Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Microsoft messenger problem  (Pročitano 1244 puta)
09. Okt 2003, 22:13:43
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Skinuo sam novi microsot messenger 6.0.0602 i lepo on radi, medjutim nemogu nikako da ga nateram da se sam uloguje kada se konektujem na internet, nego ja moram da ga rucno obavestavam da bi trebao da se konektuje. Opcija ALLOW AUTOMATIC SIGN IN WHEN CONNECTED TO THE INTERNET je ukljucena. Sta jos da uradim da ga nateram da radi svoj posao? :mad:
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Da ga, bem, meni radi ok....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Radi ti bas ova moja verzija? 8O

Pa gde sam ja onda pogresio? Znas kako, cini mi se kao da on uopste nije implementiran u sistem internet explorer - outlook express. Znaci jednostavno recimo kada u internet explorer-u ili outlook express-u podesavam opcije tipa, pokreni microsoft messenger kada se otvori outlook i slicno, to se sve odnosi na staru verziju messenger-a 4.7.2009 koju dobijam sa instalacijom XP-a. Takodje jos jedna indikativna stvar. Kada idem u ADD REMOVE PROGRAMS, u listi gde su svi programi nalazi se i MESSENGER 6.0.0602 , a u delu gde se nalazi windows components, se nalazi messenger 4.7.2009 koji se moze uninstalirati ili instalirati. Znaci oni kao da rade paralelno i kao da nemaju veze jedan sa drugim. Takodje u taskbaru nalaze se dve ikonice, jedna za stari, a druga za novi messenger. Kada sam uninstalirao preko windows components, staru verziju onda se odatle izgubila, ali i dalje ova nova radi samo kada je rucno pokrenes. Znam da je glupa stvar, ali ne znam kako da ga nateram da radi, jer me strasno nervira sto moram da stalno razmisljam da lis am ga rucno pokrenuo kada sam se nakacio na net. Jos jedna informacija, ovaj novi messenger sam dobio tako sto kada sam bio kod druga kome sam instalirao XP, pokusao sam da ga registrujem kao novog user-a na messengeru i dobio sam obavestenje da nije moguce to uciniti dok se ne uradi upgrade. Onda sam nasao negde taj upgrade i skinuo ga, velik je oko 6 mb i instalirao ga. Shvatio sam da to uopste nije bio upgrade vec jednostavno potpuno nov messenger koji se instalira paralelno sa starim. Kod njega sada taj messenger radi, ali isto nece sam da se pokrene, dok ga rucno ne pokrenes. Sve u svemu, zajebano Smiley , pa ajde da vidimo sta da radimo sa time?
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pazi sada ovo. Ja sam odmah na pocetku iskljucio ovu opciju
Open messenger main window when windows starts , jer sam hteo da izbegnem da mi otvara stalno prozor kada ulazim u windows, jer me je to nerviralo. Sada sam onako bezveze ukljucio ovo i probao i ladno radi, znaci sam se konektuje cim dodjem na net. Jer tebi ovo jasno? Kako da stavim da mi se ne otvara ovaj prozor kada udjem u windows, a da mi ovo radi? 8O
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ako hoces da skines matori ides na run i kucas ovo:
RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove

E sad sto novi pravi problem ne znam, ali kazem, ja bih u toj situaciji lepo nabudzio jabber ili trillian i uzivao
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Jer mozes da pogledas molim te preko registy-ja, da li postoji neko podesavanje koje bi moglo da pomogne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Za skidanje znam da ide:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Outlook Express]
Value Name: Hide Messenger
Data Type: REG_DWORD (DWORD Value)
Value Data: (2 = remove messenger)

Za auto login, probacu napamet...
HKEY_LOCAL_MACHINE Key: Software\Policies\Microsoft\Messenger\Client Name
tu bi trebala podesavanja biti ako sam tacno iskucao
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.04 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.