oni igrali u partizanu i to vas boli...
imali ste realno samo sašu obradovića kao dobrog košarkaša, čak je i on bolji od gurovića!
mali ste vi mnogo cigani kada se dičite jednoj ličnosti kakav je milan gurović !!!
« Poslednja izmena: 27. Dec 2006, 13:35:31 od dzux_de_lux »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma vodite ga kući kad vam je toliko dobar...
upoređivati ga sa danilovićem i đorđevićem i bodorogom je stvarno smešno
nikada niste imali nijednog košarkaška koj ije nešto dao reprezentaciji od raspada bivše jugoslvije (mada ni onda slavnić i ostali nisu mogli da prismrde kići i praji)
pokušavate da od njega napravite velikog igrača i čoveka a on je obična pičketina i seljančura...
o kom all staru ti pričaš? all star guma lige... e pa to je za njega, to je njegov nivo...
nikada neće biti košarkaš kao što su bili divac, danilović, đorđević, rebrača, vujanić i da ne nabrajam dalje jer svi su oni igrali u partizanu i to vas boli...
imali ste realno samo sašu obradovića kao dobrog košarkaša, čak je i on bolji od gurovića!
mali ste vi mnogo cigani kada se dičite jednoj ličnosti kakav je milan gurović !!!
pfff smejem ti se....ja ga ne poredim  sa danilovicem i djordjevicem niti bodirogom(oni su za mene bogovi-prosle sezone sam bio redovan na tekmama zvezde, kada je bila roma cela hala je zvizdala bodirogi osim mene,on je za mene bog)...
a ti si taj koji u isti kos stavlja danilovica djordjevica divca sa vujanicem..pfff pa jesi ti luud..pa lik je odigrao 2 i po sezone...iako ima potencijal ne moze da se poredi sa tim sto je nasoj kosarci dao ni obradovic a ni gurovic...ostale da ne pominjem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
ja nisam ni rekao da je vujanić kao igrač dao nešto posebno reprezentaciji već da vi kao kk zvezda nikada nećete imati takve igrače kao što su bili gore navedeni pa i vujanić (jest' da je igrao u zvezdi ali afirimisao se u partizanu i odatle otišao u evropu)... i to uopšte nije bitno..vujanića sam pomenuo jer sam se u trenutku pisanja njega setio, a i bolji je od gurovića igrač za klasu kao i još mnogi bivši reprezentatovci što ih nisam spomenuo (zaboravih paspalja i šćepanovića koji su isto dali više reprezentaciji nego gurović)
zašto taj gurović kad je toliko dobar ne igra u nekom evropskom klubu?...šta kao voli zvezdu i želi da joj pomogne?...nemoj da ste toliko smešni i naivni, on da valja već odavno bi igrao u nekom jakom evropskom klubu...kažete daje 30 poena po utakmici. pa šta onda? naravno da će da daje kad jedini on šutira kao majmun i svaki kontakt mu sudije sviraju i izvodi po 15 bacanja po utakmici...isto tako je igrao i milojević dok je igrao u partizanu pa ne spada u velike igrače i niko ga ne veliča toliko kao gurovića.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sam vec rekao da nisam gurovicev najveci fan..radije bih uzeo drobnjakove standardne partije
alii brate scepanovic bolji od gurovica???vujanic za klasu????uf ufufi
milojevic eeee kakva je to zmajcina od igraca ajaooooo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
mob
Nokia E65
Smesno je to sto pricate Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

тврда кора

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 504
Zastava United States of Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Nokia n73
Глодарска посла...комплекси
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
da da pucamo od komleksa...
nikada nismo imali tako ''velike'' igrače kakav je taj vaš indijanac  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 09:08:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.