2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 09:00:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Milan Gurovic  (Pročitano 40282 puta)
Ucesnik diskusija

G UNIT

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung e900
Izvini half glup sam pa neznam mozes li mi objasniti tu rec respect?Ima li nas izraz za to?U skoli me izgleda nisu lepo ucili pa sada trazim to od tebe
Respect=Postovanje Smile
IP sačuvana
social share
Look bitch it's simple you can see,you fuck with me,you fuck with P.I.M.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 639
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
SonyEricsson w700
To je to prodana dusa  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

I kada ne budes prvi ti i kada se cuju zvizduci

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4720
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson p900
Nemam zivaca da citam sve strane o ovom nazovi kosarkasu...
Covek koji nazave ljude koji su koliko kuce juce branili njegovu cast,debilima,nije covek...sam je debil,a i to je je slaba rec za njega.

Milane,ti si govno i ostaces to uvek,a to ce i musavi (zvezdasi) uvideti kad pocne da ih pljuje ,kad predje u drugi tim.

Svaku ruznu rec sa Partizanove tribine---si zasluzio !!!
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 639
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nije svaku..za njega da al porodica nije to zasluzila Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N82
Ja sam zvezdas, ali covek je debil. Nikada necu moci da svarim ljude koji nemaju nikakav osecaj pripadnosti klubu i lojalnosti istom i koji prelaze tako iz kluba u klub i to ne iz bilo kog kluba u bilo koji klub, vec iz Partizana u Zvezdu i pritom jos pljuju klub iz koga su dosli. To je po meni vredjanje iteligencije i ubijanje svakog zdravog odnosa navijaca prema pripadnosti klubu. Za koga ja navijam? Za klub. Ko cini klub? Igraci. Za koga ja navijam ako se igraci tako ophode prema klubu za koji igraju i vise ga samo kao mesto gde ce zaraditi pare ili kao odskocnu dasku za odlazak u inostranstvo. I uopste me ne cudi takvo ponasanje Gurovica, jer covek je prica za sebe. U konfliktu je sa svima, u konfliktu je sa samim sobom po nekad i sa svojim izjavama, zivi u nekom svom svetu deformisanih pogleda. Covek izlazi na splavove, slusa narodnjake, sta od takvog coveka ocekivati? Zato mi se svidja Piksi koji ponovo gradi kult Zvezde i daje nogu svim napaljenim debilcicima kao sto je onaj Djurovski koji misle da su zvezde i da su veci od Zvezde.

I nije problem samo u Gurovicu. Problem je i u Luki Bogdanovicu, Dusku Gmazu Vujosevicu, Vujanicu, Tomasevicu i tako dalje i tako dalje. Problem je i u vama, jer vi pljujete Gurovica koji je presao iz Partizana u Zvezdu, ali zato vam ne smeta to sto su svi znacajniji igraci koji su igraliz a vas i doneli vam neke rezultate, poput Tomasevica, Vujanica i ostalih dosli upravo iz Zvezde i vi sada mislite da su oni veliki partizanovci. Za Bogdanovica recimo znam da je bio veliki zvezdas, da je navodno i dalje, ali da kao sada cuti da ne bi imao problema. Pa sta ocekujete od njega za godinu ili dve kada ode u neki strani klub? Mislite da nece da vas pljuje? Jednom kurva, uvek kurva. Ako je izdao nas, izdace i vas, samo je pitanje trenutka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nemam zivaca da citam sve strane o ovom nazovi kosarkasu...

Не мешај његово кошаркашко знање са његовим приватним убеђењима и изјавама у медијима.
Друго, Лука Богдановић је уз више мука успео да пређе у Партизан, после изјава који нимало не иду прилог Звезди. Већ после другог дербија, престало се са скандирањем (у коме нису спомињани ни криви ни дужни његови чланови фамилије) и Мука почиње полако да се третира као сваки играч Партизана, уз можда појачане звиждуке са трибина, што је опет сасвим нормално. Гуровићу се ишло и у Грчку, само да би му се вређала фамилија. Ако је већ идиот, зашто му се после година дана још увек пева и поклања толико пажње и на трибини, а и овде на форуму? После напушавања везаних за кћерку и жену мислим да је стварно смешно од неког очекивати да још захваљује тим истим људима на доброј подршци. Сви знају Гуровића, човек апсолутно претерује и нећу рећи да је у целој причи невин. Сетих се само како је по медијима омаложавао своје играче из репрезентације после катастрофе на ЕПу што је мени заиста одвратно. Али нећемо ни претеривати и писати да је малтене Гуровић из чиста мира бацио флашу у невине гробаре, који су током целог меча бодрили само свој клуб. Ипак би било мало превише. Поред тога, у Партизану је Гуровић просечно постизао по десетак поена, а овде је најбољи играч Улеб Купа. Подсећам овај пост је везан за његов сукоб гробарима, а не на његов приватни живот и мишљења!
« Poslednja izmena: 18. Dec 2006, 17:21:38 od Jos_jedna_pobeda »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
То што они иду у Грчку код своје браће нема везе са Гуровићем, у случају текме партизан-олимпијакос ја би ишао и овде а ако би имао визу и паре и доле.

Не знам зашто се толико ломе копља око њега, поготово ми навијачи па шта ме боли, ја сам одгледао више фудбалских утакмица + рукометних него што је он одиграо за звезду ове сезоне, ја сам потрошио огромне паре на све то цимање а он то заради за једну текму на којој не мора да се цима ни најмање.Исто тако и сваки прави навијач партизана.

Он је за мене играчина, али да се свађамо на релацији делије-Гробари није заслужио јер је нижи и мање вредан од нас.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
@milisav
Naravno da ga pljujemo kad se ponaša debilno i nenormalno...Vujanić, Tomašević i Bogdanović su se sasvim noramlno ponašali u Partizanu i nisu iritirali cigansku publiku gestikulacijama na terenu i nebuloznim izjavama iako su i njih vređali sa tribina (doduše ne ovoliko ali sasvim dovoljno)...
Gurović je jedna seljačina neopevana, tipičan primer dizelaša i nazovi ''srpskog šmekera'' koji nema ni grama mozga u glavi a misli da je neko i nešto...
A što se tiče Bogdanovića čisto sumnjam da će to da uradi...on je normalan dečko, ima mozga u glavi i ima vaspitanje za razliku od gurovića...
To ako je zvezdaš uopšte nema veze...koliko je bilo primera da su zvezdaši igrali u partizanu i obrnuto pa nisu pravili nikakva sranja posle odlazaka iz klubova...Dušan Kecman i Simon Vukčević su zvezdaši a Dejo Savićević i Marjan Marković partizanovci...ne mogu sad da setim još primera ali suština svega je da je gurović jedan običan licemer i ljiga od čoveka i kao partizanovcu mi je drago što takav igrač više ne igra u klubu za koji navijam pa makar i davao po 50 poena na utakmici.

@mrly
slažem se sa tobom...gurović je prolazan i želim mu što pre da nestane sa naše košarkaške scene jer on nije vredan da se zbog njega više prepiremo
pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N82
Gurović je jedna seljačina neopevana, tipičan primer dizelaša i nazovi ''srpskog šmekera'' koji nema ni grama mozga u glavi a misli da je neko i nešto...

Potpuno tacno. To sam i ja rekao i to je i bila poenta mog posta. Pored toga rekao sam danikada nisam razumeo niti cu razumeti da neko tek tako moze da predje iz Zvezde u Partizan ili obrnuto. Jednostavno to obesmisljava onda ceo sport, navijanje i tako dalje. Kako ja danas da navijam za Zvezdu za koju navijam preko recimo Misanovica, ako nisam siguran da on sutra nece preci u Partizan. Ja ne mrzim Partizan, ja volim Zvezdu, ali ako je to normalno onda ajde da ukinemo lepo sve klubove pa da tako s'vremena na vreme organizujemo da se skupe ludi koji znaju da igraju basket i da se onda podele u grupe po pet pa da gledamo basket, bez ikakvih klubskih obelezja ili emocija.

Gurovic je inace poznat po tome da je teska paljevina, sto je posledica toga sto nema gram mozga u glavi i to je razlog zasto mu i posle toliko vremena i dalje skandiraju i zasto stalno upada u neke probleme sa navijacima, gadja ih flasama i tako dalje. Da je iskulirao prozike na prvoj i eventualno drugoj utakmici na trecoj ga vise niko ne bi prozivao. Ovako, navijaci su videli da mogu da ga isprovociraju i onda to stalno i rade. A o tome kakav covek treba da budes da bi ako nekoga ne volis mogao da mu prozivas cerku, zenu i tako dalje i to na tako jadan nacin, to je posebna prica.

Sto se Gurovica kao igraca tice, to se mora odvojiti od njegovih ljudskih kvaliteta. On mene dosta kao tip igraca podseca na Stojakovica. Znaci igra, posebno ove godine u Zvezdi odlicno, daje gomilu poena, najefikasniji je u ULEB kupu i tako dalje, ali je zato picka od igraca i kada treba kao najbolji najefikasniji da prelomi utakmicu on to ne moze. Ipak ove godine da nije njega ne znam da li bi ikoga pobedili jer i pored njegovih 30+ poena po utakmici obicno se rezultat na kraju lomi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 09:00:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.