2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 18:34:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Milan Gurovic  (Pročitano 40028 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
pa navijaju grobari
Gate4 & Grobari Bwa  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 156
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
MA ovi Grobari su indijanci ajde njega sto vredjaju to je uredu ispalio ih je ali njegovo dete i porodicu to nije normalno.To pokazuje samo kakvi su oni navijaci umesto da bodre svoj klub oni vredjaju jednog kosarkasa,smesno,to je razlika izmedju Delija i Grobara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Samo lagano

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1201
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola Krs
Dzabe cica na ruci kad si p!cka u dusi
IP sačuvana
social share
zaboravio sam penkalo... Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Напред Звездо само напред где ти играш ту смо ми!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 186
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Samsung D900
Па глодари су оптерећени нама, имају комплекс ниже вредности... Све су песме за нас правили и само о нама певају! Smile
IP sačuvana
social share
Ορθοδοξα Αδερφια
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Православна Браћа
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

two days before the day after tomorow

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2415
OS
FreeBSD
Browser
Mozilla
mob
Nokia 6680
ja bih redom isao i svkom bi sekiru u celo zabio, ko ide na te utakmice da vredja i pravi sranja je obican retard, debil, nizi oblik zivota, a ne navijac.
IP sačuvana
social share
As long as nature is not allowed to rule by the law of nature, there will always be king and there will always be slave.
Cika Ghaal.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
a vi ste cigani kao svi fini, vi nikog ne vredjate...ajd' ne kenjajte više... verovatno ste bili mali pa se ne sećate šta ste sve vikali Tomaševiću, Vujaniću, Jovi Stanojeviću pa i do skoro Luki Bogdanoviću...
Ni ja nisam za vređanje gurovića u tolikoj meri ali on je sam svojim debilnim ponašanjem to zaslužio... a te vaše fore kompleksaši i mi smo kao opterećeni vama, to možete pričati samo sami sebi i deci iz obdaništa...vi ste opterećeni sami sa sobom jer se stalno nešto sami hvalite i umišljate da ste najbolji navijači na svetu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1047
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung G880
a vi ste cigani kao svi fini, vi nikog ne vredjate...ajd' ne kenjajte više... verovatno ste bili mali pa se ne sećate šta ste sve vikali Tomaševiću, Vujaniću, Jovi Stanojeviću pa i do skoro Luki Bogdanoviću...
Ni ja nisam za vređanje gurovića u tolikoj meri ali on je sam svojim debilnim ponašanjem to zaslužio... a te vaše fore kompleksaši i mi smo kao opterećeni vama, to možete pričati samo sami sebi i deci iz obdaništa...vi ste opterećeni sami sa sobom jer se stalno nešto sami hvalite i umišljate da ste najbolji navijači na svetu

Poenta nekoliko prethodnih postova je bila da je uredu da se vredja gurovic a da je totalno maloumno da se vice "cerka ti je kurva" kada ima 3 godine.

Sto se tice gore navedenih najgore je prolazio Tomasevic naravno zato sto je presao iz zvezde u partizan.Njega su prozivali za zenu jer mu se zena "zabavljala" sa Dragisim Binicem,ima tu jos nekih stvari koje nisu bitne.

Jovi su vikali da je majmu i nista vise.Vujanic je kad god je mogao ljubio partizanov grb na dresu tako da je mogao da ocekuje prozivke.A luka je bio prozivan sam na prva 2 derbija da je pickica.

Koliko ste vi jadni pokazuje i prozivanje saleta djordjevica kada je igrao u barsi.

Ali nema veze doci ce sve na svoje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Напред Звездо само напред где ти играш ту смо ми!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 186
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Samsung D900

Па не певамо ми стално песме о вама него ви певате о Нама... Пази, сада гледам снимак кошарке од синоћ, и почиње текма и креће глодарска верзија Пуне трибине, па мало касније Сисај Звездо, до краја ће још нека да упадне... Још сте постали велики родољуби па певате Марш на Дрину...

Ви очигледно нисте свесни шта певате(да поновимо још једном, ви певате о Нама на утакмици против Макабија!  Smile Smile Smile Smile).

Браво!  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ορθοδοξα Αδερφια
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Православна Браћа
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung U900
E moji cigani....sta da vam kazem.....posvetite se bocanju,mozda vam krene bolje nego u kosarci!...Indijanci jedni....Sve sami net hooligani!
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72
Па не певамо ми стално песме о вама него ви певате о Нама... Пази, сада гледам снимак кошарке од синоћ, и почиње текма и креће глодарска верзија Пуне трибине, па мало касније Сисај Звездо, до краја ће још нека да упадне... Још сте постали велики родољуби па певате Марш на Дрину...

Ви очигледно нисте свесни шта певате(да поновимо још једном, ви певате о Нама на утакмици против Макабија! Smile Smile Smile Smile).

Браво! Smile Smile Smile Smile
Da, da, kako da ne. A vi sto pevate "napred Zvezdo daj gol" na basketu, to nikom nista (doduse ima nesto i pre toga tako da mozda i nije tako strasno). A sto se tice "sisaj zvezdo" ja se nesto ne secam da smo to pevali, ne samo to nego nismo bre pomenuli nista osim Partizana. Za Mars na Drinu ne vredi ni pricati previse, jednostavno Grobari su prvi poceli sa tom pesmom, a tebi to moze da se svidja ili ne al to ti je cinjenica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 18:34:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.